Šta je novo?

LG G4

g4 nije dobar sada samo "za te pare" vec je stvarno vrhunski tel .. Daleeeko fluidniji od bilo kog flagship samsunga.. njih unisti onaj TW .. mozes da mu stavis i 20 giga rama on opet laguje i secka .. Lg je uradio super posao sa G4 .. radi kao mleko , super optimizacija .. to je to .. evo vec nekoliko dana ne mogu da se nacudim koliko to dobro radi .. i baterija mi super izgura.. pre njega sam imao iph 6+ .. ne primecujem razliku u fludinosti .. a moram reci cak ni u bateriji .. prema mom nacinu koriscenja.. pozivi, drustvene mreze, non stop internet imam 53 instalirane app.. to je to, bravo za lg

Hvala za preporuku, maltene je džabalesku. Poručio sam.
Te plastike mogu da oštete telefon - zato spigen ima prvo gumeni deo pa plastični...
Mogao si da ih kupiš i ovde jer ih ima svuda - ovako čekaš 30-40 dana jer je besplatna poštarina :)

Isto tako ne štite sa svih strana kao spigen, ali dobro - koliko para toliko muzike.

Poslednja izmena:
g4 nije dobar sada samo "za te pare" vec je stvarno vrhunski tel .. Daleeeko fluidniji od bilo kog flagship samsunga.. njih unisti onaj TW .. mozes da mu stavis i 20 giga rama on opet laguje i secka .. Lg je uradio super posao sa G4 .. radi kao mleko , super optimizacija .. to je to .. evo vec nekoliko dana ne mogu da se nacudim koliko to dobro radi .. i baterija mi super izgura.. pre njega sam imao iph 6+ .. ne primecujem razliku u fludinosti .. a moram reci cak ni u bateriji .. prema mom nacinu koriscenja.. pozivi, drustvene mreze, non stop internet imam 53 instalirane app.. to je to, bravo za lg
Hvala za ovo poredjenje baterije na ip6+ i lg g4, mislio sam da je apple daleko bolji.

@danilo
Pa ono, za te pare kakav je da je. U svakom slučaju nisam odustao od Spigena, ali pošto još nisam ništa kupovao preko ebay-a, hteo sam prvo nešto baš jeftino.

samo da naglasim da mi je osvetljenost ekrana na 50% .. i sada na g4 i na 6+ takodje ..

Pa dobro samo rekoh da ti napomenem :)
Spigen mi je stigao za 10 dana, ostale sitnice kao ta tvoja 25-30 dana...

Spigen je najbolja zaštita samo je malo skuplji i povećava gabarite telefona, ali zato kada padne telefon ne boli glava :)

evo jedna na foru spigena. takodje kvalitetna .. isto fazon tpu (nesto kao silikon) + hard plastika preko .. u pitanju je shop u Nemackoj .. i stize na adresu za 2-3 dana. jako brzo

EBAY LINK OVDE

Pa dobro samo rekoh da ti napomenem :)
Spigen mi je stigao za 10 dana, ostale sitnice kao ta tvoja 25-30 dana...

Spigen je najbolja zaštita samo je malo skuplji i povećava gabarite telefona, ali zato kada padne telefon ne boli glava :)

+1. Ja prvo imao na S4 a sad na G2 slim armor i ono duplira telefon ali zato kad klinci krenu da bacaju po sobi :) ...

jel se meni cini ili nema ona opcija da dok gledaš u telefon on se ne gasi i kad skrenes pogled prilikom gledanja videa on pauzira? ili ne mogu da nađem?

jel se meni cini ili nema ona opcija da dok gledaš u telefon on se ne gasi i kad skrenes pogled prilikom gledanja videa on pauzira? ili ne mogu da nađem?
Kao drugi tel koristim lg g2 mini i zanimljivo na njemu imam aktiviranu tu opciju ali na g4 nema.. Nisam ni primetio da nisi pomenuo sad ;)

Ajd jedno noob pitanje :)
Da li moze da se zakljuca bootloader ako za to ima potrebe ( garancija...dalja prodaja etc...) ?
Ako imam unlock.bin da li ima i lock.bin :)

pffffffffffffffff :)

jel sve isto kao kod g2 što se tiče povezivanja na komp? LG PC SUITE I LG MOBILE SUPPORT TOOL?

Banalno pitanje, da li ste skinuli foliju koja je fabricki dosla na ekranu?
Takodje, u desnom gornjem cosku (blizu coska) te folije postoji delic koji verovatno sluzi da se folija povuce i skine. Ispod tog delica se malo skuplja prasina sto je glupo, a ne bih skidao citavu foliju jer je naravno fabricki postavljena po citavoj povrsini.

Takodje, u desnom gornjem cosku (blizu coska) te folije postoji delic koji verovatno sluzi da se folija povuce i skine. Ispod tog delica se malo skuplja prasina sto je glupo, a ne bih skidao citavu foliju jer je naravno fabricki postavljena po citavoj povrsini.
ja skinuo danas pošto me je bas to nerviralo i kupio novu za 200 dindzi i super
sad sam video da treba LG bridge

Poslednja izmena:
Skinuo sve prvog dana, od tada ništa na njemu i sve cool [emoji2]

Ako sam dobro primetio ispod tog jezička od folije kao da je isečen mali deo, pa taj jezičak može da se odlomi, tako da ostavi tu fabričku jedino ako hoćeš da lepis ono staklo.

Ne kapiram poentu drzanja fabricke folije na ekranu.. ?
To je ista stvar kao pre neki dan kada sam video nekog sirijca u prodavnici fura s6 i pozadi jos nije skinuo one nalepnice sa imei brojevima i cudima.. U sok sam pao.

Poslednja izmena:
Ne kapiram poentu drzanja fabricke folije na ekranu.. ?
To je ista stvar kao pre neki dan sto sam video nekog sirijca u prodavnici fura s6 i pizadi jos nije skinuo one nalepnice sa imei brojevima i cudima.. U sok sam pao.
a sto ne kapiras? fabrička folija je ista kao i ove sto kupujemo samo što u ovom slučaju ima taj mali jezicak i u svakom slučaju je bolje zalepljena-da nema toga i ja bi ostavio

Dovoljan razlog da se skine je taj da ta folija nema oleophobic premaz i samim tim je djubre.. Kupis mob od 500e i prevlacis prst preko nalepnice od 50din ?

Nazad
Vrh Dno