Šta je novo?

LG G4

[YOUTUBE]EExBLxX14KE[/YOUTUBE]

oni vec predstavili ceo mob :)

Circled-icon-shows-that-this-model-offers-dual-SIM-support.jpg

Plastic-back-version-of-the-LG-G4.jpg

Leather-back-version-of-the-LG-G4.jpg

da je ram od metala ova "koza" ni ne bi tako lose izgledala.
gornji i donji bezeli ogromni,a i ovi sa strane. od napred je g3 miljama lepsi.bas steta

Ne izgleda loše ova koža :) pogotovo ova bordo, mada ni ona svetlo braon nije loša.

Tripujete, meni baš ok izgleda ...
Pa na Note4 modelu je nazad lažna plastična koža debljine papira , a ram od kao nekog aluminijuma koji posle par meseci promeni bolju na mestima gde se drži telefon (iz boje aluminijuma u crnu) :)
Ovde ako bude prava koža i neka kvalitetna plastika biće super !

Samo taj procesor i baterija mogu da budu problem ...

Pa bolje da sve bude fejk kao na note 3 nego jedno da bude orginal (mislim na pravu kozu) a drugo ni da pokusa da bude fejk(mislim na ram). U mojoj knjizi za sada je note 3 uradio bolji posao.
Naravno sve moze biti drugacije ako izbace alu ram pa bude sexy kao moto x 2014 sa koznim ledjima :)

Poslednja izmena:
Sad kao alu ram jer znaš da neće ...
I onda kada se pojavi da se kaže - aha nije kvalitetan, nema staklo i alu ram :D

Sigurno ce se nekome svideti takvo cudno resenje,ali meni ne.. ***.

Doduse ima i ova full plasticna varijanta koja bi trebala da je ok

Edit: ne mogu da se setim nijednog predmeta koji se koristi rukom a da u isto vreme imate dodir sa pravom kozom i kineskom plastikom ? Jedino sto hsv kaze,stanija soraja i razne slicne pojave :)

Poslednja izmena:
Meni se svidjaju ta kozna ledja ali prednji deo je bas gadan i izgleda jeftino, kao neki midrange telefon... Steta, izgleda da nikada nece napraviti savrsen telefon..

Mene jedino brine što se Đilkošu sviđa kako izgleda telefon ...
Mora da je smislio neku prevaru :D

Design-and-size.jpg

Poslednja izmena:
Ova koža je prava cigan mala. Samo još da je zlatanim koncem opšiveno mogu na njega da lupe versaće logo i pravi seljoberski telefon.

Earlier today, an LG Electronics official cited by ETNews shed more light on the matter, and reportedly although the LG G4’s price hasn’t been entirely set in stone, it will stay within the current range. Apparently this is because the LG G4 is considered more of a Galaxy S6 Edge competitor due to its improved camera, high build quality with natural leather and so on.

http://www.gforgames.com/gadgets/lg-g4-price-between-galaxy-s6-and-s6-edge-46936/

Lol

Mozda su odrali kozu sa neke ugrozene vrste a mozda i ta prva serija telefona ide uz vaucer za neki xda fix kada se pojavi za par meseci :)

Mislio sam da ne moze gore od M9 ali ovo je fejl godine u najavi, ma naj fejl u poslednjih pet godina. Kako su oni od G2 recepta dosli do ovoga...

Aj da vidimo kako radi, da li softverski konacno moze da se poredi sa htc sense npr, da li kamera ''fabricki'' radi kao sat i ne zahteva xda budzenje, kakav je IPS panel, autonomija itd.

Mada i od M9 smo ocekivali mnogo a prakticno ispade fail, i zbog cipseta i zbog htc propusta. Kod G4 je sumnjiv ovaj S808 uz 2k rez. i dosadasnju LG ''optimizaciju'', to ako srede i uz neku prosecnu autonomiju nece biti fail samo i ova cena malo mraci situaciju. U kameru ne sumnjam da ce biti odlicna, verovatno nece biti bolja od S6 ali nece zaostajati mnogo, bitno je da radi dobro po vadjenju iz kutije, da nema padove fps pri LL snimanju itd.

Sto se tice fail-a godine vrlo lako moze da se desi da to budu M9 i sony Z4 ''globalna verzija'' pa mozda i G4, zmaj S8xx poluproizvod moze prilicno da ih kosta ove godine jer eno npr M9 je u mnogim testovima malo sporiji od M8 koji je uz Z2/3 bio pojam brzine van nexus android uredjaja, ima malo losiji panel, losiju autonomiju a kosta kao da je za klasu bolji od M8.

G4 ce sigurno biti bolji od G3 ali mislim da opet nece moci da parira Samsungu GS6.. ako nista daj bar da odrade bolji posao nego htc i sony, cisto da postoji neka alternativa jer je M9 bas neisplativa kupovina (slicna ''titula'' ocekuje i Z4).

Nije nemoguće da cena ove "kožne" verzije bude u rangu sa GS6, ali plastična verzija bi morala da bude bar 100e jeftinija od Samsungovog flagšipa ukoliko planiraju da prebace 10 miliona prodatih primeraka.

Inače, plastična verzija mi se ne sviđa, korak unazad u odnosu na G3 koji je odlično dizajniran telefon, kožni je sa druge strane neobičan i originalan

Potpuno nebulozno da g4 bude skuplji od s6, taman da je krokodilska koža na njemu. Već se zna da će biti inferiorniji u svakom pogledu, nije mi jasno šta naplaćuju toliko.

Što svakom, kamera može da bude bolja, baterija može da bude bolja...

^ ne verujem da ce kamera biti bolja, slicnog kvaliteta ce svakako biti a baterija.. 3000 mAh i 2k 5.5'' IPS i S808 koji je enigma a prica se da se greje i trosi kao S810 uz brzine gpu priblizne S801.. tesko da autonomija moze da bude bolja od S6, mozda za nijansu :) Ali opet, prvo da vidimo kako radi G4, posle velikih ocekivanja od M9 a na kraju fail-a sve je moguce.

Ako bude onaj quantum dot displej cenim da ce baterija biti bolja.
Ima potencijala da bude bolji od s6 sto se baterije tice

Pa u tom slucaju moze, npr za wifi surf ili za upotrebu kada soc nije mnogo opterecen a svaki mAh znaci (gps, pozivi itd) pa da u nekoj prosecnoj upotrebi od svega po malo izvuce bar pola sata vise sot od S6.

Ovi sa pocketnow najavili uskoro g4 first look.. Sada sta znaci uskoro videcemo.
Ali ta info samo znaci da jaci sajtovi vec imaju g4 u svom posedu.

Pa verovatno. Sad ce i promocija a LG je, ako je verovati onim vestima, podelio 4000 telefona pre premijere.

Nazad
Vrh Dno