nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 395
Da li se i vama na 30c dešava da neće da prikaže na lock screenu koliko je ostalo do kraja punjena baterije.
U battery usage mi prikazuje preostalo vreme do 100 posto napunjenosti, ali ne i na lock screenu. Na LP-u je to normalno radilo.
I ja sam isto primetio. A kada odem na podesavanja, kaze "calculating"
izgleda da na 30c ima raznih problema...???
To se isto desava i meni,okacio sam sliku par stranica unazad.E a pojavio se jos jedan problem,imam pun signal a nemogu da pozovem ili sam nedostupanPogledajte prilog 196414
Zna li neko u cemu je ovde problem? Flesovao sam 30c, Italijan.
Nesto sam citao sinoc, ovo je problem na relaciji telefon operater, potrazicu link kasnije, ima na xda.. Imali su ljudi i sa 20A problema pa im izlazila ova poruka... Mozda zbog toga i imas problema da si nedostupan. Ja sam se vratio na 30bTo se isto desava i meni,okacio sam sliku par stranica unazad.E a pojavio se jos jedan problem,imam pun signal a nemogu da pozovem ili sam nedostupan
Lg-phone-firmware.com
Meni izadje da je tel sa ceske mreze, a po drugom sajtu francuz, sta je na kraju ? jos nije stigao MM
devtester.ro/projects/lg-firmwares/
ukucaj imei i trebalo bi ta ti ponudi i 21a
Ae ako nadjes neki link okaci ga ovde ili pusti na pm ako ti nije tesko
Creative x,update preko pc suita,nisam mu uradio factory reset
Meni se cini na 30c da su slike sa stock camere mutnije...kao da fokus i stabilizacija ne odrade kako treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari