Šta je novo?

LG G3

Da li se i vama na 30c dešava da neće da prikaže na lock screenu koliko je ostalo do kraja punjena baterije.

U battery usage mi prikazuje preostalo vreme do 100 posto napunjenosti, ali ne i na lock screenu. Na LP-u je to normalno radilo.

Sudeci po nekoliko prethodnih postova, izgleda da nema potrebe da sa MM 30b flesujem na MM 30c? Na 30b, od januara koliko ga imam, nisam primatio nikakav bug i sve lepo radi i mnogo bolje nego LP, a izgleda da na 30c ima raznih problema...???

30c koristim nekih sat vremena i mozda je malo fluidniji u odnosu na 30b. Ja imam ovo obavestenje koje mi je izaslo prvi put kad se pokrenuo telefon, tj na ekranu gde biram jezik, nakon toga sam odradio factory reset, ubacio sam svoj gmail i kada se pojavio home screen, opet mi je izbacio ovo obavestenje. Ne znam u cemu je problem, da li da opet flesujem 30c ili mozda da se vratim na 30b...

Da li se i vama na 30c dešava da neće da prikaže na lock screenu koliko je ostalo do kraja punjena baterije.

U battery usage mi prikazuje preostalo vreme do 100 posto napunjenosti, ali ne i na lock screenu. Na LP-u je to normalno radilo.

I ja sam isto primetio. A kada odem na podesavanja, kaze "calculating"

I ja sam isto primetio. A kada odem na podesavanja, kaze "calculating"

Kada uštekaš kabl, moraš da sačekaš malo da izračuna. Ne znam tačno posle koliko minuta, ali posle piše sat, sat ipo, 40 minuta, u zavisnosti od prethodne napunjenosti.

To mi uvek piše u podešavanjima, ali na lock screen-u mi ništa ne pokazuje, a pokazivalo je na LP-u.

To se isto desava i meni,okacio sam sliku par stranica unazad.E a pojavio se jos jedan problem,imam pun signal a nemogu da pozovem ili sam nedostupan
Nesto sam citao sinoc, ovo je problem na relaciji telefon operater, potrazicu link kasnije, ima na xda.. Imali su ljudi i sa 20A problema pa im izlazila ova poruka... Mozda zbog toga i imas problema da si nedostupan. Ja sam se vratio na 30b

Ae ako nadjes neki link okaci ga ovde ili pusti na pm ako ti nije tesko
Creative x,update preko pc suita,nisam mu uradio factory reset

Poslednja izmena:
Hvala.A znate li možda koje je provereno mesto za download starijih firmvera za ovaj model?

devtester.ro/projects/lg-firmwares/
ukucaj imei i trebalo bi ta ti ponudi i 21a

Ima li v21a OTA update. Flešovao ga sa Lg flash tool.
IMEI mi pokazuje da ima v30c.kdz, Suffix AHUNTN znači Mađar? Ali neće da krene OTA, zašto?

Odradio sam factory reset, pa me zanima da li se i vama baterija od prilike ovako ponasa na MM, i da li je to okej?

Meni nema pravila zavisi kako koristim telefon. Nekad traje jedan dan a nekad izgura dva dana. Trajanje baterije mi nije bitno moze da se puni svugde. Jedno je sigurno ekran najvise jede bateriju zato sto je ogroman monitor. Nemoj nista da te cudi. Bilo da je LP ili MM isto se ponasa sa trajanjem baterije. Samo sto je kod MMa malo bolje trajanje baterije za 5% zato sto ima softwersku optimizaciju. Trajanje baterije ti je sasvim ok.

Nego jel izasao MM za Vip mrezu preko OTA?

Poslednja izmena:
Posle updatea na android 6.0 baterija mi traje duplo krace nego ranije ali se i napuni za sat, sat i po. GPS je mnogo losiji, nekada je nalazio signal u trenu sada mu treba dosta a i neke aplikacije su sporije. Moze li se vratiti na prethodnu verziju softvera?
Hvala

Može sa LGUP -om. Dobar i jednostavan program. Skini. kdz koji hoćeš i za 5 min gotovo.

Meni se cini na 30c da su slike sa stock camere mutnije...kao da fokus i stabilizacija ne odrade kako treba...

Ja sam razocaran radom kamere (stock aplikacija) nakon prelaska na 6.0. Nije bilo dobro na 30b, a na 30c je jos gore. Slike imaju dosta suma, zrnaste su, kada se pokusa zumiranje to je kao 640x480 na fon-kamerama od pre 10 godina.

Vrh Dno