Stigao apdejt sa 30b na 30c i na Poljaka preko PC Suite. Prethodno sam proverio OTA, mts mreža ali ništa nije prijavljivao.
I ja sam na 30b, poljak, ali ne dobijam nikakav update preko PC Suita... Ima li razlike u radu? Vredi li prelaziti?
Odradicu kdz onda... Pa meni izvuce 3-3.5h SOT na 16h, gde pola pola bude 3g wifi.. Koristim fb, messenger i insta, a to su aplikacije koje gutaju bateriju..
Stigao OTA![]()
Ja malo pre ažurirao softver i za ovo malo što sam ga cackao, video sam da je dosta brži, jedino sto sam primetio da ima neki bug kada prebacujem sa prednje na zadnju kameru, kao da se slika zamuti.
Tako je na MM....smanjili su te ikoniceAzurirao sam softver na 6.0 i onaj deo gde je sat i to mi je nekako mnogo sitno,jel to tako treba ili moze da se poveca?
Ja ništa od toga ne koristim...doduše FB preko metal aplikacije pa opet dodjem na isti SOT kao i ti...
Ista podesavanja kao i kod mene...nfc i bt palim samo po potrebiPa meni je iskljucen gps, a osvetljenje na auto. Kada sam na wifi, osvetljenje ide najvise do 10% jer sam u zatvorenom prostoru, a na 3G 80% vremena osvetljenje je na 70%+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari