- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Ima, zato i kažem, ne mož samo staru app da portujePa zar G4 nema manual mod?
Ima, zato i kažem, ne mož samo staru app da portujePa zar G4 nema manual mod?
Pa zato pitam što da portuje app kad telefon dolazi sa manualnim modom?Ima, zato i kažem, ne mož samo staru app da portuje![]()
Imas custom launchera koliko volisIma, i ima dosta. Odličan telefon na prvi pogled. Naravno sa kožom. Jedino mi se ne sviđa interfejs od LG.
Gresis. TW je nebo i zemlja u odnosu na S4. Ja sam imao S4 i mogu ti reci da je TW na S6 dosta drugaciji i lepsi pa i od s5 isto.ja mislim da cu napustiti samsung (posle s2 i s4) i preci na g4.
s6 je ekstremno lep telefon (meni licno onaj obican koji nije edge), ali ekran od 5.1" je isuvise mali, Touchwiz koji je GODINAMA isti. prakticno nisam siguran kakvu bih razliku video kada bih presao sa s4 na s6 jer bi interface ostao nepromenjen. Jedino sto me brine je da su neki modeli LGa skloni crkavanju i losem softveru, npr poznajem masu ljudi ciji je l9 crkao ne dugo posle isteka garancije (telefoni uzeti za firmu), a na caletovom 4x je softer toliko ne dovrsen i toliko laguje da je to uzas....
Senzor za otisak ne sme da se stavlja u istu recenicu sa knock codom. Jedno je nesto sto je itekako pozeljno i korisno a ovo drugo je u 95% slucajeva nebitna funkcija.
Slazem se sa tozom uglavnom.
Plus smo se raspisali ovde kao da je izaslo 20 testova g4 a u stvarnosti nije izasao niti jedan.
Ali ti ili ne zelis da slusas druge ili ne znam.Ma meni ni note nije veliki, a ne G4, sve do 6" i dobrim bazelima može da prođe
Otisci se vide na S6 i to ne malo hteo neko da prizna ili ne
Što je nebitno - vrh način otključavanja i double tap za zaključavanje ...
Meni su jedinio nebitne ove samsung funkcije koje mere nivo kiseonika u krvi i ostale džidža bidže za sitnu dečicu![]()
Ali ti ili ne zelis da slusas druge ili ne znam.
Imam S6 beli i ni jedan otisak se ne vidi. Bela boja ih potpuno zamaskira. Idi u radnju i videces.
Crna boja je uzas sto se otisaka tice to se slazem.
a na caletovom 4x je softer toliko ne dovrsen i toliko laguje da je to uzas....
Mislim da se ne radi o ispiranju mozga, već o praktičnosti. Zaključavanje telefona "crtežom" je kao i da ga nema, a unošenje šifre i pina ume da bude zamarajuće.
S druge strane, ako se telefon izgubi, ne bih voleo da neko može tek tako lako da ga otključa i da se zeza sa mojim mejlovima, bankovnim nalozima, cloud-om, fotografijama i sl.
Iz tog razloga funkciju double-tap vidim kao eto nešto što je lepo i samo lepo,za mene bez ikakve praktične vrednosti.
Mislim da se ne radi o ispiranju mozga, već o praktičnosti. Zaključavanje telefona "crtežom" je kao i da ga nema, a unošenje šifre i pina ume da bude zamarajuće.
S druge strane, ako se telefon izgubi, ne bih voleo da neko može tek tako lako da ga otključa i da se zeza sa mojim mejlovima, bankovnim nalozima, cloud-om, fotografijama i sl.
Jesi siguran da tako lako može na enkriptovanom uređaju?LG Mobile Support Tool ili Odin & kabl i nestaju zaštite kao rukom odnešene![]()
Pa podesiš si smart lock, recimo trusted device koji ti drži otključan fon dok si u dometu bluetootha uređaja koji je trusted; smartwatch npr. ili laptop, TV, što god. Ili si staviš trusted location kad si doma. Možeš i trusted face pa ti se otključava na tvoje lice ili voice za glas. Ova dva nisu toliko sigurni.@lolicon nisam razumeo sličicu?
One X sa istom Tegrom mi nije više od 3-4 puta zabagovao za 2 godine. Sada ga koristi drugar; za godinu dana možda mu je jednom ili dva puta zabagovao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari