Šta je novo?

LG G4

Veličina ekrana je bila jedini razlog zbog koga sam imao nedoumice da li da uzmem G4, ali vrlo brzo sam se navikao.

drugi utisak je - vauu
[emoji1]
stvarno mi je nedostajao LG samo što sam na poslu pa neću moći da drndam do uveče

Covece kao sa nokije 3310 da si presao na lg g4 a ne sa s6\edge telefona :)

Ja sam isto jako zadovoljan telefonom. Brzina i fluidnost mi je bila dobra i na starom Nexus 4, ali baterija, kamera, jači zvučnik to je sve ovde mnogo bolje. Takođe je i kvalitet zvuka prilikom razgovora mnogo bolji na G4. Ne znam zašto su ljudi govorili da je loš što se tiče dizajna i izrade. Meni se sviđa.
Juče sam sa prvim punjenjem izvukao nekih 3.5h sot-a, a ostalo je još nekih 15% baterije. Meni sasvim dovoljno, još ako se posle par ciklusa punjenja popravi biće odlično.

@dejan1001
promeni potpis ;)

Ja sam isto jako zadovoljan telefonom. Brzina i fluidnost mi je bila dobra i na starom Nexus 4, ali baterija, kamera, jači zvučnik to je sve ovde mnogo bolje. Takođe je i kvalitet zvuka prilikom razgovora mnogo bolji na G4. Ne znam zašto su ljudi govorili da je loš što se tiče dizajna i izrade. Meni se sviđa.
Juče sam sa prvim punjenjem izvukao nekih 3.5h sot-a, a ostalo je još nekih 15% baterije. Meni sasvim dovoljno, još ako se posle par ciklusa punjenja popravi biće odlično.

@dejan1001
promeni potpis ;)
zaboravio [emoji1] uveče ću

Posle S6 tebi je G4 "vauuu" utisak? Ajde da si prešao sa S2, ali pretera ga ***.

I mene zanima sta je vauuuu. Mozda veci ekran. Kamera...

150e u odnosu na edge? To da. Al meni je edge prelep telefon. Baterija na g4 tesko da je bolja. Isto s*anje. 4h sot da pucas. Brzina rada je bolja na g4. Prosto sve leti. Promenjiva baterija,sd slot... Al zato u ruci ko siroce. Ne znam koliko ovaj kozni poklopac popravlja utisak. I sto ne stavise staklo na kameru i neki premaz preko da se ne masti na svaki dodir,kad vec stavise dugme do njega.

jednostavno nisam navikao na Samsung - a vauu znači da je vauu-ko razume shvatiće [emoji1]
nedostajao mi je LG i njegove funkcije [emoji1]
edge je samo lepši i nista vise
ajd da pojasnim ko nije razumeo - vauu je bilo u odnosu na g2

Poslednja izmena:
Kakav li ce tek biti G4 Pro.. ocekujem da bude u rangu sa N5 ako i malo bolji.

150e u odnosu na edge? To da. Al meni je edge prelep telefon. Baterija na g4 tesko da je bolja. Isto s*anje. 4h sot da pucas. Brzina rada je bolja na g4. Prosto sve leti. Promenjiva baterija,sd slot... Al zato u ruci ko siroce. Ne znam koliko ovaj kozni poklopac popravlja utisak. I sto ne stavise staklo na kameru i neki premaz preko da se ne masti na svaki dodir,kad vec stavise dugme do njega.
Edge jedino sto je lep, em nista funkcionalniji em ocajno lezi u ruci.

Realno S6 jedino bolja leđa i lepši izgled - mada nije praktično ni staklo (otisci, padne polomi se ceo)...
G4 "ružniji", ali zato bolji softver (multitasking radi, nema knox pa ostane garancija, mogu ikonice da se menjaju bez instalacije nova launcher-a) ...

Kamera bolja na G4...
Pride 150 € u džepu ostane :)

Poslednja izmena:
Ako LG stavi staklo na sledeci flagship poludecu. Neka stave sa strane alu lajsnu za ove sto kukaju da puca plastika i to je to. Pozadi ostave ove plasticne poklopce i kozu pa nek bira ko sta hoce. Ali da i dalje moze da se menja baterija i stavlja SD kartica.

Šta je dobro od nekih case-ova za G4? Za ekran neka zaštita? Nisam nikada koristio nešto od toga, ali zbog veličine se nešto plašim da mi ne ispadne, pošto sam ponekad malo trapav.
Ako ima nešto da valja na sajtovima koji isporučuju za Srbiju, npr Aliexpress.

Poslednja izmena:
Ako LG stavi staklo na sledeci flagship poludecu. Neka stave sa strane alu lajsnu za ove sto kukaju da puca plastika i to je to. Pozadi ostave ove plasticne poklopce i kozu pa nek bira ko sta hoce. Ali da i dalje moze da se menja baterija i stavlja SD kartica.

Što se mene tiče ni staklo (S6) ni kožu (G4) - aluminijum ili kvalitetna plastika ;)

Šta je dobro od nekih case-ova za G4? Za ekran neka zaštita? Nisam nikada koristio nešto od toga, ali zbog veličine se nešto plašim da mi ne ispadne, pošto sam ponekad malo trapav.

http://www.spigen.com/collections/lg-g4
ili
https://dbrand.com/shop/lg-g4
ili
G4 circle case

Poslednja izmena:
Odlični su ovi Spigen case-ovi. Sad, ako već malo gnjavim, ja se izvinjavam :) Jel poručivao neko od njih, vidim da šalju FedExom (jako skupo) i US poštom (to mi je još nekako i prihvatljivo). Da li može normalno iz Srbije da se poruči, i da li naši cepaju neku carinu za to?

Mislio sam na gubljenje garancije otkljucavanjem bl :) mislim, i ja kažem, velika greška LG, ali šta se mi tu pitamo...

Tu mu dodje isto kao knox.. ? Znaci jos jedna prednost manje za lg :)

Poslednja izmena:
sa ovim metalnim modelom koji su predstavili su, cini mi se, najavili materijal koji ce sledeci telefoni imati. napokon i to docekasmo.

samo se nadam da ove tipke nece ovoliko strcati, aj za kameru ok, ali ne i tipke.

Ja stavio ono staklo napred od 700-800 din kod nas, i onu plastikicu sto mi je neko preporucio par strana unazad :) Hvala mu, odusevljen sam :)

Mislim na OVU

I mali savet: kupi 2-3 komada kad vec kupujes :)

Poslednja izmena:
Hvala za preporuku, maltene je džabalesku. Poručio sam.

Kako se ponašaju lajsne, da li se gule, grebu mnogo i slicno?
Drago mi je sto ima toliko pohvala sto se tice rada :)

Nazad
Vrh Dno