Šta je novo?

LG G4

Bogme i Emix zamro :)
Sutra ce vec naci neke "nedostatke" tipa kome jos treba promenljiva baterija i sd slot ;) ipak je sada to i samsungu "feature".

Ko bi rekao da obozavas kockaste a furao si 930 i z2 :)

Ocekujem kameru u rangu s6 i jedan od najboljih ips na trzistu.( cenim u top 5)

Mene ovde samo buni pot. baterija od 2900mah na koznim modelima..

Poslednja izmena:
Ko bi rekao da obozavas kockaste a furao si 930 i z2 :)

Ocekujem kameru u rangu s6 i jedan od najboljih ips na trzistu.( cenim u top 5)

Ma uglavnom sam i furao kockaste telefone, ne samo to sto si ti naveo :D A i automobile obozavam kocke :d Zato mi s6 nije nista spec na oko

Nije los, ali me nije nesto ocarao. Malopre sam gledao neki kratak review na yt i vidim da je u radu zaista poboljsan, dosta brzi odaziv i fluidniji nekako. Kamera predobro odradjena, onaj manual mod je jako dobar i moze biti mnogo od koristi. Videcemo kako ce se ovih dana detaljno u testovima pokazati, mada ne vidim toliko razloga preci sa g3 na g4 posto sam na g3 sada, mislim da je cisto pucanje para ako se vec koristi g3.

16MP Sony IMX234 rear camera,
1.12µm pixels, 1/2.6" CMOS size
F/1.8, 3-axis OIS

Imx234 ? Anandtech

Prednja 8MP Toshiba T4KA3 FFC

Od 32gb dostupno je samo 21.

Poslednja izmena:
Za sad je LG odradio extra posao. Samo da im je cijena 100e niza od S6 razvalili bi prodaju ako im se i baterija pokaze da je ok, i da je softwer stv fluidan kao sa klipova. I meni licno def kozna varijanta je extra ima mi neki smek i nesto premijum.

Gde si to video? Valjda je ista baterija:
c_LG-G4-FrAndroid-DSC08387-1000x665.jpg

Evo šta kažu Francuzi vezano za cenu:

Note that the G4 will certainly be proposed in leather, always with a removable back, and priced at 699 euros, but the device will also be available in plastic with metallic effect, this time for fifty euros less.

Poslednja izmena:
Ima li negde test throttling-a S808 u poređenju sa ostalim soc? Moguće da zbog manjeg zagrevanja slabije i kasnije obara takt od S810.

Ko ima G3 bolje da ceka G5 i ostale 2016. vodece modele.

Ja ovo već napisa i pre predstavljanja...ne vidim ni jedan razlog da sa G3 pređem na G4....

E sad šta već i G5 može da ponudi a da to nismo do sada videli ostaje da se vidi...možda da ubace fingerprint sensor ili neku sličnu glupost i/ili octa core...

Inače čak i da nemam G3 ne bih nikako uzeo G4...mnogo mi je em ružan em ne razumem ovo sa kožom pozadi...

po meni "to pozadi " nije problem zato što je kupcu na volju.....plastika,koža ili keramika.Šta mene zanima je fluidnost,baterija,osvetljenost ekrana,uglovi gledanja,mogući lagovi i dalja softverska podrška.........

Ja ovo već napisa i pre predstavljanja...ne vidim ni jedan razlog da sa G3 pređem na G4....

E sad šta već i G5 može da ponudi a da to nismo do sada videli ostaje da se vidi...možda da ubace fingerprint sensor ili neku sličnu glupost i/ili octa core...

Metalne ivice, bolji SoC, 4gb dd4 ram, veću bateriju, manje dimenzije, bolji screen-to-body odnos, veću bateriju... I naravno još neku stvar po kojoj će se odvajati od ostalih, kao što su bila dugmad pozicionirana pozadi i ois kod G2, laserski fokus i QHD kod G3 i kožna leđa i izmenljiva baterija kod G4.

According to Korean website Yonhap News, the company believes it can sell 12 million G4s globally. Since the G3 was sold in about 10 million units, LG clearly expects the new flagship to be more successful than its predecessor.

Evo kratkog poređivanja ovog telefona sa ostalim flagšipima:

Strucnjaci sa ovog foruma i pre predstavljanja prozvase telefon failom. Po ovim ranim snimcima, izgleda kao jako dobro zaokruzen telefon. Steta sto nece imati 60k plus na antutu....

Pazi, po testovima je telefon jedva malo brzi od G3. Stvarno se cini da je procesor fail, pogotovo ako gledamo u odnosu ne S6. Mozda je bolja opcija G Flex 2?

Poslednja izmena:
Juce kad sam gledao AndroidAuthority hands on, Joshua je pomuneo da laguje tu i tamo, ali nista znacajno. Ok, mali lag, ali opet mi nije jasno odakle lag na vanila telefonu. Znaci ima samo onaj LG UX i to je to. Mislim da ne bi trebalo u tom stanju da ima uopste laga. Mada s druge strane mozda ga je silovao pa stucne ponekad.

I g3 ima "samo" lg ux pa laguje.. Ne razumem sta si hteo da kazes ?

Hocu da kazem da telefon za koji dajes tolke pare jednostavno ne bi smeo da laguje pri vanila softweru koji stave u njega. Meni Sony ne laguje posle 6 meseci sa sve aplikacijama, pa smatram da to treba da bude slucaj sa svim flagshipovima. Pravis svoj UX za svoj telefon i ne mozes da ga napravis kako treba. TouchWiz sindrom :D

Hocu da kazem da telefon za koji dajes tolke pare jednostavno ne bi smeo da laguje pri vanila softweru koji stave u njega. Meni Sony ne laguje posle 6 meseci sa sve aplikacijama, pa smatram da to treba da bude slucaj sa svim flagshipovima. Pravis svoj UX za svoj telefon i ne mozes da ga napravis kako treba. TouchWiz sindrom :D

Nisi ni svestan kolika je razlika izmedju sony i lg UI-a

Ne vanila android nego vanila UX kako volim da kazem. U smislu da je samo njihov softver na telefonu bez dodatnih aplikacija koje instalira korisnik.

EDIT: @Stojan: Upravo o tome i pricam. Nije jasno sto trpaju software koji ni njihov telefon ne moze 100% da izgura. Moguce i da je do SoC-a kao G Flex 2 sto kuca sa onim 810, ko zna.

Poslednja izmena:
Kožni 719e, plastični 668e. Dostupni tek od 28.5. Mnogo jaka cena.

Haha važi :)
LG i Samsung počeli da tretiraju korisnike na jabučarski način :D

Dok ne padne cena na 450 € nema ništa...

Poslednja izmena:
Baš će novi telefon biti 450€. Po svemu sudeći ima do sad najbolji IPS display. Kamera je, trenutno dok se ne testira kako spada, izuzetna. A čini se da ima i dobru bateriju prema onom ruskom testu. 6:21 SOT nije loše.

I 450 je po meni mnogo za mobilni. :)

400e gornja granica

Nazad
Vrh Dno