Bogme i Emix zamro![]()
Sutra ce vec naci neke "nedostatke" tipa kome jos treba promenljiva baterija i sd slotipak je sada to i samsungu "feature".
Ko bi rekao da obozavas kockaste a furao si 930 i z2
Ocekujem kameru u rangu s6 i jedan od najboljih ips na trzistu.( cenim u top 5)
Mene ovde samo buni pot. baterija od 2900mah na koznim modelima..
Mene ovde samo buni pot. baterija od 2900mah na koznim modelima..
Note that the G4 will certainly be proposed in leather, always with a removable back, and priced at 699 euros, but the device will also be available in plastic with metallic effect, this time for fifty euros less.
Ko ima G3 bolje da ceka G5 i ostale 2016. vodece modele.
Ja ovo već napisa i pre predstavljanja...ne vidim ni jedan razlog da sa G3 pređem na G4....
E sad šta već i G5 može da ponudi a da to nismo do sada videli ostaje da se vidi...možda da ubace fingerprint sensor ili neku sličnu glupost i/ili octa core...
According to Korean website Yonhap News, the company believes it can sell 12 million G4s globally. Since the G3 was sold in about 10 million units, LG clearly expects the new flagship to be more successful than its predecessor.
Gde si to video? Valjda je ista baterija:
Ma gde skupo, beda...vertu sa kozom aligatora je 16.000€.800e ... skupo
Pazi, po testovima je telefon jedva malo brzi od G3. Stvarno se cini da je procesor fail, pogotovo ako gledamo u odnosu ne S6. Mozda je bolja opcija G Flex 2?
Hocu da kazem da telefon za koji dajes tolke pare jednostavno ne bi smeo da laguje pri vanila softweru koji stave u njega. Meni Sony ne laguje posle 6 meseci sa sve aplikacijama, pa smatram da to treba da bude slucaj sa svim flagshipovima. Pravis svoj UX za svoj telefon i ne mozes da ga napravis kako treba. TouchWiz sindrom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari