Šta je novo?

LG G4

Mislio sam na kutiju,tekst nisam ni citao :)

Edit: i dalje ne verujem da ce ga ceniti kao s6 a u njega fakticki stavili midrange SoC..

Poslednja izmena:
First-LG-G4-unboxing-shots.jpg

http://www.phonearena.com/news/LG-G4-unboxing-pictures-leak-out-hours-before-announcement_id68765

Ovaj crni kozni izgleda uzasno, kao i taj do njega. Ne znam da li je ruzniji iza ili napred. Ovaj sa plasticnim poklopcem moze da prodje.

Poslednja izmena:
Kad se izguli kozna poledjina pravac u manual co ili monu na zamenu :smash: :d

Ja se nadam da ce bar plastični biti pristupacan, jednostavno nema logike da bude i blizu ceni M9 i S6 zbog tolike plastike.
Unapred vidim da ce da se najvise okrenu kameri i nju da guraju u prvi plan, jer ne znam sta bi drugo.
Ja mislim da su gornji i donji bezeli isti kao na G3.
Pratice se live pa cemo videti, mada se manje vise vec sve zna.
Toliko su narokali cene ovogodišnjim flagship modelima da to nije normalno, a nikada gori, izuzetak S6.
Pa proslogodisnji modeli ce duplo jeftiniji biti po oglasima a pružaju maltene isto.

Dimensions: 147.3 x 76.2 x 8.9 mm (not certain)
Weight: 156 grams (not sure)
Display: 5.5-inch qHD (2560 x 1440)
CPU: Qualcomm Snapdragon 808 exa-core 64-bit format to a dual-core Cortex-A57 and a quad-core Cortex-A53
GPU: Adreno 418 to 600MHz
RAM: 3GB DDR3
Internal memory: 32GB expandable via microSD
Camera: 16 megapixel f / 1.8 front and 8MP
Battery: 3000 mAh replaceable
Operating system: Android 5.1 Lollipop

Mislio sam da je m9 fail godine, do danas...

Ne radi link sa phone arene, a ni ovaj lg-jev...

Poslednja izmena:
Nemaju live stream?

Edit: Radi ovo sto je @fkloznica postavio. Samo sto je kvalitet uzas a sve izgleda kao neka studentska prezentacija.

Poslednja izmena:
upravo tako. prezentacija smesna. izgleda nas je samsung razmazio :D

Ma to nije zvanično bzvz
Valjda ima strim NY i London samo što na ovom njihovom sajtu ne kreće :)

Novi OIS 2.0 ,quantum displej ,lik iz Qualcomm se sav zbunio.. Kamera 1/2.6.

Malo prozivanja s6 i to je to..

Sada se cekaju ozbiljniji testovi. Osecam da ce brzo izaci jer su ovi vec dugo imali mobove kod sebe.

Koliko su socijalno predstavljanje imali takva ce im i prodaja biti :) neka se ugledaju malo na huga i kineze...

Poslednja izmena:
zaboravio si fau ve podrsku :D ali da, ekran i kamera. cekamo testove :)

Kamera + RAW, ekran , zadnja strana, microSD nije loše ni google drive 115 GB :)

Poslednja izmena:
Kod ovog prvog lika u klipu ovaj braon koza primerak iza vec ima povecu ogrebotinu na kozi :-D

Evo i prvi utisci The Verge: link

Zanimljivo izgleda, ukoliko ga ne precene i S808 ne bude imao probleme kao S810 ovo će verovatno biti jedina prava alternativa Samsungu ove godine

Sto im je trebao ovaj plasticni ram od sljastece plastike nije mi jasno, bas ruzno izgleda kao i prednja strana.

Nazad
Vrh Dno