Šta je novo?

LG G4

Jel bolja samo kamera na g4 u odnosu na s6 ili? Pročitao sam u nekom testu da je s6 brzi

Verujem da je S6 bolji za igrice i u benchmark testovima, za nekoga i ekran i kamera je isto extra (posebno zbog 60FPS u FullHD snimanju-sto G4 NEMA :S: ) ali mislim da je G4 bolji zbog SD slota, zamenljive baterije, ekran je takodje vrh... itd...

Je l ima jos neko problem da mu povremeno knock-code ne radi kad je iskljucen ekran?
Takodje, da li jos neko ima problem da kad zavrsim razgovor ne pali mi se ekran, pa ne mogu da prekinem poziv? Naravno ne uvek.

Za sada najveci problem za mene je baterija. Posle G2 gde sam navikao na 2,5 - 3 dana i 5-6h sot, malo je tesko navici se na 1,5 - 2 dana i oko 4h sot. Nadam se da ce uskoro neki super sredjeni romovi i kerneli koji bi eventualno sredili bateriju. Velicina na G2 je za mene licno bila savrsena, ali navikao sam se relativno brzo i na ovu. Ekran je fenomenalan, ali bih mnogo vise voleo da je hd i da baterija bude bolja 30%, ali sta da se radi. Kamera je stvarno fenomenalna. Opet, i na g2 je bila odlicna ali sada su sve manjkavosti upeglane i to je odlicno.
Kamera ++ (sve unapredjeno)
Ekran +/- (lepo ali za mene bespotrebno i trosi bateriju)
Velicina +/- (meni licno vise prija malo manji fon ali ok)
Baterija -- (sta cu, razmazio me g2 i to me najvise nervira)

Poslednja izmena:
Nesto gledam sada,ovi dileri u ns valjano smanjili cene g4. Sada traze ~420e sa koznim ledjima.
Bas me interesuje kakve ce cene biti oko nove godine za g4 i s6 :)

G serija je svake godine bila best buy, obrni okreni na kraju uvek G ispadne da se za najmanje para dobije flagship te godine. Sad, svako ce svakom telefonu da nadje mane. Ali neosporivo je da se za "malo" love dobije skroz dobar uređaj.
S6 isto brzo pada cena zahvaljujući tome sto samo gomilaju modele a i svi se izlozili na ove zakrivljene, S6 običan je sad skroz ok sa cenom.

Pa LG uvek prvi izbaci svoj flagship, pa mu valjda zato i pada cena ranije.
Nego, kakav je zvučnik na telefonu?

Sad izbacuju modele posle samsunga, ali recimo g2 je jedan od prvih modela sa s800 cipsetom

Pozdrav za sve forumase u ovoj temi i jedno pitanje. Za par dana dobijam G4 iz MTSa, da li je telefon zakljucan na MTS mrezu ili je sim free (u VIPu provereno je otkljucan)?

Pozdrav za sve forumase u ovoj temi i jedno pitanje. Za par dana dobijam G4 iz MTSa, da li je telefon zakljucan na MTS mrezu ili je sim free (u VIPu provereno je otkljucan)?
Zakljucan je uglavnom, mislim da biznet paket dobija otkljucan. U svakom slucaju otkljucavanje je sica, par dolara.

http://www.whathifi.com/lg/g4/review

Prilicno su nahvalili G4.

Music performance is good. There was a time when LG smartphones sounded lifeless and dull ; no more.What you get now has a fine amount of attack to tunes, and the rhythmic precision to match.

Elsewhere, you’re rewarded with plenty of detail. Instruments have all the texture they need, along with clear and solid leading edges. Tonal balance is good – no part of the frequency unjustly demands your attention.

It’s not to the Sony Xperia Z3’s level of snap and bite, perhaps, nor is it up there with the Samsung Galaxy S6 or the Apple iPhone 6 in terms of bite and dynamism, but overall this is a sound we’d happily listen to.

Ovo boldovano.. o tome sam pisao par puta (npr za G2) ali je dobro sto su ispravili. Nije sve u merenjima koje pokazuje gsm arena, subjektivan utisak je nesto sasvim drugo.

Poslednja izmena:
Kakva su iskustva sa kvalitetom izrade plastike posle par meseci koriscenja? iako je tel u silikonu jel nema vidove koriscenja , mikro ogrebotine na lasnama ili bilo sta drugo?

eto mene uskoro u ovoj temi [emoji1]
dosta je bilo Samsung-a mislim da mi je ovaj prvi i poslednji - čak štaviše super je telefon ali sam navikao na LG i neke njegove funkcije i to je cela poenta
telefon mi stiže u nedelju a naručio sam crni sa kožom nazad pa me interesuje kad mi dopizdi boja ili kad se možda ošteti gde ima da se kupi druga leđa ?

sve ok, one sa strane lajsne su izgleda osetljive (imam neko mikro udubljenje koje je izgleda nastalo od nekog bumpera, posto nije ispadao), inace ne nosim sada ni jedan case. Kupio sam kozni poklopac...
Inace da li je neko uspeo da pokrene onaj quick charge na njemu? ja imam samsung punjac ali nece

Kako stvari stoje pašće novi G4 (potpisuje se novi ugovor), e sada me zanima jel' najbolja kupovina uzeti s plastičnim poklopcem, pošto sam čuo da se leđa kod kožnih guli posle izvesnog vremena?

Ako su original leđa nije ni to loša ideja, a kako se plastična ponašaju?

I ja bih kupio tu ''koznu'' verziju G4 iako deluje kic (plastika/lazna koza) i kazu da se guli ali opet lepse deluje od one odvratne plastike + je grip u ruci sigurno bolji a to je dosta bitno :)

Hmm sada sam u dilemi, jer i meni koža izgleda kičasto fest. A baš sam zagrizo za plastičnu varijantu, će vidim...

Nazad
Vrh Dno