update na g4 ili s6?Imao sam i edge i obicni s6. Izrada je mnogo bolja od g4. Sve ostalo manje vise isto. Kao sto rekoh nije los g4 uopste. Ovi update su mnogo ubrzali uredjaj. Camera mi se cini bolja i tastatura nema vise lag.
od nedelje sam na g4 [emoji1]Dejane vracaj se na lg![]()
mišljenje će sigurno biti bolje nego što imam o s6 i s6 edge koje sam jednostavno hteo da probam a lg znam šta nudi i tu nema greške - znam da je bolji kvalitet izrade na Samsung-u ali to mi nije nešto jako bitno - ostaje samo npr baterija koja je u svakom slučaju bolja na g4 nego na Samsung-uHehe hit. Bas cekam da cujem tvoje misljenje posle svih probanih samsunga poslednje generacije.
Pa nije g4 kanta. Vidim ovde mnogi ga pominju u jako losem izdanju. Jeste da nije premium kvalitet materijala i baterija koja je izgleda prosek. Meni izmedju 3.5 i 4h sot. Ostalo sve sljaka za medalju
Ovo je jedino sto mi se ne svidja na istom; ja toliko izvucem sa sonijem kad je na 50% baterija i to budem na slabijem 3g signalu.
Ne treba tako razmisljati, treba uvek ostaviti otvoren prostorStigao g4 -javljam sutra utiske a prvi je-vauu [emoji1]
Nikad više samsung
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari