Zato je najbolje da vidis uzivo obe verzije. Do tada baci pogled ovde npr - https://www.flickr.com/photos/lgblog_de/albums/72157651821120700Hmm sada sam u dilemi, jer i meni koža izgleda kičasto fest. A baš sam zagrizo za plastičnu varijantu, će vidim...
Devojka uzela pre par dana, izaberes boju kožnih i dobijaš i plastična.Jel'? O mamicu im, meni to nisu rekli...
Guli se, kupiš drugi za 10e?
stvar ukusa što se tiče izgleda - evo meni dopizdio edge pa menjam za g4 koji je daleko od toga da je ruzanSinoc uporedjivasmo kamere na S6 i G4, booooogami ovaj G4 izuo samsunga.
Samo sto je ruzan u 3pm, danas bih ga uzeo![]()
Pa kada je motorola krenula tim putem mogu i ostali. Ona svoj flagship ceni na 400$ .. Sve vise proizvodjaca ce krenuti tom politikom. Mislim da samo samsung ima proizvod koji moze da izdrzi vecu cenuSlazem se ali mislim da nece menjati cenovnu politiku, pre ce zadrzati istu uz trazenje ustede na drugim poljima. Ali ne treba zaboraviti da i kinezi prete.. tako da mozda malo i spuste cene.
Moze samsung jedino zbog reklamePa kada je motorola krenula tim putem mogu i ostali. Ona svoj flagship ceni na 400$ .. Sve vise proizvodjaca ce krenuti tom politikom. Mislim da samo samsung ima proizvod koji moze da izdrzi vecu cenu
Nije los ovaj g4. Opet zaluta jedan do mene. Po povoljnoj ceni.
Celu noc radio update. Predhodni vlasnik nije ni proveravao. Jel nesto promenjeno zadnja 3 update-a
Super, cestitamOcekivao sam da ce Ixon prvi da prikaze domete G4 kamere ali je kupio Samsung, ako te ne mrzi odradi neke testove sa G4 manual modom.. znas vec
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari