Te plastike mogu da oštete telefon - zato spigen ima prvo gumeni deo pa plastični...Hvala za preporuku, maltene je džabalesku. Poručio sam.
Hvala za ovo poredjenje baterije na ip6+ i lg g4, mislio sam da je apple daleko bolji.g4 nije dobar sada samo "za te pare" vec je stvarno vrhunski tel .. Daleeeko fluidniji od bilo kog flagship samsunga.. njih unisti onaj TW .. mozes da mu stavis i 20 giga rama on opet laguje i secka .. Lg je uradio super posao sa G4 .. radi kao mleko , super optimizacija .. to je to .. evo vec nekoliko dana ne mogu da se nacudim koliko to dobro radi .. i baterija mi super izgura.. pre njega sam imao iph 6+ .. ne primecujem razliku u fludinosti .. a moram reci cak ni u bateriji .. prema mom nacinu koriscenja.. pozivi, drustvene mreze, non stop internet imam 53 instalirane app.. to je to, bravo za lg
Pa dobro samo rekoh da ti napomenem![]()
Spigen mi je stigao za 10 dana, ostale sitnice kao ta tvoja 25-30 dana...
Spigen je najbolja zaštita samo je malo skuplji i povećava gabarite telefona, ali zato kada padne telefon ne boli glava![]()
Kao drugi tel koristim lg g2 mini i zanimljivo na njemu imam aktiviranu tu opciju ali na g4 nema.. Nisam ni primetio da nisi pomenuo sadjel se meni cini ili nema ona opcija da dok gledaš u telefon on se ne gasi i kad skrenes pogled prilikom gledanja videa on pauzira? ili ne mogu da nađem?
Ali bootloader otključavanje poništava garanciju
jel se meni cini ili nema ona opcija da dok gledaš u telefon on se ne gasi i kad skrenes pogled prilikom gledanja videa on pauzira? ili ne mogu da nađem?
znam imao sam g2 ali su ovde izgleda izbacili - ima i na g3I znači ništa od roota i romova? bzvz
KOd mene ne g2 je ta prva u settings\display\other screen settings pa smart screen
ja skinuo danas pošto me je bas to nerviralo i kupio novu za 200 dindzi i superBanalno pitanje, da li ste skinuli foliju koja je fabricki dosla na ekranu?
Takodje, u desnom gornjem cosku (blizu coska) te folije postoji delic koji verovatno sluzi da se folija povuce i skine. Ispod tog delica se malo skuplja prasina sto je glupo, a ne bih skidao citavu foliju jer je naravno fabricki postavljena po citavoj povrsini.
Skinuo sve prvog dana, od tada ništa na njemu i sve cool [emoji2]Banalno pitanje, da li ste skinuli foliju koja je fabricki dosla na ekranu?
Takodje, u desnom gornjem cosku (blizu coska) te folije postoji delic koji verovatno sluzi da se folija povuce i skine. Ispod tog delica se malo skuplja prasina sto je glupo, a ne bih skidao citavu foliju jer je naravno fabricki postavljena po citavoj povrsini.
Ako sam dobro primetio ispod tog jezička od folije kao da je isečen mali deo, pa taj jezičak može da se odlomi, tako da ostavi tu fabričku jedino ako hoćeš da lepis ono staklo.Banalno pitanje, da li ste skinuli foliju koja je fabricki dosla na ekranu?
a sto ne kapiras? fabrička folija je ista kao i ove sto kupujemo samo što u ovom slučaju ima taj mali jezicak i u svakom slučaju je bolje zalepljena-da nema toga i ja bi ostavioNe kapiram poentu drzanja fabricke folije na ekranu.. ?
To je ista stvar kao pre neki dan sto sam video nekog sirijca u prodavnici fura s6 i pizadi jos nije skinuo one nalepnice sa imei brojevima i cudima.. U sok sam pao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari