Ujedinjeni Arapski EmiratiPogledajte prilog 201956
Kod njih ima 30d ali za operatere.Predpostavljam da ce ubrzo i open.
Uzmi flesuj EU open i ne brini mnogoLegendo,ja sam nov ovde..jel bi mogao da mi pojasnis ukratko sta to znaci i koliko je dobro sto je sa tog trzista?![]()
Paja 1989 imaš ovde kako se radi sa kdz samo nemoj skidati softer iz ove teme
http://goo.gl/409UgI
Stock rom skini odavde (zavisi da li ti je telefon 16 ili 32 gb)
v30f 32 gb http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2BH23552KCAGJFCE64OZ7/D85530F_00_0329.kdz
v30f 16 gb http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2BOEN552P0ALMBEE64T5S/D85530F_00_0329.kdz
Jel to do ovih dilera telefona pa zat je UAE? Mislim uzeo sam u randji koja je zvanicni diler za MTS... Ok pokusacu tako,znaci cenite da nije preterano tesko..i kako vam se cini LG G3 na 6-ici? hvala unapredTo ti sa sigurnoscu niko ne moze reci.Moze do kraja meseca ,a moze za 3 meseca.Dejan1001 ti je dao odlican predlog ,a 16mdell i odlican tutorijal.Na D855 mozes da stavis bilo koji kdz bez obzira za koje je trziste, npr na tvoj mozes da flesujes UK open bez obzira sto je UAE.
G3 je tek sa mm pravi, sve klizi i gotovo sve je bolje na mm osim kamere koja je po meni losija nego na loliju.Fles uopste nije komplikovan , mada sve zavisi koliko si vest i sve radis na vlastitu odgovornost.
Da bi ti bilo sve kako treba uradi cse flash - to ti briše sve živo ali prethodno prebaci važne stvari na komp i posle vratiAplikacije,imenik,ostaje sve? Znaci skinem drajvere,pa flash tool pa onda stock firmware sa IMEI i skinem verziju androida 6.0 sa linka onog ispod tutorijala,ili je dovoljn samo Stock firmware sa IMEI brojem-mada mozda ce mi opet izbaciti da imam 5 ?
Da bi ti bilo sve kako treba uradi cse flash - to ti briše sve živo ali prethodno prebaci važne stvari na komp i posle vrati
Jako je jednostavno
Uradi backup sa aplikacijom sms contacts and backup
Kada uradiš taj folder prebaci na komp pa flesujes i posle vratiš folder u telefon instaliraš opet tu aplikaciju i sve ti je tu
Ovo ti govorim zato što lg backup neće vratiti sve kako je bilo zato što je druga verzija softvera
Slobodnog flesuj ništa ne možeš pokvariti i u svakom slučaju uvek možeš da vratiš na fabričko stanje
LG V10
Sve bekapujes sa tom aplikacijom i posle vratišMislis da bekapujem kontakte,poruke i nemam osim whats i viber? Jer su mi vezani za google drive i kontakti i whats,tj tamo su pa ih uvek mogu uvesti....Mada danas sve cuva google..
Sve bekapujes sa tom aplikacijom i posle vratiš
LG V10
E slučajno? [emoji1] sad uzmi lepo pa uradi cse flash - to ti je clean installKliknuo sam slucajno odmah Normal...tako da nije nista brisao od aplikacija samo je dodao jos neke nove..Jel mi se to cini samo ili nema vise opcije one retro gasenja ekrana?
Sve što ne koristiš i Google backup transport naravnoŠta vam najvise crpi bateriju na androidu 6,sem ekrana? Meni je na 45 % i traje poprilicno...Ali sta od aplikacija preporucujete da se sutne?
Uvek je dobro uraditi - nije da moraš ali bolje je da uradišTreba li da vratim na fabricka podesavanja posle instalacije MM
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Malo prije sam dobio preko LG PC Suite, V30b, cini se da je mnogo brzi tel.Uvek je dobro uraditi - nije da moraš ali bolje je da uradiš
LG V10
Ja sam na zeninom telefonu odmah uradio factory reset I mnogo bolje se telefon ponaša na MM nego na LLMalo prije sam dobio preko LG PC Suite, V30b, cini se da je mnogo brzi tel.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Blokiraj aplikacije koje ne koristiš - ugasi lokacijuJel ima neki savet recimo za duze trajanje baterije na MM? osim da stavim osvetljenje na 40-45 %,tad traje solidno dobro,kako se kod vas ponasa baterija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari