Šta je novo?

LG G4

Onaj plasticni sa onim patternom pozadi uopste nije los.

Hmm sada sam u dilemi, jer i meni koža izgleda kičasto fest. A baš sam zagrizo za plastičnu varijantu, će vidim...
Zato je najbolje da vidis uzivo obe verzije. Do tada baci pogled ovde npr - https://www.flickr.com/photos/lgblog_de/albums/72157651821120700

Jeste da ta lazna koza u kombinaciji sa plasticnim kucistem deluje kic ali je svejedno bolja od te plasticne koja (meni bar) stvarno deluje gadno..https://www.flickr.com/photos/lgblog_de/17112721899/in/album-72157651821120700/

Verovatno dosta manje kliza iz ruke zbog te koze..

Nije ovo bas najbolja godina za menjanje telefona :d Aj G4 je vise nego solidan izbor kao i S6+ Edge.. mada treba videti kako ce Z5 serija da se pokaze (i Nexusi) mada do S820 ocigledno ne moze nista posebno da se ocekuje od snapdragon androida..

Poslednja izmena:
Drugaru pocelo da magli socivo kamere. Jel ima leka? Kako ce skida ova plastika ili je u sklopu kamere?

@hunder
Ako uzimaš u vipu g4 dobijaš i plastična i kožna leđa.

Jel'? O mamicu im, meni to nisu rekli...

meni uopste ne izgleda tako kicasto uzivo (naglasavam MENI) sa koznim ledjima
100 puta mi je lepsi sada, kupio sam ovaj kozno-crni pokopac a sada razmisaljam da uzmem i onaj bordo crveni

Da ,taj crveni je odlican :)
Da mi se uzima g4 sigurno bih uzeo taj bordo kozni

hehe , to je vec malo bolje :)
ne verujem da je GENUINE, ali lici :D

Sinoc uporedjivasmo kamere na S6 i G4, booooogami ovaj G4 izuo samsunga.

Samo sto je ruzan u 3pm, danas bih ga uzeo :D

Meni je G3 klasa iznad sto se tice dizajna, trebali su da zadrže sve isto kao na trojci. Četvorka mi je totalno neprivlacna, kad ga vidim u radnjama pored ostalih telefona deluje mi mnogo jeftino i bzvz. Naravno govorim o plastičnim ledjima, kozni još nisam video uživo verujem da je lepsi.

LG hasn't had a great second quarter - its mobile division’s revenues were largely flat, operating profit was down a whopping 99.7%, and smartphone shipments decreased 3% Y-o-Y in the quarter.
http://www.gsmarena.com/report_says...ces_of_its_highend_smartphones-news-14045.php

Valjda ce uskoro svi android proizvodjaci shvatiti da samo jabuka moze da se prodaje po ceni od 700$ +.. Sto pre to shvate bice bolje i njima i nama :)

Poslednja izmena:
Slazem se ali mislim da nece menjati cenovnu politiku, pre ce zadrzati istu uz trazenje ustede na drugim poljima. Ali ne treba zaboraviti da i kinezi prete.. tako da mozda malo i spuste cene.

neznam zašto stalno pominjete dolare? zvanična valuta kod nas? doduše nije ni euro ali ipak....

Slazem se ali mislim da nece menjati cenovnu politiku, pre ce zadrzati istu uz trazenje ustede na drugim poljima. Ali ne treba zaboraviti da i kinezi prete.. tako da mozda malo i spuste cene.
Pa kada je motorola krenula tim putem mogu i ostali. Ona svoj flagship ceni na 400$ .. Sve vise proizvodjaca ce krenuti tom politikom. Mislim da samo samsung ima proizvod koji moze da izdrzi vecu cenu

Zaboravljas da to nije Motorola nego Lenovo a oni su pravili gubitak od 1-2$ po telefonu (ona cuvena tabela sto Danilo Pantelic postavlja) :)

Poslednja izmena:
Nije los ovaj g4. Opet zaluta jedan do mene. Po povoljnoj ceni :).
Celu noc radio update. Predhodni vlasnik nije ni proveravao. Jel nesto promenjeno zadnja 3 update-a

Poslednja izmena:
Ma ta tabela je glupost cista :)
Da svi posluju sa takvim smesnim rez ne bi svaki dan nicalo po 5 novih marki telefona..

Poslednja izmena:
Nije los ovaj g4. Opet zaluta jedan do mene. Po povoljnoj ceni :).
Celu noc radio update. Predhodni vlasnik nije ni proveravao. Jel nesto promenjeno zadnja 3 update-a

Super, cestitam :) Ocekivao sam da ce Ixon prvi da prikaze domete G4 kamere ali je kupio Samsung, ako te ne mrzi odradi neke testove sa G4 manual modom.. znas vec :)

Hsv,lepo slika i S6.
Vidim da je bas pala cena G4,mozda na kraju padne zamena i koji evro u dzepu :)

Ljudi, kako na G4 pa i na bilo kom LG telefonu da podesim da mi srpski bude na latinici ? Nemojte mi reci da to nije moguce ??

Mislim da na tastaturi imas odabir dodatnih jezika, klik na srpski i dalje stavis latinicu(nemoj me drzati za rijec)
Tamo gdje vidis da su engleski i njemacki ili njemacki i francuski,tamo ces naci za ukloniti ih i dodati ono sto zelis. Javi

Ne mislim na tastaturu vec generalno jezik telefona .. ? da bih dobio latinicu, moram da stavim bosanski ili hrvatski , a srpski je samo na cirilici ..

Hm. Ne znam za to. Probaj morelocale ili morelocale2 sa playstora pa javi jel radi preko njih.

u nedelju mi stiže g4 pa menjam moj edge-jel to sa konja na magarca ili ne? da čujem vaše mišljenje

Nazad
Vrh Dno