zaboravio [emoji1] uveče ćuJa sam isto jako zadovoljan telefonom. Brzina i fluidnost mi je bila dobra i na starom Nexus 4, ali baterija, kamera, jači zvučnik to je sve ovde mnogo bolje. Takođe je i kvalitet zvuka prilikom razgovora mnogo bolji na G4. Ne znam zašto su ljudi govorili da je loš što se tiče dizajna i izrade. Meni se sviđa.
Juče sam sa prvim punjenjem izvukao nekih 3.5h sot-a, a ostalo je još nekih 15% baterije. Meni sasvim dovoljno, još ako se posle par ciklusa punjenja popravi biće odlično.
@dejan1001
promeni potpis![]()
150e u dzepu, skoro isti telefon, vrhunska kamera, bolja baterija, veci ekran, losija izrada. Sve u svemu egal, ali vise para u dzepu.I mene zanima sta je vauuuu. Mozda veci ekran. Kamera...
Edge jedino sto je lep, em nista funkcionalniji em ocajno lezi u ruci.150e u odnosu na edge? To da. Al meni je edge prelep telefon. Baterija na g4 tesko da je bolja. Isto s*anje. 4h sot da pucas. Brzina rada je bolja na g4. Prosto sve leti. Promenjiva baterija,sd slot... Al zato u ruci ko siroce. Ne znam koliko ovaj kozni poklopac popravlja utisak. I sto ne stavise staklo na kameru i neki premaz preko da se ne masti na svaki dodir,kad vec stavise dugme do njega.
Ako LG stavi staklo na sledeci flagship poludecu. Neka stave sa strane alu lajsnu za ove sto kukaju da puca plastika i to je to. Pozadi ostave ove plasticne poklopce i kozu pa nek bira ko sta hoce. Ali da i dalje moze da se menja baterija i stavlja SD kartica.
Šta je dobro od nekih case-ova za G4? Za ekran neka zaštita? Nisam nikada koristio nešto od toga, ali zbog veličine se nešto plašim da mi ne ispadne, pošto sam ponekad malo trapav.
Ako ima nešto da valja na sajtovima koji isporučuju za Srbiju, npr Aliexpress.
I šta sad, Danilo?![]()
http://www.phonearena.com/news/LG-C...vely-affordable-metal-made-smartphone_id73911Ako LG stavi staklo na sledeci flagship poludecu. Neka stave sa strane alu lajsnu za ove sto kukaju da puca plastika i to je to. Pozadi ostave ove plasticne poklopce i kozu pa nek bira ko sta hoce. Ali da i dalje moze da se menja baterija i stavlja SD kartica.
Šta je dobro od nekih case-ova za G4? Za ekran neka zaštita? Nisam nikada koristio nešto od toga, ali zbog veličine se nešto plašim da mi ne ispadne, pošto sam ponekad malo trapav.
Ako ima nešto da valja na sajtovima koji isporučuju za Srbiju, npr Aliexpress.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari