Šta je novo?

LG G3

Ja jos nisam dobio MM, tel je za francusko trziste, kao i kolega, isto poreklo...

Jel mi se cini ili je ekran sada na 6. 0 tamniji na 100% nego što je bio na 5.0?

Meni se cini na 30c da su slike sa stock camere mutnije...kao da fokus i stabilizacija ne odrade kako treba...

Screenshot_2016-03-25-14-04-20.png
Јесте да ово ништа не говори о начину употребе али и обични телефони са овавом употребом имали би нешто мало бољи резултат.

Што се осветљењна екрана тиче чиними се да је код мене ипак боље. Користим ауто осветљење које ради много боље, мада држим на 60%, што је за сад савим Ок јер још нема јаког Сунца.

Јел користи неко онај McAFee и да ли га има сврхе користити?

Ima li neko problem sa navigaciom IGO posle update-a. Meni neće da se pokrene, na LP je radila savrseno.

Jel ima neko problem sa radiom na MM-u? Ja sam danas prvi put probao, muziku sa fona mi pusta odlicno i lepo rade slusalice, nije do njih ali radio nista, pokaze da je pustio ali nema zvuka

Takođe imam problema sa Igo navigacijom i to u toku puta sam primetio da mi ne radi, morao sam po sećanju da vozim do destinacije :d

Meni se cini na 30c da su slike sa stock camere mutnije...kao da fokus i stabilizacija ne odrade kako treba...

Takođe. Mada meni najviše upada u oko to što kao da su pored optičke ubacili sad i digitalnu stabilizaciju pa sad klipovi podsećaju na one post efekte sa youtube-a i sl.

Plus, čini mi se da sad više secka slika kad se snima u 4K.

Valjda će to da ispeglaju.

Isto tako, neke aplikacije ne rade kako treba kada se povuku sa backup-a, pa moraju da se obrišu i instaliraju klot.

A meni se na 30c pojavio sledeci problem,pun signal a ja nedostupan ili nemogu da pozovem

Poslednja izmena:
Drustvo, ja sam imao onaj infrared daljinac na smart bulletin prvog dana kada sam dobio 6.0, a sada ga nema, a i ne vidim ga u aplikacijama. Kako da ga vratim?

Drustvo kakva je vama situacija sa baterijom od kad ste presli na MM? Ja sam stavio oficijalni i imam ga jedno nedelju dana i ipak se primeti da mi vise jede bateriju MM, jel zna neko mozda neko resenje ili sta je potrebno da uradim da probam da poboljsam to? Video sam da neki savetuju da se odradi factory reset, ako moze neko da mi samo kaze jel mu je pomoglo to po pitanju baterije ili?

Nije toliko opasno, nije neka drasticna razlika u bateriji, ali opet primetim da ipak jede vise MM nego LP, bar u mom slucaju.

Drustvo kakva je vama situacija sa baterijom od kad ste presli na MM? Ja sam stavio oficijalni i imam ga jedno nedelju dana i ipak se primeti da mi vise jede bateriju MM, jel zna neko mozda neko resenje ili sta je potrebno da uradim da probam da poboljsam to? Video sam da neki savetuju da se odradi factory reset, ako moze neko da mi samo kaze jel mu je pomoglo to po pitanju baterije ili?

Nije toliko opasno, nije neka drasticna razlika u bateriji, ali opet primetim da ipak jede vise MM nego LP, bar u mom slucaju.
Na MM baterija mnogo bolja - uradi factory reset

Na MM baterija mnogo bolja - uradi factory reset

Moze mala pomoc, ako uradim factory reset, jel mi brise sve podatke iz telefona, pogotovo me interesuje imenik, posto mi se prosli put *****alo nije mi uradio sinhronizaciju sa google nalogom, a mislim da me i dalje to zeza, probao sa pre neki dan da sinhronizujem i nije mi uspelo, jel moze mali savet kako najbolje da sacuvam kontakte kako da ih neke prebacim?

I opet pitam, ako uradim factory reset da li mi birse sve podatke, slike, muziku, imenik, itd.. ?

Moze mala pomoc, ako uradim factory reset, jel mi brise sve podatke iz telefona, pogotovo me interesuje imenik, posto mi se prosli put *****alo nije mi uradio sinhronizaciju sa google nalogom, a mislim da me i dalje to zeza, probao sa pre neki dan da sinhronizujem i nije mi uspelo, jel moze mali savet kako najbolje da sacuvam kontakte kako da ih neke prebacim?

I opet pitam, ako uradim factory reset da li mi birse sve podatke, slike, muziku, imenik, itd.. ?
Factory briše sve - uradi prvo backup

Evo mislim da je ovo jako lose:

Jeste da je tek na 50%, ali telefon je skinut sa punjaca tek oko pola 2 popodne, celu noc se punio i ostao na punjacu do pola 2 i vec je ovoliko pojeo..

Poslednja izmena:
Hmmm, ali imam ja MM vec jedno nedelju, nedelju ipo. Punio sam ja telefon vec dobrih 7-10x, rekao bih da je to vec dosta ciklusa obrnulo?

Nazad
Vrh Dno