Na ovoj strani Xpirt #3033Dajte link za 30f.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mislim da je meni g3 umro.Nemogu da ga upalim uopste,samo dodje do lg logoa i ugasi ga i tako ukrug.Ima neko ideju sta moze da se pokusa?
Zakaci ga na punjac, pa probaj da ga upalis...Slicno ponasanje, takodje G3 pre par dana, crkla baterija.Mislim da je meni g3 umro.Nemogu da ga upalim uopste,samo dodje do lg logoa i ugasi ga i tako ukrug.Ima neko ideju sta moze da se pokusa?
Factory reset.
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Tako je radio par dana,samo na punjacu,cim ga skinem odma restart.Evo predjoh 120km zbog baterije jer kod nas nema nijedan krsten mobshop.Ako neko ima probleme kao i ja da prijavim da je verovatno zbog baterije.Zamenjena baterija i evo ga(pu-pu da ga ne ureknem)fercera bez problema.Nisam nasao original i uzeo neku zamensku,videcemo kako ce se ponasatiZakaci ga na punjac, pa probaj da ga upalis...Slicno ponasanje, takodje G3 pre par dana, crkla baterija.
Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra
Jel postoji 30j kdz?
I to je najsveziji? Kakvi su utisci?Ima na str 327 post#3265 u temi za zip (robalm)
http://goo.gl/GSK7PP
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Moja verzija je v30b -global....sta mislite o njoj? Uzgred jel moze neko da mi odgovori kako da izbrisem one sistemske aplikacija MCsafy i LG Helth ? hvala
Probao,ne pomaze.
Tako je radio par dana,samo na punjacu,cim ga skinem odma restart.Evo predjoh 120km zbog baterije jer kod nas nema nijedan krsten mobshop.Ako neko ima probleme kao i ja da prijavim da je verovatno zbog baterije.Zamenjena baterija i evo ga(pu-pu da ga ne ureknem)fercera bez problema.Nisam nasao original i uzeo neku zamensku,videcemo kako ce se ponasati
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Postoji, udjes u galeriju, kliknes nanone tei tackice u gornjem desnom uglu..pa settings i onda set lockJel postoji nacin da se zakljuca cela galerija ili za to moraju da se skidaju aplikacije tipa CM security itd.. ?
Postoji, udjes u galeriju, kliknes nanone tei tackice u gornjem desnom uglu..pa settings i onda set lock
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari