Šta je novo?

LG G4

Grešiš, probaj pa vrati :)
Možeš da menjaš veličinu fonta ...

Gde se nalazi podesavanje?
c7ceca101c60750675bc1bafc7e534ab.jpg

Meni se sviđa novi Tapatalk :)
3-4 teme se vide - nema veze ionako skrolujem uvek na dole ...
Font mi je na small i sve je ok , kome se ne sviđa zadnja verzija onda samo 4.9.5 ;)

zašto ne mogu u smart settings da uključim ovo za kuću? uploadfromtaptalk1443089293732.png

Jel ovu lokalizaciju UI-a provuku kroz translate ili stvarno neko prevodi tako besmisleno?

Vidi stvarno, jesam corav. Ne znam sta je verovatno ima neka caka, jel lociran satelite, vidis li svoju lokaciju

"Smart settings" мора знати "Home" локацију да би могао да је користи. Ја сам локације "Work" и "Home" дефинисао у Google Now, нисам сигуран да се појављује та могућност у мапама ако ти Google Now није активан.

"Smart settings" мора знати "Home" локацију да би могао да је користи. Ја сам локације "Work" и "Home" дефинисао у Google Now, нисам сигуран да се појављује та могућност у мапама ако ти Google Now није активан.
nije aktivan - nije toliko ni bitno samo sam hteo da isprobam

Prvo moraš uključiti stavku 'my place' u location settings, ali za to mora biti uključen mobilni internet. Meni je tako proradilo.

kad sam uključio mobilne podatke sve je proradilo

Ljudi koliko ste plaćali telefone, zadnjih mesec dana? :) Možda uzmem g4... Šta kažete, kakva je ova koža? [emoji13]

To je i vise nego ok za kozni. Dosta brzo je otisao G4 na oko 400e. Kako se krecu plasticni po oglasima?

ja mogu da nabavim za 405
naravno preko nelegalnih kanala [emoji1]
kao što sam i ovaj

Poslednja izmena:
Kakva je vidljivost napolju u odnosu na s6/edge? Kakva je izrada u odnosu na iste? Gledao sam u Telenoru ali je bio zakačen pa nisam ni mogao lepo da procenim...

Nazad
Vrh Dno