Predrag_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2011
- Poena
- 245
Ne znam šta je razlog manjeg broj vlasnika G4 ali ja sam oduševljen. Planirao sam da kupim S6, ali ga je supruga dobila u firmi pa sam imao priliku da ga detaljno testiram i zbog problema sa prijemom, memorijom pa i zbog nedostatka sd slota sam ostao na M8.
Međutim ukazala mi se prilika da dobro prodam HTC i povoljno uzmem G4 pa sam to i uradio..i oduševio se.
Telefon sa tolikim ekranom jedva nešto veći od M8 i ništa teži za korišćenje (u smislu veličine). Mislim mi je čak i lakši za korišćenje jer nije klizav kao M8.
Ekran odličan, možda boje nisu tačne kao u basic režimu na S6 ali sve na ekranu izgleda vrh.
Sve na telefonu leti i pritom ostaje u memoriji.
O kameri je već sve rečeno, u svakom slučaju od M8 je mnooogo bolja.
32GB + 64GB sd kartica = više od bilo kog high end telefona po sasvim prihvatljivoj ceni.
Odavno nisam bio ovako zadovoljan posle kupovine nekog uređaja.
Međutim ukazala mi se prilika da dobro prodam HTC i povoljno uzmem G4 pa sam to i uradio..i oduševio se.
Telefon sa tolikim ekranom jedva nešto veći od M8 i ništa teži za korišćenje (u smislu veličine). Mislim mi je čak i lakši za korišćenje jer nije klizav kao M8.
Ekran odličan, možda boje nisu tačne kao u basic režimu na S6 ali sve na ekranu izgleda vrh.
Sve na telefonu leti i pritom ostaje u memoriji.
O kameri je već sve rečeno, u svakom slučaju od M8 je mnooogo bolja.
32GB + 64GB sd kartica = više od bilo kog high end telefona po sasvim prihvatljivoj ceni.
Odavno nisam bio ovako zadovoljan posle kupovine nekog uređaja.