Šta je novo?

LG G4

Ovo je stvarno prava koža, ja sve vreme mislio da je veštačka. Uništiće ih društva za zaštitu životinja.
Inače, kada se zanemari ovo ušivanje po sredini, telefon zapravo izgleda dosta elegantno i neobično, pogotovo crna koža.

Bas me zanima kako ce ta koza ako je zaista prava da se "ponasa" po ovim vrucinama, sto se tice toplote samog uredjaja a i svega ostalog.

Ja mislim da to nece biti prava koza.
Sada moze da se napravi takav vestak da ni ne izvalis razliku. :)

motorola ima kozu kao opciju za moto x i kazu da se brzo guli i haba

To je i bolje.. Daje mu smek,fazon kao starinska koza :)

To sa moto x mogu i da razumem,metal na kozu. Ali ovi idu plastiku na kozu,logike bez.

U dosta automobila je sad lazna koza, cak i u Mercedesu. I ne vidi se razlika. Jedino mozda u mirisu :D

gsmarena_001.jpg

LG G4 allegedly photographed, Snapdragon 808 inside

Biće ovo zanimljiv telefon ukoliko bude zaista imao pravu kožu na poleđini i S808 u sebi

Зашто баш 808? Има ли још неки модел у себи овај чипсет? Нисам га видео ни у једном моделу.
Требало је да ставе 810, кад иде уне нек' иде и уже, кад су и остали могли нека ставе и они. :D

Taj 808 je navodno samo malo brzi od S801 (posebno je gpu diskutabilan) a kazu da se cipset greje kao S810. To bi uz 2k rez. i LG ''optimizaciju'' moglo da pravi probleme ali valjda nece biti tako inace ce ovo biti izgubljena godina sa cistom dominacijom samsunga medj' androidima a svi znamo da to nikako nije dobro (osim po samsung botice po netu :d).

Зашто баш 808? Има ли још неки модел у себи овај чипсет? Нисам га видео ни у једном моделу.

I ja sam isto pitao izgleda da do sad nije izlazio telefon sa ovim SoC-om.
Zasto? Zato sto nece da stave S810 sigurno, pogledaj sta se desilo sa Flex 2.

^ Знам, али ништа им није фалило да ставе 805, онај из Н4 на 2.7 и да их Бог види. ;)

S805 bi bio pravi potez. Mozda ih Qualcomm vise ne proizvodi/prodaje

Хјувеијев Kirin није лош али мислим да је тренутно најновији Exynos без премца, додуше и онај из Н4 је одличан. :)
И даље ми нису јасни ови из Qualcomm-а како су успели да зезну ствар али добро, тргнуће се мало следећи пут.

Pa to uz kameru je jedino i sigurno :)

Pa bilo je priče i za Note da je koža kad ono plastična imitacija... Ovaj screenshot ima neke nelogičnosti, tako da je moguće da je fake
Требало је да ставе 810, кад иде уне нек' иде и уже, кад су и остали могли нека ставе и они. :D
Zato što je S810 očajan u svim modelima u kojima je trenutno i iako je na papiru bolji nego dosadašnji snapdragoni u praksi radi lošije nego S800 koji je izašao pre skoro dve godine

Ja sam ubijedjen da je prava koza..jer je Samsung stavio staklo i makao se sa plastike (premijim materijal), pa mora Lg da prati situaciju i ovo im je bilo najlakse i najbrze.

Al im je fora. :) Odlično smišljeno.

Pa ovo je 10 klasa ispod kokoške za G2...

Dobro, Vise je tizer nego reklama,ali bitno je da su naglasili da su se valjano iscimali za kvalitet kamere na g4

[YOUTUBE]mp-3bOFBk6w[/YOUTUBE]

Ovi mozda ipak polude i stave pravu kozu..
Prava koza na plastiku.. Ko je ovde lud.

Poslednja izmena:
Prava koza na plastiku.. Ko je ovde lud.

Prava koza na plastiku - kad moze na starletama moze i na G4 :d

Nazad
Vrh Dno