Šta je novo?

LG G4

Po ovom ruskom testu pojaviće se u junu u prodaji, a cena će biti između 710e i 888e...

***, pa S805 ga pozdere :D

Problem je 2K, ovaj SoC bi bio skroz ok za FHD. Problem je 2K i 808 kombinacija, bas kao sto je to bio slucaj sa G3 i 801.
Ovaj SoC prosto NIJE dovoljno dobar za ovu rezoluciju za flagship iz 2015-e i tu nema sta dalje da se prica. Ali tako je kako je.

Kazu ovi iz Qualcomm-a LG odlucio da stavi 808 pre nego sto su saznali za probleme sa 810, aha sad znaci postoje problemi, a oducili da osakate flagship a stavili 810 u Flex 2. :d Price za laku noc.

Super cena, verujem da ce 888e biti ovi sa koznim poklopcem :) sto bi trebalo da bude debela koza :)

Iskreno, ne mogu da verujem da ima ljudi koji ne znaju tu elementarnu stvar da je koza vrlo izdrzljiv materijal. Imam kozni novcanik 10 godina, maltene isti kao kad sam ga kupio, a ti uzmi kozni i skaj pa vidi sta ce duze da traje. Uzmi i jedan plasticni,pa ga nosaj po dzepu da vidis sta ce da mu se desi.. Kozna jakna takodje. Takodje mi je otac radio sa kozom, i VP i MP. Nemam ja nista od toga da vas skolujem, verujte vi u sta hocete, pisem da ne bi neko pomislio da je stvarno tako.
Jos koza u kolima...ma da. Stavi skaj ili pur penu ala N4 i S5, i kozu, pa vidi sta ce duze da traje. Jedina stvar izdrzljivija od koze na poderotine (ali ne i na gorenje) je impregnirano platno.

Jao moram :D Ali cim je isti posle 10 godina, mora da ga nisi nesto potezao :D Sorry za off, ali svrbeo me jezik :D Salim se naravno :)
Jako me cudi taj malo slabiji chipset za flagship.

^^^ problem je sto se s805 vise ne prodaje. Ma sve je bilo jasno kada je direktor Qualcomm-a stao na binu. Samo sto ga nije progutala zemlja od blama,nije znao gde udara. Zavrsi za 3sek i pobeze.. Za to vreme je uspeo da kaze gpu je 20% jaci od proslog i cao.

^^^ problem je sto se s805 vise ne prodaje. Ma sve je bilo jasno kada je direktor Qualcomm-a stao na binu. Samo sto ga nije progutala zemlja od blama,nije znao gde udara. Zavrsi za 3sek i pobeze.. Za to vreme je uspeo da kaze gpu je 20% jaci od proslog i cao.

Ali konkurencija ima 810, oni 808.

Samo da odgovorim, presao sam dovoljno, 68524km

Sta se ljutis, nisam nista prozivao. Na 100-150k km ce poceti da se jede. Mada ne znam koliko je potrebno da se isto desi sa telefonom. Fon se greje, znojave sake i cao... Imam iskustva sa tim, zbog sporta kojim se bavim ali ajd' pokazace vreme

Jao moram :D Ali cim je isti posle 10 godina, mora da ga nisi nesto potezao :D Sorry za off, ali svrbeo me jezik :D Salim se naravno :)
Jako me cudi taj malo slabiji chipset za flagship.

Pretpostavljao sam da ce neko da izvadi taj argument :D nisam za pare,vadim kartice i dokumente iz njega :D

Ne ljutim se, nisam takva osoba :)
Mozda se na rucicu menjaca ili na volan vrsi jace trenje, pa otuda i to habanje posle nekog vremena.
Dok npr kod telefona, skoro pa nikad saka ne stiska istim trenjem svuda na celoj povrsini, najvise na ivicama telefona, sve zavisi od drzanja telefona, ali najvise je na ivicama.
Pa zbog toga mislim da cak iako koza nije "debela" i ako su ruke znojave ( ne znoje se uvek, vise su znojave u autu leti ), i fon se greje, mislim da to ne bi trebalo da ima mnogo uticaja na izdrzljivost same na ovom telefonu.
Kao sto kazem da na svom mobilnom od februara imam kozni poklopac baterije i nema ogrebotina

Sta se ljutis, nisam nista prozivao. Na 100-150k km ce poceti da se jede. Mada ne znam koliko je potrebno da se isto desi sa telefonom. Fon se greje, znojave sake i cao... Imam iskustva sa tim, zbog sporta kojim se bavim ali ajd' pokazace vreme

Znas li koliko puta dodirnes rukom menjac ili volan za 100k? Imas i plasticne rucice u automobilima i plasticne volane, pa to ne moze da sastavi ni 50k da se ne pojede od znoja. koza je mnogo bolji materijal i dugotrajniji od plastike.
Sad koja vrsta i kvalitet se ugradjuje u g4 videcemo. Sto se tice izgleda meni je kul, nije npr. sljastece ko samsung, a nije ni plasticna kopija koze. Po meni dizajn je ok.
Ako ne useru na nekim (mnogim) poljima kao sa g3 ovo bi mozda moglo da se uzima :)

Znas li koliko puta dodirnes rukom menjac ili volan za 100k? Imas i plasticne rucice u automobilima i plasticne volane, pa to ne moze da sastavi ni 50k da se ne pojede od znoja. koza je mnogo bolji materijal i dugotrajniji od plastike.
Sad koja vrsta i kvalitet se ugradjuje u g4 videcemo. Sto se tice izgleda meni je kul, nije npr. sljastece ko samsung, a nije ni plasticna kopija koze. Po meni dizajn je ok.
Ako ne useru na nekim (mnogim) poljima kao sa g3 ovo bi mozda moglo da se uzima :)

Znam, ali sigurno ne vozis auto par sati svaki dan. A telefon ces drzati u ruci..

Slazem se sa stojanom.

Inace da li ovaj kozni ima 2900mah bateriju umesto 3k ? :)

[youtube]QLGeWxqV_k4[/youtube]

Displej stvarno deluje bolje nego na g3

Da bi došao do cifre od 150k ti moraš da ga voziš par sati svaki dan nekoliko godina. :)

Da bi došao do cifre od 150k ti moraš da ga voziš par sati svaki dan nekoliko godina. :)

S obzirom da ljudi kace SoT od 6h dnevno, onda je svakako jasno da je to daleko vise od vremena provedenog u voznji :) A ne drzis menjac vremenski koliko si u automobilu pa se opet istrosi :)

Ma njegova auto je verovatno polovan, koji je kupljen sa vec predjenih "pravih 98000" i on je jos presao 50000km za par godina. A ustvari stvarna km auta je vec bila preko 150000 kad je on kupio :D izvini, salim se samo

Jedino ako si ti razvio sistem voznje bez ruku ili ti je automobil toliko napredan da sam upravlja :) Za nas obicne smrtnike ostaje da bar jednu ruku uvek drzimo na volanu dok vozimo :) Ja sam probao nogama dok sam jeo pljeskavicu i skoro da se nije dobro zavrsilo :) Da ne idemo previse u off. Videcemo kako ce se koza pokazati. Dobro je da je ekran svetliji od g3, samo da bude bolji kontrast i bice ok. G3 mi je previse ispran u odnsu na G2.

Jedino ako si ti razvio sistem voznje bez ruku ili ti je automobil toliko napredan da sam upravlja :) Za nas obicne smrtnike ostaje da bar jednu ruku uvek drzimo na volanu dok vozimo :) Ja sam probao nogama dok sam jeo pljeskavicu i skoro da se nije dobro zavrsilo :) Da ne idemo previse u off. Videcemo kako ce se koza pokazati. Dobro je da je ekran svetliji od g3, samo da bude bolji kontrast i bice ok. G3 mi je previse ispran u odnsu na G2.

Napisao sam za menjac, ne za volan :p @slavisaj Jeste auto polovan i jeste prava km. I malo je vise nego sto si ti rekao, a do sad sam presao 2000 posto je skoro kupljen. Ako te zanima vise, ima pm :p

Bice problema ko se odluci za kozni najvise zbog vrucina, znojenje dlanova, sunce... Ali opet to je samo poklopac, moze da se uzme drugi. Mada zaista ce biti glupo ako ova kozna verzija bude kostala vise od plasticne.

800e ... skupo

Snapdragon 805 ima bolju GPU od Snapdragon-a 808 [emoji14]
uploadfromtaptalk1430254471095.png

Bolji je na s805 ali nije neka ogromna razlika.

Pocketnow.
[youtube]JBP7dB7ICgs[/youtube]

Premotati na kraj klipa. Kaze lik da ce biti klanje g4 vs s6. Izgleda da g4 stvarno ima brutalnu kameru.

Poslednja izmena:
G4 stvarno ima vecu donju ivicu od G3, sigurno opravdano, ali bas me cudi.

U cemu je fazon sa ekranom? Na pocketnow klipu G4 ekran izgleda mnogo bolje od S6.

Rekose za 0.6sek da startuje.

^^ Nema svetliji displej zato sto s6 na auto ide do 700nitsa napolju ili na jakom svetlu. Na manualno podesavanje izvlaci oko 300 na 100% ( verovatno je taj slucaj na pocketnow klipu)

Ovaj ga vec odneo kuci.. Lol

[youtube]lpwa5iYOjU8[/youtube]

Crnja.

Poslednja izmena:
Redom za sada svi hvale ovu kožnu verziju kameru i displej :)

Čak i softver hvale u odnosu na S6 :D

Izgleda da je lg uradio ozbiljan posao bez prethodno velike pompe i ocekivanja :)

Nazad
Vrh Dno