Šta je novo?

LG G4

Ne kapiram poentu drzanja fabricke folije na ekranu.. ?
To je ista stvar kao pre neki dan kada sam video nekog sirijca u prodavnici fura s6 i pizadi jos nije skinuo one nalepnice sa imei brojevima i cudima.. U sok sam pao.
To sto kažeš za s6 jeste preterivanje, ali ova fabrička na g4 je ista kao i obična zaštitna folija, nema nekih natpisa i slično, pa ko vec hoće da lepi foliju nema potrebe da skida ovu fabričku.

Dovoljan razlog da se skine je taj da ta folija nema oleophobic premaz i samim tim je djubre.. Kupis mob od 500e i prevlacis prst preko nalepnice od 50din ?
Nema ga ni 99% folija i stakala koje kupujemo. Ja dok sam nosio g4 dok mi nije stiglo staklo nosio sam tu fabricku i lepo se pokazala. Nose ljudi pa posle prodaju kao novo hahahha.

Budu robovi proizvoda umesto da proizvod bude njihov rob :)
Ne kapiram ja ovo savremeno drustvo,ali sta je tu je..

to je tacno .. oglasi su puni takvih telefona .. nose ljudi par meseci .. odmah iz kutije stave u silikon, cak ne skinu ni one folije sa strane, u silikonu ne smetaju .. i posle par meseci , prodaju kao nove... zato sam ja moj g4 kupio sa nepocepanim stikerom "do not accept if seal is broken" .. jedino tada si siguran da je novo :)

Uzeo ga i ja juce, tacnije, majka obnovila ugovor u Vipu pa sam preko nje uzeo. Odmah sam hteo da proverim da li je zakljucan, ubacim mts karticu i ne radi. Tacnije, sve vreme pokusava da nadje mrezu ali ne uspeva. Telenor i Vip kartice rade normalno, probao sam. Takodje, tu mts karticu kad ubacim u druge telefone, iz keca se zakaci na mrezu i normalno funkcionise. Kad udjem u meni za otkljucavanje, 2945#*815# pod svakom stavkom koja se izlista pise: This phone is permanently locked and it can't be unlocked. To u principu znaci da ne moze uopste da se otkljuca. Ne znam, nije mi jasno... Da li je moguce da telefon bude zakljucan na jednu a da na druge dve mreze radi normalno? Ako ispisuje da je permanentno zakljucan onda bi to trebalo da znaci da je zakljucan samo na jednu mrezu, u ovom slucaju Vip, i da jedino sa vipovim karticama radi. Medjutim, kad ubacim Telenor karticu, takodje radi normalno. Napominjem da je telefonu ona zastitna trakica na kutiji skinuta preda mnom, da ga nisam rootovao ili mu bilo sta drugo radio osim sto sam instalirao OTA update. Skoknucu do mts da zamenim sim ali ne verujem da je to u pitanju.

Any clues?

Poslednja izmena:
Uzeo ga i ja juce, tacnije, majka obnovila ugovor u Vipu pa sam preko nje uzeo. Odmah sam hteo da proverim da li je zakljucan, ubacim mts karticu i ne radi. Tacnije, sve vreme pokusava da nadje mrezu ali ne uspeva. Telenor i Vip kartice rade normalno, probao sam. Takodje, tu mts karticu kad ubacim u druge telefone, iz keca se zakaci na mrezu i normalno funkcionise. Kad udjem u meni za otkljucavanje, 2945#*815# pod svakom stavkom koja se izlista pise: This phone is permanently locked and it can't be unlocked. To u principu znaci da ne moze uopste da se otkljuca. Ne znam, nije mi jasno... Da li je moguce da telefon bude zakljucan na jednu a da na druge dve mreze radi normalno? Ako ispisuje da je permanentno zakljucan onda bi to trebalo da znaci da je zakljucan samo na jednu mrezu, u ovom slucaju Vip, i da jedino sa vipovim karticama radi. Medjutim, kad ubacim Telenor karticu, takodje radi normalno. Napominjem da je telefonu ona zastitna trakica na kutiji skinuta preda mnom, da ga nisam rootovao ili mu bilo sta drugo radio osim sto sam instalirao OTA update. Skoknucu do mts da zamenim sim ali ne verujem da je to u pitanju.

Any clues?
Da radi sa telenorom i vipom a da ne nadje mts nema sanse. Znaci kad povuces na dole not bar pisace ti mreza je zakljucana ako je telefon zakljucan. Ako on pak trazi mrezu to je najverovatnije do kartice.

Idem sad do mts-a da zamenim karticu pa javljam. Inace, ne dobijam info da je mreza zakljucana nego se gore kod signala non stop vrti onaj kruzic a kad povucem notif bar pise Emergency calls only.

Budu robovi proizvoda umesto da proizvod bude njihov rob :)
Ne kapiram ja ovo savremeno drustvo,ali sta je tu je..
uopšte nisam rob-evo ti primer sad sam menjao EDGE na kojem sam imao foliju-dnevno u proseku izvadim telefon iz torbice bar 50 puta a tu imam ključeve i još milion stvari-šta ti misliš da li bi ostala neka tačkica ili ogrebotina da nisam imao foliju? i naravno odma 100-200 evra manje

Jeste 400e manje..:) Pukao bi mu displej.
Rob si uredjaja koliko i covek koji kupi auto i ne skine one folije/kese sa sedista.
Licno ja to ne kapiram,ali ko sam ja da sudim o nekome :)

Ulazimo u tezak ot ;)

pa ajde reci ti koliko manje? ovako sam dobio koliko sam ga platio

50e max manje. Ako bi se uopste i primetno ogrebao u sta licno ne verujem.. Previse si ga kratko koristio.

e pa ovako ni 50 manje - a folija se ne primećuje niti smeta

Fabricka folija na G4 je odlicna, bolja nego mnoge kupovne a svakako bolje zalepljena i potpuno neprimetna. Za mene je folija must jer me mnogo vise nervira ekran koji je pun mikro ogrebotina (ili vecih ogrebotina), nego koriscenje sa folijom i menjanje na par meseci. Sve ovo uzimajuci u obzir za sta mi je telefon potreban, nacin na koji ga koristim i sva prethodna iskustva.

Sebe i te kako ne smatram robom proizvoda, ali ako me neko pita da li je lepo da neciji telefon bude iskrzan i izgreban, da li je lepo da neciji automobil ne bude usisan i da li je lepo da necija kuca bude u haosu, po mom licnom misljenju nije (znam da je poredjenje razlicitih kategorija ali se sustinski svodi na vrlo slicno). Ne osudjujem ljude koji misle i ponasaju se drugacije. U svemu ovome se ne radi o lovi i "cuvanju" telefona zbog 10e vise i slicno. U pitanju je mindset. Meni je npr. lepsi sa maskom nego sa izakanom i oljustenom lajsnom.

Pa šta radite vi tim telefonima kada non stop pominjete ogrebotine i slično?
Ja kupim kvalitetnu foliju samo kada odem na more, jer je pesak smrt za ekran. I to je to.
Telefon nosim samo i isključivo u praznom džepu. Nisu mi jasni ljudi koji ga trpaju sa ključevima na isto mesto. Mada ove nove gorille se baš teško grebu ključevima.

Da radi sa telenorom i vipom a da ne nadje mts nema sanse. Znaci kad povuces na dole not bar pisace ti mreza je zakljucana ako je telefon zakljucan. Ako on pak trazi mrezu to je najverovatnije do kartice.

Proradilo nakon zamene sim kartice. Devojke u mts su bile i vise nego zainteresovane da znaju zasto menjam karticu i kad sam im rekao da mi u g4 ne radi samo mts a druga dva operatera da, prokomentarisale su da su do sada znale da njihove 4g kartice ne rade samo u Xperia m2. Tako da, nesto je do njihove kartice.

Zamenio sam i ja G3 za G4. I mogu da kazem da sam više nego pozitivno iznenađen. Sem stvari koje ste naveli kao poboljšanje mogu da navedem i bolji signal. Gde radim je loš signal i sa G3 sam često bio nedostupan sa G4 tih problema nemam.

Ja uzeh nillkin qin radi ko original i lepo izgleda. 1700din. Ide preko ledja tako da cuva i telefon. Preporuka

LG G5 rumored to come with a Snapdragon 820 and custom Sony camera sensor

Further, the rumors say that the G5 will rock a 20 MP camera – up from the G4's 16 MP – and the sensor will be ½-inch wide and custom-built by Sony. Now, the IMX234 that's in the G4 performs amazing, and we can only hope that LG won't upgrade the number of pixels at the cost of the great low-light performance and color reproduction.

Bice 2016. uz S820 5X bolja godina za sve telefone od ove mucne 2015. :)

*** nema sa cim lepse da fotkam al uzivo je mnogo lep
DSC_0007.jpg
DSC_0008.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1443040821823.jpg
    uploadfromtaptalk1443040821823.jpg
    58.8 KB · Pregleda: 204
Poslednja izmena:
Ide preko njih. Ubi me ovaj tapatalk. Uvek kad kacim fotke samo prvu ubaci

LG G5 rumored to come with a Snapdragon 820 and custom Sony camera sensor

Bice 2016. uz S820 5X bolja godina za sve telefone od ove mucne 2015. :)

Nadamo se...
Samo da ne budu staklena leđa ili kožna :)

Ide preko njih. Ubi me ovaj tapatalk. Uvek kad kacim fotke samo prvu ubaci

Samo zadnja verzija i sve radi ok...
https://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-5-2-3-android-apk-download/

Ma koja bre zadnja. To nebih koristio ni da mi plate. Ono kao da je napravljeno za slabovide. Ne mrdam sa 4.1.1

Vrh Dno