Šta je novo?

LG G4

Sto se tice kvaliteta izrade ( build ), S6 edge je klasa za sebe ( kao i iPhone ). U svemu ostalom G4 ni u cemu ne zaostaje za S6, naprotiv.

ja ne mogu da se naviknem na Samsung nikako - ovo mi je prvi i poslednji

Ja bih pre G4, veci ekran, nema problema sa ram memorijom tj aplikacijama u pozadini, nesto bolja kamera...

imao sam g2 godinu ipo pa reko aj da probam - nije ispunio očekivanja

Da li može da se ostvari Mađarska garancija za LG ovde u Srbiji kao što je slučaj sa televizorima?
Imam varijantu da uzmem telefon ali me brine garancija.

Imao sam i edge i obicni s6. Izrada je mnogo bolja od g4. Sve ostalo manje vise isto. Kao sto rekoh nije los g4 uopste. Ovi update su mnogo ubrzali uredjaj. Camera mi se cini bolja i tastatura nema vise lag.

Hehe hit. Bas cekam da cujem tvoje misljenje posle svih probanih samsunga poslednje generacije.

Pa nije g4 kanta. Vidim ovde mnogi ga pominju u jako losem izdanju. Jeste da nije premium kvalitet materijala i baterija koja je izgleda prosek. Meni izmedju 3.5 i 4h sot. Ostalo sve sljaka za medalju

Hehe hit. Bas cekam da cujem tvoje misljenje posle svih probanih samsunga poslednje generacije.
mišljenje će sigurno biti bolje nego što imam o s6 i s6 edge koje sam jednostavno hteo da probam a lg znam šta nudi i tu nema greške - znam da je bolji kvalitet izrade na Samsung-u ali to mi nije nešto jako bitno - ostaje samo npr baterija koja je u svakom slučaju bolja na g4 nego na Samsung-u

Ja sam sa 6+ presao malo na g4. Vrhunsko iskustvo.. Sve radi jaako dobro. Bas sam zadovoljan

Da li je neko primetio da u meniju nema fabričke aplikacije Video?

Da se i ja upišem. Uzeo danas G4. Mislio sam da čekam novi nexus ili Z5, ali mi se nije dalo. U svakom slučaju, baterija i kamera su bolje nego na nexusu 4, a to mi je nekako najbitnije.
Malo sam se iznervirao oko ringtonova dok nisam video opciju compose for favorites.

Mene nervira sto su izbacili opciju tj animaciju crt screen on i off

To je bilo i na N4 na JB i KK, ali mislim da su izbacili na L. Šteta, to je dobar efekat.

Pa nije g4 kanta. Vidim ovde mnogi ga pominju u jako losem izdanju. Jeste da nije premium kvalitet materijala i baterija koja je izgleda prosek. Meni izmedju 3.5 i 4h sot. Ostalo sve sljaka za medalju

Ovo je jedino sto mi se ne svidja na istom; ja toliko izvucem sa sonijem kad je na 50% baterija i to budem na slabijem 3g signalu.

Ovo je jedino sto mi se ne svidja na istom; ja toliko izvucem sa sonijem kad je na 50% baterija i to budem na slabijem 3g signalu.

*** sony je sony. Imao sam i z2 i z3. Znam kako radi. Uzeo bih ga opet ali ne mogu oci da naviknem ispod 5.5" Merkam onaj z5 premium ako ista bude valjao da ga uzmem.

Ima li LG Launcher neke prednosti u odnosu na Novu? Nisam stock ni probao, posto sam navikao na Novu. Ima li nekog uticaja na bateriju? Video u S6 temi da je to tamo slučaj.

Ikonice možeš da menjaš jedino kod LG-a bez instalacije custom (nova npr) launcher-a...

Koristi LG fabrički dok ne naletiš na neku funkciju koja ti baš treba ;)

Ili ako si već navikao na novu, samo nastavi da je koristiš.

Nju i koristim, samo me interesovalo ima li LG home nešto posebno zbog čega bi vredelo koristiti ga.

U odnosu na novu, čisto sumnjam, mada nisam ga koristio na g4. Ali, ako ćemo po spiritu, drži se ti nove i custom icon pack-a. :D

Stock launcher je uvek bolje prilagođen hardveru - dakle testiraj kako radi pa se odluči ;)

Stigao g4 -javljam sutra utiske a prvi je-vauu [emoji1]
Nikad više samsung

Poslednja izmena:
Stigao g4 -javljam sutra utiske a prvi je-vauu [emoji1]
Nikad više samsung
Ne treba tako razmisljati, treba uvek ostaviti otvoren prostor :D note 3,4 recimo su vrh telefoni iz samsung serije, a da su novije generacije. Ali bih i ja uvek dao prednost lg telefonu, pravi zaljubljenici u g2 znaju zasto :D

Meni je samo zao sto nema g4 telefona sa dimenzijama od g2 npr...to bi bila sprava!
Dejane cestitke na kupovini, neka te sluzi!

Nazad
Vrh Dno