Šta je novo?

LG G4

Već sam prodao note 4... Prvog oktobra izlazi g4 pro valjda, pa dok se pojavi kod nas i onda malo da se unormali cena... To je tek tamo oko nove godine...

To je onda super... :) Videću, možda sačekam i nexus...
ja cu svakako da probam i nexus a i g4 pro

evo malo baterije
uploadfromtaptalk1443384786518.pnguploadfromtaptalk1443384797951.png
ceo dan WiFi ili mobilni internet osvetljenje na 70

Da li je neko od vas uzimao original circle case? Nasao sam na ebay za neku sicu kopiju, posto je original oko 50dolara...

Čisto da vam javim da je baterija na V10h osjetno bolja nego na prijašnjim inačicama (imao sam v10e, c, b i a), barem kako stvari za sad stoje.
Prije bi dobivao mojim režimom oko 4h SoT, sad je bliže 5... Nije i dalje vrhunska, al eo treći dan za redom me poslužio skoro do spavanja, dok bi ga prije redovno oko 5 popodne stavljao na punjač

Lepo, lepo...jos jedan dokaz da se dobrom optimizacijom cuda mogu postici!

Realno, mogli bi oni to još dosta optimizirati.. Sigurno da baterija traje dulje bar još nekih 20%

Čisto da vam javim da je baterija na V10h osjetno bolja nego na prijašnjim inačicama (imao sam v10e, c, b i a), barem kako stvari za sad stoje.
Prije bi dobivao mojim režimom oko 4h SoT, sad je bliže 5... Nije i dalje vrhunska, al eo treći dan za redom me poslužio skoro do spavanja, dok bi ga prije redovno oko 5 popodne stavljao na punjač
ja imam v10d- za koje ti je tržište telefon?
23f1c696dd7fd53601dfa8320a6c46d8.jpg

Poslednja izmena:
Presao sa Z3 na G4 i za sada sam zadovoljan, tek sam odradio prvo punjenje baterije pa cemo videti u narednim danima kako se ponasa, ocekujem svakako slabije od Z3 ali da vidimo koliko. Brzina je fenomenalno, drasticno brzi telefon od Sony-ja. Ekran vrhunski, izrada je solidna (uzeo sam sa plasticnim ledjima), tu je Sony dosta bolji po tom pitanju. Kamera na G4 u auto modu, koji najvise koristim, je fenomenalna, bas dosta bolja nego na Z3. Za sada su utisci vrlo pozitivni. Krenucu da citam temu polako kad uvatim vremena, a do tada sta bi mi preporucili od zastite, koju futrolu? Stavljate tempered glass?

Držao u ruci juče G4 (samo držao, bila je prazna baterija) i sviđa mi se od naprijed i sa strane. Otpozadi je bzvz (plastična varijanta) i prosto "vapi" za nekim caseom. Dimenzije su super. Kakav je SW ne znam.

evo za bataka
uploadfromtaptalk1443437563141.pnguploadfromtaptalk1443437572195.pngmože SOT bar još sat vremena najmanje ali moram da punim pa na posao

SoT drastično zavisi o malom milijunu faktora.. Vidio sam neke da postižu i po 7 sati, što je uz moj način korištenja apsolutno nemoguće. No opet, uz svaki SoT valja napisati i kratko objašnjenje, kako je bilo prije, kako poslije ili usporedbu s nekim modelom. Pogotovo ako su načini korištenja isti odnosno bar približno isti (lokacija, vrijeme, korištenje aplikacija, pozivi i sve ostalo)

Moj je EU verzija, ali ja sam sam flešao V10H s Genisys ROM-om.. Al s obzirom da lik nije previše prčkao po ničemu, za sve je zadužen LG..
Nadam se da će se uskoro pronaći neki načini za otključavanje bootloadera i za sve verzije G4 pa ćemo s tim uvelike profitirati sa custom kernelima koji ipak najviše doprinose svemu na uređaju..

Osobno uvijek preferiram najnoviji stock ROM u kombinaciji s nekim dobrim kernelom kojega opet ne gledam po broju zahvala već po samom developeru i njegovom iskustvu u rađenju istih.
Za savjete naravno uvijek pitam kolegu bendera, on je lumen za sve to :)

SoT drastično zavisi o malom milijunu faktora.. Vidio sam neke da postižu i po 7 sati, što je uz moj način korištenja apsolutno nemoguće. No opet, uz svaki SoT valja napisati i kratko objašnjenje, kako je bilo prije, kako poslije ili usporedbu s nekim modelom. Pogotovo ako su načini korištenja isti odnosno bar približno isti (lokacija, vrijeme, korištenje aplikacija, pozivi i sve ostalo)

Moj je EU verzija, ali ja sam sam flešao V10H s Genisys ROM-om.. Al s obzirom da lik nije previše prčkao po ničemu, za sve je zadužen LG..
Nadam se da će se uskoro pronaći neki načini za otključavanje bootloadera i za sve verzije G4 pa ćemo s tim uvelike profitirati sa custom kernelima koji ipak najviše doprinose svemu na uređaju..

Osobno uvijek preferiram najnoviji stock ROM u kombinaciji s nekim dobrim kernelom kojega opet ne gledam po broju zahvala već po samom developeru i njegovom iskustvu u rađenju istih.
Za savjete naravno uvijek pitam kolegu bendera, on je lumen za sve to :)
mogu da ga uporedim sa EDGE-ovde je otprilike 30 posto bolja baterija a telefon koristim uvek isto -izmedju 50 i 100 poziva dnevno a nekad i više , 2 maila, tapatalk, koji put YouTube, malo dnevnih novina i to je to

Meni je stiglo nekoliko case varijanti za g4 , od toga 2 iste .. ukoliko nekom treba link OVDE prodajem koliko sam i platio, kupljeno u kwmobile u Nemackoj

Poslednja izmena:
isti kao ovaj crni sa silver stranicama , odvaja se ova silver plastika tj moze da se skine nezavisno od gume

gross_image_29927.35_4.jpg

Poslednja izmena:

Mozes ukratko, u cemu je razlika ( u odnosu na stock?) Bloatware? Baterija? Lepsi?
Da znam da li da se igram da flesujem ili ne, kad mi vec zbog roota ne daje da update normalno :)
Ili da samo update rucno stock rom...??
Nije da nesto ne valja, ali volim da se igram...... :)
Hvala

Mozes ukratko, u cemu je razlika ( u odnosu na stock?) Bloatware? Baterija? Lepsi?
Da znam da li da se igram da flesujem ili ne, kad mi vec zbog roota ne daje da update normalno :)
Ili da samo update rucno stock rom...??
Nije da nesto ne valja, ali volim da se igram...... :)
Hvala

Pa da, izbačeno je dosta bloatvera, mada sam ja inače imun na to dosta, naviko sam koristeći milijun smartfona pa ga redovno ostavim u app izborniku.
Baterija je po meni usko vezana uz kernel, a na njemu nema promjene tako da je ista kao i na stock v10h. Osobno kernel smatram najbitnijim dijelom "softvera".
Isti je izgled ko stock, mada imaju neke teme koje možeš i nemoraš instalirat, ja ih osobno ne podnosim organski. Volim takvog kakav je i tjt.
Možeš i ručno stock rom i rootat onda, eto ja sam imao manjak vremena i živaca pa sam to rješio na ovaj način, tako ću i iduću verziju samo flešat dok god ne dođu neki custom kerneli dobri, a onda ću nešto kombinirati.

Smatram da su najbolji romovi usko vezani uz stock, s nekim blagim izmjenama ili dodatcima koji fale.

Eh da, i kamera je malo modificirana, odnosno kvaliteta slika je valjda dignuta na 100%, dodan je i onaj slow motion i to, al ja nisam ni prije imao zamjerke na kameru, tako da bi generalno preživio i bez ovog lagano.
Mislim da svi ti modovi nisu ništa doli čačkanja sitna po postavkama. Daleko je to od nekog wow efekta s kojem bi masovno profitirao da ga baš poželiš stavit, al eto.. tu je, pa tko voli - nek izvoli :)

Danas sam uzeo tempered glass i nasao dobru kopiju quick circle maske (na ebay oko 5,u radnji kod mene 10e). Nisam je uzeo jos. Da li je neko od vas uzimao takvu vrstu maske?Ne daje mi se 50dolara za officall

Danas sam uzeo tempered glass i nasao dobru kopiju quick circle maske (na ebay oko 5,u radnji kod mene 10e). Nisam je uzeo jos. Da li je neko od vas uzimao takvu vrstu maske?Ne daje mi se 50dolara za officall

Ja napisah par strana iza.Nillkin qin circle extra alternativa

Hunder, ocisti malo inbox :)

Morao sam ovde da napisem, brisite kasnije..

@EchoOne
Hvala puno

Da li u obe verzije (kozna i plasticna ledja) dolaze dve baterije u kutiji?
Jel menjao neko plasticni poklopac sa koznim?

Da li u obe verzije (kozna i plasticna ledja) dolaze dve baterije u kutiji?
Jel menjao neko plasticni poklopac sa koznim?
kod nas nema 2 baterije
sa kožnim dobiješ i plastični - ja malo ovaj malo onaj ali više kožni - bolji je i lepsi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno