STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Po ovom ruskom testu pojaviće se u junu u prodaji, a cena će biti između 710e i 888e...
***, pa S805 ga pozdere 😀
Iskreno, ne mogu da verujem da ima ljudi koji ne znaju tu elementarnu stvar da je koza vrlo izdrzljiv materijal. Imam kozni novcanik 10 godina, maltene isti kao kad sam ga kupio, a ti uzmi kozni i skaj pa vidi sta ce duze da traje. Uzmi i jedan plasticni,pa ga nosaj po dzepu da vidis sta ce da mu se desi.. Kozna jakna takodje. Takodje mi je otac radio sa kozom, i VP i MP. Nemam ja nista od toga da vas skolujem, verujte vi u sta hocete, pisem da ne bi neko pomislio da je stvarno tako.
Jos koza u kolima...ma da. Stavi skaj ili pur penu ala N4 i S5, i kozu, pa vidi sta ce duze da traje. Jedina stvar izdrzljivija od koze na poderotine (ali ne i na gorenje) je impregnirano platno.
***, pa S805 ga pozdere 😀
Slavisa, malo offa, koliko si presao za 5 godina?
^^^ problem je sto se s805 vise ne prodaje. Ma sve je bilo jasno kada je direktor Qualcomm-a stao na binu. Samo sto ga nije progutala zemlja od blama,nije znao gde udara. Zavrsi za 3sek i pobeze.. Za to vreme je uspeo da kaze gpu je 20% jaci od proslog i cao.
Samo da odgovorim, presao sam dovoljno, 68524km
Jao moram 😀 Ali cim je isti posle 10 godina, mora da ga nisi nesto potezao 😀 Sorry za off, ali svrbeo me jezik 😀 Salim se naravno 🙂
Jako me cudi taj malo slabiji chipset za flagship.
Sta se ljutis, nisam nista prozivao. Na 100-150k km ce poceti da se jede. Mada ne znam koliko je potrebno da se isto desi sa telefonom. Fon se greje, znojave sake i cao... Imam iskustva sa tim, zbog sporta kojim se bavim ali ajd' pokazace vreme
Znas li koliko puta dodirnes rukom menjac ili volan za 100k? Imas i plasticne rucice u automobilima i plasticne volane, pa to ne moze da sastavi ni 50k da se ne pojede od znoja. koza je mnogo bolji materijal i dugotrajniji od plastike.
Sad koja vrsta i kvalitet se ugradjuje u g4 videcemo. Sto se tice izgleda meni je kul, nije npr. sljastece ko samsung, a nije ni plasticna kopija koze. Po meni dizajn je ok.
Ako ne useru na nekim (mnogim) poljima kao sa g3 ovo bi mozda moglo da se uzima 🙂
Da bi došao do cifre od 150k ti moraš da ga voziš par sati svaki dan nekoliko godina. 🙂
Jedino ako si ti razvio sistem voznje bez ruku ili ti je automobil toliko napredan da sam upravlja 🙂 Za nas obicne smrtnike ostaje da bar jednu ruku uvek drzimo na volanu dok vozimo 🙂 Ja sam probao nogama dok sam jeo pljeskavicu i skoro da se nije dobro zavrsilo 🙂 Da ne idemo previse u off. Videcemo kako ce se koza pokazati. Dobro je da je ekran svetliji od g3, samo da bude bolji kontrast i bice ok. G3 mi je previse ispran u odnsu na G2.
Ali konkurencija ima 810, oni 808.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari