Šta je novo?

LG G3

Ja ne bi kupovao preko kp, jedino ako ste blizu pa da odes licno po telefon i da proveris sve. Mada g4 je oko 320e, vise se isplati da dodas neki 50-60e i da uzmes g4.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Jesi probao drugi kernel, na primer Xceed.
***a, i meni se resetuje ali taman toliko da ga ne nosim u servis.
Ne mogu da izazovem restart kad hoću. Šta bi mi rekli kad bih ga odneo u servis? Nama se nije restartovao i to je to.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam probao jer ne smem nista da brisem iz telefona.

Danas mi se telefon ugasio i kada sam pokušao da ga upalim samo se pojavio plavi ekran i ugasio i to se dešavalo nekoliko puta i sada uopšte neće da se upali, imam i drugu bateriji ni sa tom drugom neće da se upali. Šta to može da bude?

Koji rom (verzija) i kernel imaš? Tako će ti neko lakše predložiti šta da radiš i šta si do sada pokušao..

pozdrav
sumnjam da me baterija zeza ali nisam 100% siguran, moguce da je i softverski problem
desava se da se telefon restartuje iz cista mira, nema pravila.. nema veze da li je baterija 90% ili 50% ili 15% .. s' tim da vecu tendenciju da se sistem restartuje, ima ako je baterija ispod 20% koliko sam primetio.. ponekad nece ni da se ucita sistem propisno nego se restartuje opet i opet i opet nekoliko puta pre nego sto se smiri...

ako je ipak baterija, koliko kosta nova originalna lg baterija za lg g3, koliko kostaju od drugih proizvodjaca i sto se tice drugih proizvodjaca, koje su na dobrom glasu, kvalitetne znaci, od ovih sto mogu kod nas da se kupe? nesto o tome

Ja sam video za 1500 kinti original u Nisu, mada pitanje je da li je original, tako mi je izgledala kada sam je video, inace od ostalih baterija npr. Anker.

pozdrav
sumnjam da me baterija zeza ali nisam 100% siguran, moguce da je i softverski problem
desava se da se telefon restartuje iz cista mira, nema pravila.. nema veze da li je baterija 90% ili 50% ili 15% .. s' tim da vecu tendenciju da se sistem restartuje, ima ako je baterija ispod 20% koliko sam primetio.. ponekad nece ni da se ucita sistem propisno nego se restartuje opet i opet i opet nekoliko puta pre nego sto se smiri...

ako je ipak baterija, koliko kosta nova originalna lg baterija za lg g3, koliko kostaju od drugih proizvodjaca i sto se tice drugih proizvodjaca, koje su na dobrom glasu, kvalitetne znaci, od ovih sto mogu kod nas da se kupe? nesto o tome

Odradi hard reset. Imao sam isti/slican problem. U pocetku sam primecivao da se restartuje kad ima 20-30% baterije. Nakon toga je poceo povremeno da se restartuje kad ga otkljucavam dabl tapom... Pre neki dan nisam cak mogao ni poziv da obavim, cim udjem u dialer odmah se restartuje,cim me neko pozove opet restart... Odradio hard reset, evo vec cetvrti dan se ne restartuje..

Zna neko najpovoljniji nacin da povezem ovaj tel s tv-om ?
Ako ga ne mrzi nek baci link s alija sta da kupim :) ?

Sent from my LG G3 using Tapatalk

Zna li neko da mi objasni razliku izmedju verzije softwera, ja imam v21a-ame-xx. Koja je razlika izmedju ovoga i ostalih za neka druga trzista?

Zna neko najpovoljniji nacin da povezem ovaj tel s tv-om ?
Ako ga ne mrzi nek baci link s alija sta da kupim :) ?

Hot selling New Slimport MyDP to HDMI 1080P 3D HDTV Video Cable Adapter for LG G3 High Quality
http://s.aliexpress.com/mmaUjERZ
(from AliExpress Android)

E sad...HDMI kabal.
Kod mene radi sa 1.4 HDMI kablom dok kod kolege na potpuno istom TVu i telefonu neć da radi sa 1.4 HDMI kablom nego sa 1.3 HDMI

Pozdrav narode. Uzeo sam ovaj telefon kod operatera pre dva dana.Preko imei-a sa proveravao i proizveden je u martu ove godine.
E sada,da li telefoni koji su ranije proizvedeni imaju problem sa pucanjem frame-a ili svi ukljucujuci i ovu moju seriju? Hvala puno unapred na odgovoru.

Odradi hard reset. Imao sam isti/slican problem. U pocetku sam primecivao da se restartuje kad ima 20-30% baterije. Nakon toga je poceo povremeno da se restartuje kad ga otkljucavam dabl tapom... Pre neki dan nisam cak mogao ni poziv da obavim, cim udjem u dialer odmah se restartuje,cim me neko pozove opet restart... Odradio hard reset, evo vec cetvrti dan se ne restartuje..

Hm, interesantnu stvar sam primetio poslednjih dana. Kada stoji na punjaču, ne restartuje se (ili retko, ne znam). Kako ga skinem sa njega, kreće u loop. Evo sad sam ga resetovao, znači fresh, bez ijedne aplikacije, bez kabla neće uopšte da se podigne sistem, vrti LG logo do besvesti, kako ga ukačim na kabl podigne se sistem. Sutra idem da kupim drugu bateriju da vidim da li je do nje, ako nije onda leti na servis.

Bas interesantno... Probaj onda sa novom baterijom, ali sumnjam da je bas do nje...

Tražio sam malo po internetu, nisam jedini, izgleda da zamena baterije rešava problem... Videćemo za koji dan.

Nov ne.. za 40e vise ima g4.

stalno mi je u glavi ova recenica da se u danasnje vreme ne isplati kupovati novi LG G3 32GB (jaca verzija). Moze li mi neko izneti jos svoje misljenje. Nasao sam ovaj telefon u DR MOBIL za 260 eura + 2 godine garancija. U principu nisam neki zahtevni korisnik. Osim TEMPLE RUN ne igram igrice. Verovatno ce mi se neki smejati ali jednostavno nisam u tom fazonu. Na prvom mestu mi je bitna muzika da bas gruva ( volim jaku i glasnu muziku), dobra kamera i baterija. Sta me vi ostali savetujete? Citao sam za FLEX 2 da se jako greje i da mu se baterija brzo isprazni tako da on otpada a G3 mi se cini solidan telefon. Vidim da neki preporucuju i kupovinu polovnog sa garancijom operatera ali mene je frka sta ako mi servis ne primi telefon. Prosto nisam pametan sta da uradim a treba sto pre da kupim neki telefon. Hvala unapred svima na pomoci :)

stalno mi je u glavi ova recenica da se u danasnje vreme ne isplati kupovati novi LG G3 32GB (jaca verzija). Moze li mi neko izneti jos svoje misljenje. Nasao sam ovaj telefon u DR MOBIL za 260 eura + 2 godine garancija. U principu nisam neki zahtevni korisnik. Osim TEMPLE RUN ne igram igrice. Verovatno ce mi se neki smejati ali jednostavno nisam u tom fazonu. Na prvom mestu mi je bitna muzika da bas gruva ( volim jaku i glasnu muziku), dobra kamera i baterija. Sta me vi ostali savetujete? Citao sam za FLEX 2 da se jako greje i da mu se baterija brzo isprazni tako da on otpada a G3 mi se cini solidan telefon. Vidim da neki preporucuju i kupovinu polovnog sa garancijom operatera ali mene je frka sta ako mi servis ne primi telefon. Prosto nisam pametan sta da uradim a treba sto pre da kupim neki telefon. Hvala unapred svima na pomoci :)
Bio u identicnoj situaciji uzeo g3 i nisam se pokajao. Ruku na srce s kamerom neces preterano da se usrecis ali daleko od toga i da je losa ;)

Preporucujem ti da otvoris temu u predvidjenom delu foruma sa svojim zahtevnostima i budzetom.
Po ovome sto si ti napisao mislim da je za tebe vise neki sony (baterija i zvucnik), ali mozda je to vise malo subjektivno sa moje strane. :)

Poslato sa GT-I9300 pomocu Tapatalk-a

Koristim par nedelja 30f verziju softvera, plus sam uradio rut i obrisao najpre mcafree i još neke manje bitne stvari. Da li je samo do verzije ili od ruta ne znam, ali telefon radi nikad bolje i baterija je znatno bolja. Dug je put imao g3 od 4.4.2 pa sad do 6.0, maltene sad kao da je drugi telefon. Po meni itekako se isplati kupiti nov g3 16gb za oko 240 evra.

ovaj zaboravi kako god okreneš
gledaj nexus 5x ili g4

Koristim par nedelja 30f verziju softvera, plus sam uradio rut i obrisao najpre mcafree i još neke manje bitne stvari. Da li je samo do verzije ili od ruta ne znam
Koristio sam 30f i dobro se pokazao posebno sa Xceed kernelom. Probaj taj kernel.
Zamolio bih te da napišeš šta si brisao, koje aplikacije.

ne slusajte ove paljevine sto kupuju telefone da se prave vazni pred drugima... ili zato sto im svaki dosadi posle mesec dana, a ima se moze se (ko zna cime im se bave roditelji ili oni sami). Nijedan ne stignu ni da upoznaju ni da prouce, i posle mesec dana svaki je los, daj drugi..

LG G3 ima jednu od najboljih kamera, tih malih imx kamerica sto sony pravi i prodaje ostalim proizvodjacima.. Naravno da LG G4 ima bolju kameru ili Samsung galaxy s6, ali ... O CEMU MI PRICAMO?? normalno je da flagship telefone svake sledece generacije imaju i kamere novije generacije, samim tim bolje i kvalitetnije. Ali ti telefoni kostaju i po 600 evrica, a neki i vise... a ovde se radi o bivsem flagship telefonu koji kosta polovan 200-250 evra, a ima hardver koji i dalje sije 90-95% ostalih telefona na trzistu, pogotovo od nove godine kad je dobio oficijelni update za android 6 tj MM :)

ne slusajte ove paljevine sto kupuju telefone da se prave vazni pred drugima... ili zato sto im svaki dosadi posle mesec dana, a ima se moze se (ko zna cime im se bave roditelji ili oni sami). Nijedan ne stignu ni da upoznaju ni da prouce, i posle mesec dana svaki je los, daj drugi..

LG G3 ima jednu od najboljih kamera, tih malih imx kamerica sto sony pravi i prodaje ostalim proizvodjacima.. Naravno da LG G4 ima bolju kameru ili Samsung galaxy s6, ali ... O CEMU MI PRICAMO?? normalno je da flagship telefone svake sledece generacije imaju i kamere novije generacije, samim tim bolje i kvalitetnije. Ali ti telefoni kostaju i po 600 evrica, a neki i vise... a ovde se radi o bivsem flagship telefonu koji kosta polovan 200-250 evra, a ima hardver koji i dalje sije 90-95% ostalih telefona na trzistu, pogotovo od nove godine kad je dobio oficijelni update za android 6 tj MM :)
+1

LG V10

Hvala puno tebi i ostalima. Ja citajuci forum sve vise ludim. ispada da nijedan telefon nije dobar. Gledao sam Tonija na YOUTUBE i koliko sam skontao G3 stvarno nije los telefon. Da budem iskren i meni se svidja G4 ali nemam para. Sobzirom da trenutno koristim Samsung Galaxy Trend Plus, mislim da je G3 premia za njega i da kupovinom LG-ja Samsung moze posle skoro 3 godine da ode u penziju :) Dosta njih hvali kameru na G3, sad odjednom kamera losa. Uh... Ludilo :) Sto se tice LG V10 to ja ne mogu da koristim ;) Vidim da je 5,7 inca.... pa ja sa ovim malim rukama se jedva izborim kad uzmem bratom Sony Z2 koji je 5,2 inca :) Inace, Sony je super ali koliko sam video iz Tonijevog klipa gde je poredio G3 i Z2, G3 ima bolji i jaci zvuk mada su oba telefona u istom rangu. Ispada kao da reklamiram Tonija :) Ne, nikako...samo mi se cini da je on realan u svojim prezentacijama :) Pokusacu staviti i u drugu temu cisto da poslusam i tu vas pa da vidim sta ce mi neko reci mada se plasim da ce me glava jos vise zaboleti kad cujem da je G3 los telefon a ja nisam u situaciji da kupim bolji. Mislim moze se kupiti polovan ali iskreno meni je to veliki rizik. 260 eura nije mala stvar za mene. Svaka cast onima kojim je to malo para ali za mene je to veliki budzet :)

Poslednja izmena:

G4 kosta 300e a ne 600. A hardver je najbitniji?
Hvala puno tebi i ostalima. Ja citajuci forum sve vise ludim. ispada da nijedan telefon nije dobar. Gledao sam Tonija na YOUTUBE i koliko sam skontao G3 stvarno nije los telefon. Da budem iskren i meni se svidja G4 ali nemam para. Sobzirom da trenutno koristim Samsung Galaxy Trend Plus, mislim da je G3 premia za njega i da kupovinom LG-ja Samsung moze posle skoro 3 godine da ode u penziju :) Dosta njih hvali kameru na G3, sad odjednom kamera losa. Uh... Ludilo :) Sto se tice LG V10 to ja ne mogu da koristim ;) Vidim da je 5,7 inca.... pa ja sa ovim malim rukama se jedva izborim kad uzmem bratom Sony Z2 koji je 5,2 inca :) Inace, Sony je super ali koliko sam video iz Tonijevog klipa gde je poredio G3 i Z2, G3 ima bolji i jaci zvuk mada su oba telefona u istom rangu. Ispada kao da reklamiram Tonija :) Ne, nikako...samo mi se cini da je on realan u svojim prezentacijama :) Pokusacu staviti i u drugu temu cisto da poslusam i tu vas pa da vidim sta ce mi neko reci mada se plasim da ce me glava jos vise zaboleti kad cujem da je G3 los telefon a ja nisam u situaciji da kupim bolji. Mislim moze se kupiti polovan ali iskreno meni je to veliki rizik. 260 eura nije mala stvar za mene. Svaka cast onima kojim je to malo para ali za mene je to veliki budzet :)
Ludost je uzeti G3 a imas G4 za 40e vise koji je bolji na mnogim poljima. Ovo za zvuk da je bolji na G3 nije tacno, Sony je tu bolji dosta.

Xperia Z2

mozda se nisam dobro izrazio... Z2 ima dobar zvuk ali je tisi od G3 bar koliko sam video preko klipova gde se ova 2 modela porede.

Nazad
Vrh Dno