Šta je novo?

LG G3

sto se tice g4 ima jos bolju kameru to je tacno.. ali ima ljudi koji jedva skupe 250 evra i nemaju jos 50.. tako da ....

a sto se tice g4 samo mi jedna stvar nije jasna, verovatno je fora u 64bitnom procesoru i ddr4 memoriji.... naime, lg g4 ima nize frekvencije jezgara, a na antutu i ostalim testovima postize bolje rezultate u svim benchmark testovima.. u cemu je fora?

i JOS NESTO , sad mi je vazno: RESIO SAM DA KUPIM ORIGINALNU LG G3 BATERIJU.. ova koju imam je 99% otisla dodjavola... dajte mi kontakt telefon ili se javite na PM, znaci treba mi pouzdana informacija gde ima da se kupe 100% originalne lg g3 baterije.. a ne neko smece hvala unapred

Trebalo bi da ima u ovlašćenom servisu?
Da još dodam, 64 bitni procesor vredi još 40 € ko može da plati.

Poslednja izmena:
ti ovlasceni servisi izgleda jedino sluze da te oderu..
mislio sam ovako...
na poverenje (odnosno preporuku), kod "neovlascenih" ;)

sto se tice g4 ima jos bolju kameru to je tacno.. ali ima ljudi koji jedva skupe 250 evra i nemaju jos 50.. tako da ....

a sto se tice g4 samo mi jedna stvar nije jasna, verovatno je fora u 64bitnom procesoru i ddr4 memoriji.... naime, lg g4 ima nize frekvencije jezgara, a na antutu i ostalim testovima postize bolje rezultate u svim benchmark testovima.. u cemu je fora?

i JOS NESTO , sad mi je vazno: RESIO SAM DA KUPIM ORIGINALNU LG G3 BATERIJU.. ova koju imam je 99% otisla dodjavola... dajte mi kontakt telefon ili se javite na PM, znaci treba mi pouzdana informacija gde ima da se kupe 100% originalne lg g3 baterije.. a ne neko smece hvala unapred

Snapdragon 808 nema ddr4 nego ddr3.

ma neka ima i ddr3, i dalje je na testovima brzi od g3 koji ima quad core na ~2.5ghz.
nadam se da testovi nisu namesteni :) (ne bi me cudilo, na sta su sve spremni)

Nema to veze drugacije generacije procesora a i ti testovi su sumnjivi.

Koristio sam 30f i dobro se pokazao posebno sa Xceed kernelom. Probaj taj kernel.
Zamolio bih te da napišeš šta si brisao, koje aplikacije.

Obrisao sam mcafree, sve googlove apk koje ne koristim, lg healt i slično. Sa kernelima i romovima se ne igram još od g2. Ako ima neki dobar razlog, probacu ;-)

Samo da javim, sa novom baterijom radi bez restarta.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

20eur

moze ovde preciznija informacija gde si kupio bateriju, da li je originalna i ako nije koja je...i gde
ko je prodavac (telefon, recimo)
izgleda da mnogima polako otkazuju baterije... a ja sam moj lg g3 kupio polovan. prethodni vlasnik, ustvari vlasnica , ga je koristio bar godinu dana

Sorry, ne živim u Srbiji, preko Amazona sam naručio Anker 3000mAh zamensku bateriju koja iako skuplja od (valjda) originala ima daleko bolje ocene.

Sorry, ne živim u Srbiji, preko Amazona sam naručio Anker 3000mAh zamensku bateriju koja iako skuplja od (valjda) originala ima daleko bolje ocene.

AKo nije problem, napisi neke utiske za tu Ankerovu, ne znam za baterije al su odlicni po pitanju kablova i power bankova :)

Ok, za par dana kad je isprobam.

ima li tih anker baterija po srbiji, ili samo donose no name smece i eventualno teracell?
na kakvom je glasu teracell? ima ga u gotovo svim radnjama gde se prodaju mobilni i prateca oprema.. za srbiju pisem

ajd nek neko proveri koliko kosta provereno originalna lg g3 baterija u srbiji i gde.. sigurno ima ljudi koji znaju i upuceni su

Ja sam kupio original bateriju na e-bayu za dvadesetak evra sa shipingom. Pale su cene poprilicno....Na ebay.uk. Ali sada vidim da nije bilo do baterije. Od pre nedelju/dve kako su krenulu ovi updateovi Googla ne moze baterija da mi izgura ceo dan. U pitanju je 30b. Nocas i pored Greenify je imao preko 7 sata `awake-a`. Kada se pogledaju potrosaci - na prvom mestu je android pa screen sto nikada nije bilo....

ima li neko misljenje, strucno misljenje.. misljenje bazirano na iskustvu... konkretno, interesuje me na kakvom je glasu TERACELL?

Ja sam kupio original bateriju na e-bayu za dvadesetak evra sa shipingom. Pale su cene poprilicno....Na ebay.uk. Ali sada vidim da nije bilo do baterije. Od pre nedelju/dve kako su krenulu ovi updateovi Googla ne moze baterija da mi izgura ceo dan. U pitanju je 30b. Nocas i pored Greenify je imao preko 7 sata `awake-a`. Kada se pogledaju potrosaci - na prvom mestu je android pa screen sto nikada nije bilo....
Ugasi Google backup u opcijama

Pozdrav ,naime whats app nije hteo da mi salje i prima poruke ( viber,instagram sve radi samo to ne ) probao sam sa restartovanjem telefona nista nije uspeo ,sad ga deinstaliram i ukucavam broj pise da je whats app nedostupan trenutno?

Kod nas orginal baterija u ovlašćenom servisu je 1600din sa garancijom od 6 meseci.

@Vojkan - imam 2 naloga od toga jedan poslovni. Skoro pa mogu da se slikam ako to ugasim....Probacu za vikend kao test. Juce sam imao update Google Play Servicea i Googla i nocas je bilo malo bolje. Samo 3.5 sati `awake`....:)

Ako flesnem v30f jel moguce da ne brisem nista iz telefona? Samo da flesnem i da mi ostane sve kao sada .

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

@Vojkan - imam 2 naloga od toga jedan poslovni. Skoro pa mogu da se slikam ako to ugasim....Probacu za vikend kao test. Juce sam imao update Google Play Servicea i Googla i nocas je bilo malo bolje. Samo 3.5 sati `awake`....:)
Ugasi, restartuj telefon pa upali. Meni je posle toga nestalo.

V30b

Problem je sto jednu app ne smem da brisem nikako. Inace bih sve brisao pa opet iz pocetka. Hvala na odgovoru.

Je l ima neko voljan da mi baci linkove za materijal i kratko uputstvo kako da flesnem kdz na g3 ? Bio bih vise nego zahvalan

Nece preko ota a ni lg support toola :(

Poslednja izmena:
Je l ima neko voljan da mi baci linkove za materijal i kratko uputstvo kako da flesnem kdz na g3 ? Bio bih vise nego zahvalan

Nece preko ota a ni lg support toola :(
G3 back to stock xda. Tamo su ti linkovi za flash tool, kdz i drivere. Kucaj samo to na google-u ili listaj nazad pisao sam vec jednom clanu.

Sent from my Nokia 1110

Nazad
Vrh Dno