Edit: opet vi i vase futrole.. Kao da ceo svet nosi mobove u kondomima..
bogami nosi...ne sećam se kad sam poslednji put video kod nekoga telefon bez neke zaštite...a to se posebno odnosi na iphone...
Edit: opet vi i vase futrole.. Kao da ceo svet nosi mobove u kondomima..
Meni nikada nece biti jasno cemu to. Ok skupo placeno treba zastititi ali ja mislim da pre treba da se promene navike.
Odlicno se pokazao G4, uvek sam se jezio na LG softver i na to kako rade u praksi (stock sw, ne xda) ali je LG sa G4 konacno napravio dobar posao.
Bio bi verovatno brzi OPT da S810 nije fail.. ali u svakom slucaju G4 - odlican.
Nikad necu razumeti zasto je bitno da bude od aluminijuma kad i tako i tako na njega ide futrola. A ko ne stavlja futrolu, ubedljivo najvise prija ruci njegov kozni zadnji deo.
Skup i lep uvek ide sa dobrim performansama. 90% ljudi nece da rizikuje i odmah stavlja zastitu sto je i normalno. Opet ako ispadne nezgodno nece njega 3 futrole zastiti. Ja uvek idem kombinaciju neki tanki providni bumper i kvalitetno kaljeno stakloJa ni na jednom telefonu nisam nosio bumper, zato što uvecava dimenzije i nema nikakve poente kupovati skup i lep telefon koji ceš posle da staviš u gumu koja košta par stotina dinara. Jedini izuzetak je sadašnji Galaxy S4, na kome ponekad stavim gumu, zato što ima očajne lajsne koje se praktično svakom izgule i iskrive.
Ok je zadnji deo od plastike, ali da ima bar okvir od aluminijuma, kao Lumia 925 npr
^ u USA veliki broj ljudi nosi iphone u raznim zastitama, cak i u onim najjacim od 50-60$ uz koje ajfon mozes da lansiras u zid - http://www.otterbox.com/en-us/iphone-6/defender-series-build-your-own-case/apl2-iphone-6-byo.html
Isto tako dobrom delu ljudi iphone nije nikakav statusni simbol i fensi detalj, cude se kada cuju kako je na Balkanu i po ''Kinama'' (sredine sa poremecenim vrednostima + kompleksi)![]()
Koju zastitu koristis kada ti je telefon u dzepu sa kljucevima
I zar nema jos neki dzep gde bi ti kljucevi isli, a ne bas taj sa 500E telefonom u istom![]()
Software
Kada sam ga uzeo, imao firmware je v10a na sebi. Zvanicni update ni preko OTA ni preko LG Bridge-a nije se pokazivao, pa sam flashovao firmware v10c prema instrukcijama XDA foruma, i sve je proslo uredno.
Nije LG toliko napredovao sa G4 koliko je nazadovao sa G3Ocigledno je LG sw dosta napredovao sa ovim G4, i sve ostalo je unapredjeno u odnosu na G3.. pa je malo paradoksalno sto je u ovo vreme prosle godine mnogo veci broj ljudi imao G3 nego sada G4. Izgleda da cena diktira sve to.. bez obzira kakav je uredjaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari