Šta je novo?

LG G3

Ujedinjeni Arapski EmiratiCapture1.PNG
Kod njih ima 30d ali za operatere.Predpostavljam da ce ubrzo i open.

A jel zna neko o tom problemu sa LED notifikacijaama? Naime kad mi je telefon u quiet modu-dont disturb kad mi dodju notifikacije od novina,whatsappa itd...ne blinka mi LED nikako...pri tom je ukljucen da blinka? E sad ja sam nesto cacka jel moram da stavim ono priority listu aplikacija ili? Na propustene pozive i poruke blinka fino kad je u tom tihom modu.

Paja 1989 imaš ovde kako se radi sa kdz samo nemoj skidati softer iz ove teme
http://goo.gl/409UgI
Stock rom skini odavde (zavisi da li ti je telefon 16 ili 32 gb)
v30f 32 gb http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2BH23552KCAGJFCE64OZ7/D85530F_00_0329.kdz
v30f 16 gb http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2BOEN552P0ALMBEE64T5S/D85530F_00_0329.kdz

32GB je.... A reci mi ako cekam sa Pc Suitom tj da UAE dobiju apdejt...koliko bi mogao cekati dugo-misljenje,mada verujem da ce i tako skoro?

To ti sa sigurnoscu niko ne moze reci.Moze do kraja meseca ,a moze za 3 meseca.Dejan1001 ti je dao odlican predlog ,a 16mdell i odlican tutorijal.Na D855 mozes da stavis bilo koji kdz bez obzira za koje je trziste, npr na tvoj mozes da flesujes UK open bez obzira sto je UAE.

To ti sa sigurnoscu niko ne moze reci.Moze do kraja meseca ,a moze za 3 meseca.Dejan1001 ti je dao odlican predlog ,a 16mdell i odlican tutorijal.Na D855 mozes da stavis bilo koji kdz bez obzira za koje je trziste, npr na tvoj mozes da flesujes UK open bez obzira sto je UAE.
Jel to do ovih dilera telefona pa zat je UAE? Mislim uzeo sam u randji koja je zvanicni diler za MTS... Ok pokusacu tako,znaci cenite da nije preterano tesko..i kako vam se cini LG G3 na 6-ici? hvala unapred

G3 je tek sa mm pravi, sve klizi i gotovo sve je bolje na mm osim kamere koja je po meni losija nego na loliju.Fles uopste nije komplikovan , mada sve zavisi koliko si vest i sve radis na vlastitu odgovornost.

G3 je tek sa mm pravi, sve klizi i gotovo sve je bolje na mm osim kamere koja je po meni losija nego na loliju.Fles uopste nije komplikovan , mada sve zavisi koliko si vest i sve radis na vlastitu odgovornost.

Aplikacije,imenik,ostaje sve? Znaci skinem drajvere,pa flash tool pa onda stock firmware sa IMEI i skinem verziju androida 6.0 sa linka onog ispod tutorijala,ili je dovoljn samo Stock firmware sa IMEI brojem-mada mozda ce mi opet izbaciti da imam 5 ?

Poslednja izmena:
Ostaje sve ako radis normal flash. Obrati paznju da CSE flash brise sve pa i storage.

Aplikacije,imenik,ostaje sve? Znaci skinem drajvere,pa flash tool pa onda stock firmware sa IMEI i skinem verziju androida 6.0 sa linka onog ispod tutorijala,ili je dovoljn samo Stock firmware sa IMEI brojem-mada mozda ce mi opet izbaciti da imam 5 ?
Da bi ti bilo sve kako treba uradi cse flash - to ti briše sve živo ali prethodno prebaci važne stvari na komp i posle vrati
Jako je jednostavno
Uradi backup sa aplikacijom sms contacts and backup
Kada uradiš taj folder prebaci na komp pa flesujes i posle vratiš folder u telefon instaliraš opet tu aplikaciju i sve ti je tu
Ovo ti govorim zato što lg backup neće vratiti sve kako je bilo zato što je druga verzija softvera
Slobodnog flesuj ništa ne možeš pokvariti i u svakom slučaju uvek možeš da vratiš na fabričko stanje

LG V10

Da bi ti bilo sve kako treba uradi cse flash - to ti briše sve živo ali prethodno prebaci važne stvari na komp i posle vrati
Jako je jednostavno
Uradi backup sa aplikacijom sms contacts and backup
Kada uradiš taj folder prebaci na komp pa flesujes i posle vratiš folder u telefon instaliraš opet tu aplikaciju i sve ti je tu
Ovo ti govorim zato što lg backup neće vratiti sve kako je bilo zato što je druga verzija softvera
Slobodnog flesuj ništa ne možeš pokvariti i u svakom slučaju uvek možeš da vratiš na fabričko stanje

LG V10

Mislis da bekapujem kontakte,poruke i nemam osim whats i viber :D? Jer su mi vezani za google drive i kontakti i whats,tj tamo su pa ih uvek mogu uvesti....Mada danas sve cuva google..

Meni je LG Health aplikacija popila svu bateriju, provalio sam posle nekoliko dana i onda sam je deaktivirao... I to samo od update na 6.0 Android.

Drugari hvala vam veliko....Uspeo sam kako mi je nek gore napisao po uputstvu i ubacio 6.0...hvala mnogo! Primetio sam da je punoooo brzi sada,ikonice su promenjene neke a i u podesavanjima je drugaciji raspored...Vidim da se neko zali na LG HElth aplikaciju? Pa sta mi preporucujete koje da izbrisem tj onemogucim da mi manje trose bateriju? Kako drzi baterija sad na 6.0?

Koja ti je verzija softvera?
Da vidiš tek kako radi kad se flešuje Xceed kernel. Samo neznam da li je to rano za tebe, kako bi se snašao?

Kliknuo sam slucajno odmah Normal...tako da nije nista brisao od aplikacija samo je dodao jos neke nove..:( Jel mi se to cini samo ili nema vise opcije one retro gasenja ekrana?
E slučajno? [emoji1] sad uzmi lepo pa uradi cse flash - to ti je clean install
Da ne ostanu repovi pa da ti pravi problem

LG V10

Šta vam najvise crpi bateriju na androidu 6,sem ekrana? Meni je na 45 % i traje poprilicno...Ali sta od aplikacija preporucujete da se sutne?

Treba li da vratim na fabricka podesavanja posle instalacije MM

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Factory reset uvek.
Brišeš ili zamrzneš (na primer sa Titaniumom) i sistemske aplikacije. Ima li neko spisak koje mogu bezbedno da se brišu?

Jel ima neki savet recimo za duze trajanje baterije na MM? osim da stavim osvetljenje na 40-45 %,tad traje solidno dobro,kako se kod vas ponasa baterija?

Vrh Dno