Šta je novo?

LG G3

Mislim da je meni g3 umro.Nemogu da ga upalim uopste,samo dodje do lg logoa i ugasi ga i tako ukrug.Ima neko ideju sta moze da se pokusa?

Ja ne znam ljudi sto rutujete telefone, sto cackate oko toga.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Mislim da je meni g3 umro.Nemogu da ga upalim uopste,samo dodje do lg logoa i ugasi ga i tako ukrug.Ima neko ideju sta moze da se pokusa?
Zakaci ga na punjac, pa probaj da ga upalis...Slicno ponasanje, takodje G3 pre par dana, crkla baterija.

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Factory reset.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Probao,ne pomaze.
Zakaci ga na punjac, pa probaj da ga upalis...Slicno ponasanje, takodje G3 pre par dana, crkla baterija.

Tako je radio par dana,samo na punjacu,cim ga skinem odma restart.Evo predjoh 120km zbog baterije jer kod nas nema nijedan krsten mobshop.Ako neko ima probleme kao i ja da prijavim da je verovatno zbog baterije.Zamenjena baterija i evo ga(pu-pu da ga ne ureknem)fercera bez problema.Nisam nasao original i uzeo neku zamensku,videcemo kako ce se ponasati

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Problem nastaje jer je stara baterija oslabila , a prilikom boot-ovanja telefon "povuce vise struje", napon baterije opadne i telefon se restartuje.

Molim vas,jel se nekome desava da kad mu dodje notifikacija od Instagrama ne dodje zvuka obavestenja...a za sve ostalo mi dolazi??
I na koji nacin mogu da izbrisem tipa LG HELTH,MC Cafey itd? Posto su mu to sitemske...hvala puno...

Poslednja izmena:
Je l postoji za dual sim nesto sem v30a ?

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Moja verzija je v30b -global....sta mislite o njoj? Uzgred jel moze neko da mi odgovori kako da izbrisem one sistemske aplikacija MCsafy i LG Helth ? hvala

Moja verzija je v30b -global....sta mislite o njoj? Uzgred jel moze neko da mi odgovori kako da izbrisem one sistemske aplikacija MCsafy i LG Helth ? hvala

Rutuj telefon i instaliraj Titanium backup, pa s njim zamrzni sve sto ti ne treba a za sta ne moze redovno da se uradi disable u podesavanjima/aplikacije.

Probao,ne pomaze.

Tako je radio par dana,samo na punjacu,cim ga skinem odma restart.Evo predjoh 120km zbog baterije jer kod nas nema nijedan krsten mobshop.Ako neko ima probleme kao i ja da prijavim da je verovatno zbog baterije.Zamenjena baterija i evo ga(pu-pu da ga ne ureknem)fercera bez problema.Nisam nasao original i uzeo neku zamensku,videcemo kako ce se ponasati

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Zamenih i ja danas bateriju, valjda nece biti vise problema.

Taj 30c sam ja imao na kratko i izbacivao mi je neke greske. Brzo sam se vratio na 30b. Neke kolege su koristile taj 30c bez problema, ali ja sam inao problema. Ako si zadivoljan sa 30b nema potrebe da prelazis na 30c i da se maltretiras ponovnim instaliranjem programa

Meni super radi 30C. Nikakvih problema nije bilo za sad. Koristim ga nesto manje od mesec dana.

Hvala svima na odgovoru :) . Malo je baterija krenula da me izdaje, pa sam mislio da menjam. U pitanju je 32GB verzija. Al ako nema značajnije razliek, ostajem na b.

Jel postoji nacin da se zakljuca cela galerija ili za to moraju da se skidaju aplikacije tipa CM security itd.. ?

Doneo mi otac juče G3 od nekog drugara njegovog da mu reinstaliram softver, ugašen na njegove oči tako što je izvađena baterija i ja uzmem i neće da se upali. Krene da se pali, stoji Android logo i ugasi se pa opet. Baterija napunjena, probao KDZ metodom, odradio sve ali opet nece da se uključi. Šta bih još mogao da pokušam?

Jeste sa CSE Flash. Probam večeras da ubacim bateriju od drugovog G3 pa ću videti jel do nje. Hvala na brzom odgovoru.

Je l realno da mi 1% baterije traje min i po u proseku a fon kupljen pre mesec i po dana ...mislim na 1% dok ga koristim,osvetljenje 50%

Poslednja izmena:
Zavisi kakvog koriscenja, ali nije bas normalno. Ja ga skinem sa punjaca ujutru, drndam sat vremena tacno (sot=usage) i spadne na 91%. Wifi, auto osvetljenje, iskljuceni bt i gps.

Ukljucen 3g tj fb whapp viber i gps,osvetljenje 50% ...ono klasika soc mreze i tako te gluposti,do duse koriscenje konstantno ...imam trip da mi MM srce bat mng brze od KK_a

Nazad
Vrh Dno