Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Na smrti je
Resetuj ga na fabricka, moguce da je softverski problem, ako ne proradi kod majstora sa njim, a posle majstora na prodaju.Ljudi imam problem koji je ozbiljno poceo da me nervira. Naime nekada ne mogu da odkljucam telefon, tj crn mi je ekran i ne reaguje niti na tapkanje niti na dugme iza. Isto to mi se desava kada zovem nekoga, ili kada zavrsim razgovor. Crn mi je ekran i ne mogu uopste da kliknem dugme da prekinem razgovor. Imam samo staklo preko zalepljeno, a to je pocelo da mi se desava mozda pre mesec-dva...a sada sve cesce.
Ja sam imao slican problem, proveri proximity sensor sa CPU-Z, u delu gde su ocitavanja sensora vidi proximity, treba da ti stoji 5.0 normalno, kada predjes rukom treba da spadne na 0.0, ako se ne vrati na 5.0 posle sekundu-dve, flesira ti proximity sensor i jos nesto, kod mene je na srecu sve bilo softverske prirode. Ja sam to resio flesovanjem stock MM, pre toga sam bio na CloudyG3 ROM i trokiralo je i otkljucavanje, kao da knock code ne reaguje, pozadi dugme iz drugog treceg puta ponekad otkljucavalo.
Imas i preko secret code onaj HW test ili kako se vec zove, ali ako si na custom ROM, pokretanje moze da ti soft brikuje telefon, kao sto je meni nedavno kada sam probao tako da resim![]()
Paja 1989 imaš ovde kako se radi sa kdz samo nemoj skidati softer iz ove teme
http://goo.gl/409UgI
Stock rom skini odavde (zavisi da li ti je telefon 16 ili 32 gb)
v30f 32 gb http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2BH23552KCAGJFCE64OZ7/D85530F_00_0329.kdz
v30f 16 gb http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2BOEN552P0ALMBEE64T5S/D85530F_00_0329.kdz
I ja moju punim 2x dnevno i to ne uvek sa istim punjacem.Pa ja ga cesto punim i 2 put dnevno, mozda je i to razlog sto je tako brzo otisla. Ali interesantno je da kad ga ne koristim nesto previse, baterija na nekih 15h koriscenja, izvuce 3-3.5h SOT-a. Auto osvetljenje, iskljuceni gps i BT. 4G/wifi, pola pola. Ona i dan danas drzi dobro, nesto se ne secam da je u pocetku vise drzala, ali imao sam juce taj problem da nisam nikako uspeo da ga ukljucim, tek sinoc kasno. Danas radi, ali je imao 3, 4 restarta.
Za moj telefon je poslednja verija C, jel smem da skinem ovaj F kdz i da ubacim kod mene u telefon ?
I ja moju punim 2x dnevno i to ne uvek sa istim punjacem.
Sto se tice SOT od kada sam kupio telefon,a kupio sam ga novog novcijatog nikada vise od 3.5h SOTa nisam imao a isto slicna su mi podesavanja ko i tebi i priblizno isto vremensko koriscenje tj tih ~15tak sati koliko sam van kuce dnevno.
Zato i pitam sta ste radili sa baterijama kada su vam otisle jer moja za sada (pu pu pu da je ne ureknem) se drzi...
Beyond Genius Lies Insanity
Jeste D855 je i moj telefon. Hvala na odgovoru.Može, samo da je d855 telefon.
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari