Mozes ukratko, u cemu je razlika ( u odnosu na stock?) Bloatware? Baterija? Lepsi?
Da znam da li da se igram da flesujem ili ne, kad mi vec zbog roota ne daje da update normalno 🙂
Ili da samo update rucno stock rom...??
Nije da nesto ne valja, ali volim da se igram...... 🙂
Hvala
Pa da, izbačeno je dosta bloatvera, mada sam ja inače imun na to dosta, naviko sam koristeći milijun smartfona pa ga redovno ostavim u app izborniku.
Baterija je po meni usko vezana uz kernel, a na njemu nema promjene tako da je ista kao i na stock v10h. Osobno kernel smatram najbitnijim dijelom "softvera".
Isti je izgled ko stock, mada imaju neke teme koje možeš i nemoraš instalirat, ja ih osobno ne podnosim organski. Volim takvog kakav je i tjt.
Možeš i ručno stock rom i rootat onda, eto ja sam imao manjak vremena i živaca pa sam to rješio na ovaj način, tako ću i iduću verziju samo flešat dok god ne dođu neki custom kerneli dobri, a onda ću nešto kombinirati.
Smatram da su najbolji romovi usko vezani uz stock, s nekim blagim izmjenama ili dodatcima koji fale.
Eh da, i kamera je malo modificirana, odnosno kvaliteta slika je valjda dignuta na 100%, dodan je i onaj slow motion i to, al ja nisam ni prije imao zamjerke na kameru, tako da bi generalno preživio i bez ovog lagano.
Mislim da svi ti modovi nisu ništa doli čačkanja sitna po postavkama. Daleko je to od nekog wow efekta s kojem bi masovno profitirao da ga baš poželiš stavit, al eto.. tu je, pa tko voli - nek izvoli
🙂