Na M8 6.0 isto, kad gledas yt postaje nenormalno vruc...Ne razumem zasto. Ovo je preterano. Greje se samo u odredjenim situacijama:
1. Koristis yt app
2. Igras zahtevne igre(ok normalno)
3. Punis fon+koristis fb messenger
Tada przi.
Nexus 5x i.Drugarica treba ovih dana da uzme mobilni pa nezna sta da uzme do 250e.
Da li ste zadovoljni sa Lg g3 i kako je se pokazao?
Ako joj ne smeta sto nece moci da prosiri memoriju jer telefon nema SD slot a ima smo 16gb memorije...odnosno oko 11-12gb jer ostalo zauzima sam sistem i aplikacije...Nexus 5x i.
Pa zato i kažem...ko kupuje polovan telefon a nije mu bitna softverska podrška i podrška zajednice po meni bolje je uzeti g3 sa svim manama koje ima samo zbog mogucnosti proširivanja memorije....Za****te nexus, ovo je LG G3 tema.
Inace mi sa francuzima jos nismo dobili mm![]()
Ne vidim kako je softverska podrška loša, a pogotovo podrška zajednice?Pa zato i kažem...ko kupuje polovan telefon a nije mu bitna softverska podrška i podrška zajednice po meni bolje je uzeti g3 sa svim manama koje ima samo zbog mogucnosti proširivanja memorije....
Jeste nexus bolji ali što neko reče i meni taj nedostatak sd kartice mnogo smeta...
Ne vidim kako je softverska podrška loša, a pogotovo podrška zajednice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari