Šta je novo?

LG G4

Kad bude bio malo na trzistu, navici ce se ljudi. I meni je prva reakcija bila wtf is this. Ali sad mi je vrh. Jedino da hardverski ne fejluje, sto se izgleda tice, to je to sto se mene tice.

Jel to prava koža ili neka skajština?

Prava. Ali bice zamenjiv zadnji poklopac, tako da ce moci da se stavi i standardni plasticni poklopac kome se kozni ne svidja (ima na slikama kako izgleda). Takodje, imace microSD slot, zamenjivu bateriju,mislim da ce tel biti odlican. Videcemo

LG je uglavnom imao problem sa softverom..hardver nikad nije bio dovođen u pitanje..e sad videćemo sa ovim S808 cena ne bi smela da bude velika jer je SoC slabiji i od Samsungovog i od S810

Katastrofa. Dizajn korak u nazad u odnosu na g3. Nema sta da trazi pored konkurencije ove godine.
G3 prelep, displej odlican, radi kao kanta. Videcemo sta ce uraditi sa ovim, sem sto su sj..... dizajn.

Poslednja izmena:
Meni se svidja, naravno ne onaj kozni. Kada bi ovaj telefon napravili da bude iduci nexus (i da kosta kao stari njihov nexus) kupio bi ga.

I ovaj lg nije normalan sa kopiranjem samsunga, sada moraju i taj pattern da imaju napred.

Poslednja izmena:
Samo sto ovaj fon ne sme da bude preko 400 eura. Realno s6 ima da masakrira android konkurenciju.

Poslednja izmena:
Ova godina ima da bude kao nekada s2 godina, pokolj.

Nece jer vec krecu price o note 5 i ip6s. Ranije nisu izlazili ozbiljni mobovi na svakih 5,6m

Poslednja izmena:
Pa priče mogu da kreću, zna se kad ti telefoni izlaze, ko sad hoće telefon stvar je jasna. A i dosta ljudi neće ios i neće ciglu pa su to nebitni modeli za njih.

Ne znam da li si razumeo, ali samsung ima da razbije ovakvu android konkurenciju. kao nekada s2. Ne vidim da iko osim cajniza u cajni ima snage da im se suprotstavi.

S6/Edge ima da razvale sa prodajom u to nema sumnje. Slabo ko od ljudi koji koriste S razmislja o Note seriji i obrnuto. A o iPhone-u da ne pricam, iPhone ima svoje verne korisnike i to je to, kad pricamo o Android telefonima ne treba uzimati u obzir iPhone jer je drugi OS i ljudi koji ga koriste uglavnom kupuju sledeci kad izadje.

Edit: @Vojkan je uglavnom rekao isto sto i ja. :D

Poslednja izmena:
Def imaju potencijal da razvale ali ja u to ne verujem.. Nista vise nece biti kao pre. Ako eu i usa spuste barijere za kineske telefone eto haosa za samsung.
Sto se mene tice sto vise "konkurencije" to bolje.

Poenta price je da samsung nikada nece postati u mobilnoj industriji ono sto je jabuka to jest nacin/stil zivota. I to ce im biti veliki problem u buducnosti kada se budu klali sa kinezima..

Poslednja izmena:
Nece ni apple biti doveka hipsterska marka, decenijama pre toga su bili marginalni. I Nokia je dve decenije harala

Katastrofa. Dizajn korak u nazad u odnosu na g3. Nema sta da trazi pored konkurencije ove godine.
G3 prelep, displej odlican, radi kao kanta. Videcemo sta ce uraditi sa ovim, sem sto su sj..... dizajn.

A zašto G3 radi kao kanta? Planiram za koji dan da ga kupim, nemojte da me cimate, neće valjda da baguje, da koči i secka?

Poslednja izmena:
Evo par slika sa tekstom. Nisam ih do sada video. Manual mod deluje extra :)

nexus2cee_Screenshot_2015-04-11-18-38-41.png

Kao sto sam pretpostavio displej ce vuci manje struje. G3 je azdaja po tom pitanju.

nexus2cee_Screenshot_2015-04-11-18-38-33.png

Quantum Dot TVs: Explained!: https://youtu.be/dIfLmM0YkXM

Da li je to ova tehnologija za ekran ?

Poslednja izmena:
Opa, deluje odlicno taj manual mod, bravo za LG. Na kraju ce samo samsung/sony ostati sa manual modovima koji imaju najosnovnija podesavanja i u sustini ne zasluzuju da nose taj naziv. S'obzirom da obe kompanije proizvode i fotoaparate svih klasa rekao bih da to nije slucajnost i lenjost developera vec da namerno otezu sa ubacivanjem tih opcija.

Poslednja izmena:
Pa izgleda da Samsung podržava nov api tako da sa 3rd party aplikacijama imaš tu funkcionalnost... Samo još neko da potvrdi to definitivno

Za one koji vole kožne telefone ovo je najbolji tapacirani telefon:d

Prilozi

• tapacirani mate 7.jpg
    tapacirani mate 7.jpg
    131.4 KB · Pregleda: 291
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno