Šta je novo?

LG G3

Meni je telefon sa telekomove mreze, dekodiran je i koristim ga u Vip-u, zanima me da li ce se nesto promeniti ako uradim factory reset, tj. da li cu ga i dalje moci koristiti u Vip-u?

Ako si otključao preko koda ostaje otključan. Ne znam ima li uopšte još neki način...

Ja ga nisam ni otkljucavao, samo znam da je otkljucan :D Hvala :)

Jos jedan bug ako tako mogu da ga nazovem na 30c....

Auto brightness sporo reaguje.
Na 30b je momentalno menjao jacinu osvetljenja a na 30c kada treba da promeni zasteka, kao da "razmislja" [emoji1] da li da menja ili ne i onda ipak promeni...

Mozda deluje banalno kroz pricu ali kada pocne da se desava dok radite nesto na telefonu bas zna da zasmeta....

Poslednja izmena:
drugari pozz da priupitam nesto danas uzeo g3 u telenoru i desava se kad slikam udjem u galeriju da pogledam sliku slika izgleda ok ali krene nakon samog otvaranja da se otvara neka belina preko nje u kvadratima znaci u oba slucaja je dobra slika samo me nervira to sto otvorim sliku i preko nje krece da se izbeljeju u kvadratima..ako kapirate kao da je slab procesor ili ram nzm kako da objasnim to u pm..poludeo..resetovao i nista

evo ukapirao sa 13 mp nema taj problem sa slikama cim se prebaci na wide screeen da pravi slike onda se desava to ..jel imao neko problema sa tim i kako je resio?

Sto se preterano greje na 6.0? Npr. dok gledam yt. Nije uradjen factory reset.

Greje se i na lp dok gledaš yt. Nikad mi nije bilo jasno zašto, čak sam i frekvencije pratio u pozadini i uopšte ih ne diže nešto bitno (ni preko 1000 ako se dobro sećam), i opet furuna.

Na lp je bilo manje... Ovo se greje nenormalno mnogo. Kao da ga punim i igram neku igru, ***.

A GPU, jesi njega pratio?

Koliko se sećam isto minimalac, 200-320

Ne razumem zasto. Ovo je preterano. Greje se samo u odredjenim situacijama:

1. Koristis yt app
2. Igras zahtevne igre(ok normalno)
3. Punis fon+koristis fb messenger

Tada przi.

Ne razumem zasto. Ovo je preterano. Greje se samo u odredjenim situacijama:

1. Koristis yt app
2. Igras zahtevne igre(ok normalno)
3. Punis fon+koristis fb messenger

Tada przi.
Na M8 6.0 isto, kad gledas yt postaje nenormalno vruc...

Greje li se isto na v30b i v30c . Tek sam stavio 30c i čini mi se kod preuzimanja apk sa play store greje više. Već sam počeo nesvesno da držim prste oko kamere, kao Nadalko ***. I procenti brzo udu dole ne drži dugo 100 kao na 30b.
Ali dobro, sačekaću koji dan da se slegne pa ću ako treba nazad na v30b.
Očekuje li se novi update da ispegla malo ovu zadnju verziju.
Ako nema ništa rutovaću ga pa možda neki custom stavim ako vredi..

Drugarica treba ovih dana da uzme mobilni pa nezna sta da uzme do 250e.
Da li ste zadovoljni sa Lg g3 i kako je se pokazao?

10.67

Mada 32 GB nije mnogo skuplji, jeste iznad 250 al ne puno...

Oko 300 ili 310, je 32GB, nema jeftinije, na nov mislim. Uvek se isplati dodati tih 40 eura vise. Ovi sto reklamiraju jeftinije lazu jer ga niko nema po reklamiranoj ceni.

Poslednja izmena:
Zato su i izmislili OTG, ne znam sto narod bjezi od toga. Samo ne znam kakva je situacija da USB C. Za microusb ima ona memorija da se kupi sa jedne strane usb sa druge micro, bez nekih kablova.
Vazda sam spreman da se odreknem memorije na ustrb drugih stvari.

Imam ja otg usb i to ne moze da se poredi sa memorijom na telefonu. Suludo da tako nesto poredis.

To je nesto kao SSD i HDD. Jedno koristis za aplikacije i system, a drugo za skladiste (muzika, video, slike...). Nemoj mi reci da imas 10GB aplikacija i igrica.[emoji23] Naravno da je bolje imati integrisanu memoriju, ali u nedostatku moze valjati, sto da ne.

Trenutno je ovako, a nemam ni jednu jedinu pesmu (nisam jos prebacio), niti imam nesto slika, a gde mi je ako hocu da odradim twrp bekap. Na 16GB to nista ne bi mogao

f98c5847aac60142b4ff9889c425f6d8.jpg

I kod mene indenticno, samo sto imam 1GB vise dostupnog prostora. Imam par pjesama tek toliko za probu, nesto slika, 30ak aplikacija, ispade stvarno usko grlo 10GB, hajd da je barem tih 16 tacno. Postace dealbreaker izgleda i kod mene, iako nisam gladan za prostorom.

Gdje vazda iskopas te 32gb verzije, kod mene rijetko na oglasima. Nerviraju me ovi prodavci sa zalamanjem cijena 16gb verzija, dodje mi da ih ishejtujem, mnogo se osilili.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160403/a55787890c6090759a3769f921198dda.jpg

Poslednja izmena:
Teško je kupiti 32GB, na kp 99% prodavaca laže za cenu i dostupnost telefona. Niko nije imao telefone po ceni po kojoj ih oglašavaju.

Screenshot_2016-04-03-17-30-25~01.png

Da nemam SD karticu meni bi 16gb bilo premalo,možda čak i 32 gb....
Ovo je 16gb verzija plus 16gb kartica a već se razmišljam da povećam kapacitet memo kartice...

Najviše muzike imam (oko ~4gb) ostalo su aplikacije,video,slike i sl....

Za****te nexus, ovo je LG G3 tema.

Inace mi sa francuzima jos nismo dobili mm :mad:

Za****te nexus, ovo je LG G3 tema.

Inace mi sa francuzima jos nismo dobili mm :mad:
Pa zato i kažem...ko kupuje polovan telefon a nije mu bitna softverska podrška i podrška zajednice po meni bolje je uzeti g3 sa svim manama koje ima samo zbog mogucnosti proširivanja memorije....

Jeste nexus bolji ali što neko reče i meni taj nedostatak sd kartice mnogo smeta...

Pa zato i kažem...ko kupuje polovan telefon a nije mu bitna softverska podrška i podrška zajednice po meni bolje je uzeti g3 sa svim manama koje ima samo zbog mogucnosti proširivanja memorije....

Jeste nexus bolji ali što neko reče i meni taj nedostatak sd kartice mnogo smeta...
Ne vidim kako je softverska podrška loša, a pogotovo podrška zajednice?

Vrh Dno