Šta je novo?

LG G3

Vidim da na MM Mcafee radi u pozadini, a nisam ga ukljucio. Na LP nije radio u pozadini. Ima li spasa, a da nije root? Zna li neko?

I ja sam na 30b, poljak, ali ne dobijam nikakav update preko PC Suita... Ima li razlike u radu? Vredi li prelaziti?

Meni se čini da telefon radi još fluidnije i brže nego na 30b...
Video sam da su se neki žalili na lošije trajanje baterije ali meni je baterija i ovako slabo trajala sa mojim korišćenjem tako da za to za sada ne mogu da tvrdim da li je tačno ili ne....

Odradicu kdz onda... Pa meni izvuce 3-3.5h SOT na 16h, gde pola pola bude 3g wifi.. Koristim fb, messenger i insta, a to su aplikacije koje gutaju bateriju..

Da li je neko imao problem prilikom update-a na MM? Imam evropsku verziju G3 i LP na njemu ali mi je malo cimka da odradim update posto mi na G2 nije prosao glatko, naime zaboo je nakon update-a sa KK na LP, morao sam da ga nosim u servis na flash-ovanje.

Ja malo pre ažurirao softver i za ovo malo što sam ga cackao, video sam da je dosta brži, jedino sto sam primetio da ima neki bug kada prebacujem sa prednje na zadnju kameru, kao da se slika zamuti.

Ja malo pre ažurirao softver i za ovo malo što sam ga cackao, video sam da je dosta brži, jedino sto sam primetio da ima neki bug kada prebacujem sa prednje na zadnju kameru, kao da se slika zamuti.

I kod mene je tako, možda i nije bug. Meni i ne smeta, pošto se ne selfujem :D

Trenutno sam na rootovanom V20g - da li je moguce flshovanje 30c preko TWRPa bez gubljenja roota? Ajd sad nije toliko ni bitno ako se izgubi root - koja je uopste procedura flasha bez PC-a? Nasao sam za 30b ali nikako da iskopam 30c...

Pitanje.
Stavio sam MM v30b jos u januaru preko TWRP. Znaci imam TWRP i pretpostavljam, posto mi se pojavio preko LG PC suite update na v30c, da ne mogu zbog twrp sada ovako zvanicno preko LG PC suite-a vise da apdejtujem, vec moram da flesujem preko twrp v30c. Da li je neko to vec uradio, tj rucno flesovao sa 30b na 30c, odakle je skinuo fajlove, kao i da li sve prodje glatko bez problema i koje su razlike, da li uopste da se cimam?

Azurirao sam softver na 6.0 i onaj deo gde je sat i to mi je nekako mnogo sitno,jel to tako treba ili moze da se poveca?

Jel neko prati redovno Fulmics temu, jel Xpirt planira da izbaci novi rom sa 30c?

Na tu informaciju nisam naišao. Trenutno radi na portovanju UX 5.0 sa G5.

Nakon update-a na MM primetio sam da stock launcher dosta fluidnije radi, ali sad imam dva velika problema.

Prvi je s kamerom. Pri 4K snimanju, primećuje se lag, kao da su ubacili i digitalnu stabilizaciju slike. Ali ne samo to, već i secka pri švenkovanju i levo-desno i gore-dole, a to nije bio slučaj ranije.

To radi u svim rezolucijama.

Inače, čemu služi onaj slo mo? Dosta fluidnije to izgleda s njim, ali je mnogo krzavo, a ne vidim nikakav slo mo, već samo da snima s mnogo većim frejmrejtom.

I drugi veliki problem. Sada sve igrice seckaju, pa i one nimalo zahtevne.

Sve živo sam štiklirao u ignore battery optimisation i isključio game optimisation u battery setting-su.

Sve živo sam probao čega sam mogao da se setim i nema pomaka.

Pomagajte ako znate.

I poslednje, da li je moguće vratiti se na lolipop, pošto ako ovo ne može da se reši, ispada da mi je bolje na LP-u i da samo turim nova launcher umesto stock varijante.

Pusti taj slomo u stock playeru i imaš opciju da usporiš snimak

Jesi li probao factory reset? Kao da ti cpu ne skalira kako treba i ne diže takt za zahtevnije operacije.

Hvala za slo mo, ja inače koristim MX player pa zato nisam ni provalio.

Nisam probao factory reset. Ako ga uradim, on ostaje na MM i samo treba da odradim restore od backupa koji sam napravio i smestio na SD karticu, zar ne?

Da kazem samo da mi je telefon stigao danas sa servisa posle 9 dana od kada sam ga predao. Zamenili su tac i gornji panel zbog onih naprslina na gornjem i donjem delu tj. lajsni. Sve je lepo odradjeno cak ima i folija na displeju ali mislim da ona mora da se skine. Upravo sam instalirao i MM i mogu da kazem da ima dosta promena ali ga nisam nesto mnogo cackao. Videcemo kakav je MM, inace pre toga sam bio na 4.4.2.

Pre nego sto pocnem da razmisljam o factory resetu ili flashovanju (koja je razlika uopste?) da pitam da li postoji jos neko ko nije dobio MM ni preko pc suite-a ni OTA? U sustini mi kaze da imam najnoviju verziju, 21 cini mi se...Nije mi problem da cekam, ako ce kad tad doci, ali ovo mi deluje kao neki bag.

Poslednja izmena:
Juce je na ženin G3 stigla notifikacija za Ota update na v30c. Nisam imao odmah vremena da da odradim update. Danas kad sam hteo to da uradim, nema više notifikacije. Kad probam ručno, dobijem poruku da nema nove verzije. Zna li neko kako mogu da update-ujem telefon?

I ja nisam imao update preko OTA ali jesam preko pc suite-a, vip mreza. Nisam radeo factory reset posle update-a, promenilo je ikone, da li da radim reset ili ne?

Nazad
Vrh Dno