nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 395
V30c, italijan ili hrvat, sta je bolje flesovati?
Isto ti dodjeV30c, italijan ili hrvat, sta je bolje flesovati?
Skini Navigon, Garminova je, skida najnovije mape sama.Ima li neko problem sa navigaciom IGO posle update-a. Meni neće da se pokrene, na LP je radila savrseno.
Rešio sam tako što sam deinstalirao IGO i ponovo ubacio drugu verziju. Sad radi !!Ima li neko problem sa navigaciom IGO posle update-a. Meni neće da se pokrene, na LP je radila savrseno.
Rešio sam tako što sam deinstalirao IGO i ponovo ubacio drugu verziju. Sad radi !!
Meni se cini na 30c da su slike sa stock camere mutnije...kao da fokus i stabilizacija ne odrade kako treba...
Verzija je 9.6.29.483387 podrzava qhd rezoluciju.Koju verziju si stavio, meni na LP radi samo nextgen, zbog rezolucije
Na MM baterija mnogo bolja - uradi factory resetDrustvo kakva je vama situacija sa baterijom od kad ste presli na MM? Ja sam stavio oficijalni i imam ga jedno nedelju dana i ipak se primeti da mi vise jede bateriju MM, jel zna neko mozda neko resenje ili sta je potrebno da uradim da probam da poboljsam to? Video sam da neki savetuju da se odradi factory reset, ako moze neko da mi samo kaze jel mu je pomoglo to po pitanju baterije ili?
Nije toliko opasno, nije neka drasticna razlika u bateriji, ali opet primetim da ipak jede vise MM nego LP, bar u mom slucaju.
Na MM baterija mnogo bolja - uradi factory reset
Factory briše sve - uradi prvo backupMoze mala pomoc, ako uradim factory reset, jel mi brise sve podatke iz telefona, pogotovo me interesuje imenik, posto mi se prosli put *****alo nije mi uradio sinhronizaciju sa google nalogom, a mislim da me i dalje to zeza, probao sa pre neki dan da sinhronizujem i nije mi uspelo, jel moze mali savet kako najbolje da sacuvam kontakte kako da ih neke prebacim?
I opet pitam, ako uradim factory reset da li mi birse sve podatke, slike, muziku, imenik, itd.. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari