Šta je novo?

LG G3

Valjda smem da stavim ovah 858hk posto mi je trenutni kik kat 858hk10f i nece nikako samo na ovaj nacin :(
Hvala na brzim odg :))
Sent from my LG G3 using Tapatalk

Da li neko ima problema sa GPS-om ? Često gubi signal i signal je dosta slab čak i van naselja. Trenutno sam na verziji v30b i ranije mi je radio ok.

pomagajte :D flash proso odlicno ali backupovao sve preko lgevog bckpa ... i rtd mi od lbf fajla sada napravio lbf0 i mm ga naravno ne vidi pokusao u renameu da mu skinem nulu iz extenzije ali trt--damaged file onda :( ima neko ideju sta da radim ?

pomagajte :D flash proso odlicno ali backupovao sve preko lgevog bckpa ... i rtd mi od lbf fajla sada napravio lbf0 i mm ga naravno ne vidi pokusao u renameu da mu skinem nulu iz extenzije ali trt--damaged file onda :( ima neko ideju sta da radim ?
Zato se sve prvo prebaci na komp pa flesujes i posle vratiš

LG V10

E *** brt de sam znao da mora komp,racunao moze i ovako:/
Prosecnom coveku bi i ovo zav posao al meni nesto mora da se*e,sistem je bombona osim kamere koja je ne znam iz kog razloga otisla u totalni .l.
I mali izvor svetlosti a ona tako opere sliku kao fon iz 2010e, fokusa mislim i da nema slike su nerealno mutne i pune suma ne znam je l se jos nekom desilo ja se samo zbog kam vracam na 4.4 kupio sam nov tel a kamera gora nego na starom...neee ne mogu vise to da podnesem

Poslednja izmena:
Koliko je osetljv ekran na grebanje tj. da li da mu stavljam foliju?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Сви екрани се гребу, сви до једног.

Obavezno stavi zaštitno staklo, ja nosim nekih mesec dana telefon bez zaštite (pazim) ali ima mikro ogrebotina.

Uzmi neku bolju firmu. Ako uzmeš nešto loše dešava se da ekran lošije reaguje. Nema neke velike razlike u ceni za bolje staklo.

Koja je poslednja verzija? V30b ili izaslo nesto novije?

I kako se pokazao v30c ? Jel ima neke razlike u odnosu na v30b?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Jel ti model 858hk? Onda pici samo 858hk romove i kdz/tot

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Hvala :)) flesnuo 30a sve radi ko sat,izuzev kamere za koju mozda tripujem ali msm da sljaka losije slike niti inaju ostrinu niti boje imaju punocu od ranije tako da je u. Planu povratak na 442

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

I meni se čini da su boje često mrtvije (hladnije) nego na LP...

Katastrofa je kamera. Autofocus se muci kao da telefon nije flagship. Uradi ok sliku tek iz treceg puta.

Super, bas mi treba aplikacija koju cekam pola sata da se startuje i koju treba da podesavam pred svaku sliku.

Ne podešava se toliko ali jeste sporija... Nju držim samo za duge ekspozicije.

Ja nisam primetio probleme sa fokusom, samo mi se čini da je wb drugačiji sada na mm, da je na lp bio tačniji.

@Vojkan
To izvor kod vodopada Veliki Buk? :)

Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk

OT: Bio sam tamo za vikend. Sjajno je... Jesi i ti bio na odmoru u tim krajevima..? :)

c310c204474259e754fd628a88d184de.jpg

Ovo je moje ovekovecenje tog vrela, sa ASUS ZenFone 2 Laser modela. :)

Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk

Google camera zavrsava posao 3x bolje od stock aplikacije.

Da li je neko imao slučaj da mu telefon ne zvoni pri dolaznom pozivu, a kompletan zvuk je pojačan do maksimuma?

Dakle kad neko zove, telefon samo vibrira, a melodija se ne čuje.

Inače, zvučnik radi normalno. Zvuk čuje kad se uključi spikerfon, normalno se razgovara i ovako, kad se pusti neki video klip, sluša muzika itd. sve radi normalno, samo nema zvuka kad vas neko zove.

Posle zamene ekrana
c2e100d060ae9becbba844ab2a8359e6.jpg

Vrhunski odradjeno. Sta moze biti problem ovde, mozda neki kontak/ konektor ili touch bas ne valja?

Da li je neko menjao skoro karticu u mts-u za ovu novu 4g? Da li je moguce da od kako sam uzeo novu karticu, baterija izvlaci 20-30% vise sa slicnim koriscenjem? Ili samo tripujem? :D

Da li je neko menjao skoro karticu u mts-u za ovu novu 4g? Da li je moguce da od kako sam uzeo novu karticu, baterija izvlaci 20-30% vise sa slicnim koriscenjem? Ili samo tripujem? :D
Pa ako koristis 4g internet, a pritom i nije neki signal, moguce je :) samo ne bas toliko

Sent from my Nokia 1110

Vrh Dno