Šta je novo?

LG G3

Zna li neko šta se dešava sa Xcamom za G3?
Vidim da je tema na XDA praktično mrtva....hoće li biti Xcam za MM?

Drugari, probao sam današnji update 6.0.1 nightly cm13. Sa ažuriranjem je stigla i nova kamera, koja mi deluje odlično. :)
Većina sitnih gluposti je sređeno na sistemu. Deluje mi da radi savršeno. Čačkam već neko vreme, tražim stare probleme. Deluje mi sve rešeno.

e da...
kako stoji stvar izmedju oficijelnih LG romova, modifikovanih oficijelnih LG romova i CM/AOSP zajednice?

jesu li CM/AOSP rame uz rame za oficijelnim, ili uvek nesto fali/nije kako treba

Kamera na AOSP nije dobra kao na stock ROM-ovima.
Probaj oficijalni MM, fluidniji je od Lolipopa, ali nije fluidan kao CM13.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Da li isplati preci sa nexus 4 na g3? Bitna mi je baterija, fluidnost u radu, ekran i podrska na xda. Odmah bih flesovao neki AOSP rom.
Ja sam zadnjih godina furao samo Nexus telefone i upravo sam sa Nexusa 4 prešao na G3, sekunde se nisam pokajao, čak šta više uopšte ne razmišljam da se ikada više vratim na Nexus, a bio sam fan tih telefona da sam jedno vrijeme pratio rumore, pa onda sve moguće recenzije kad bi izašao novi model....
Čisti android je nekada vrijedilo ganjati jer su svi ostali vremenom počeli trzati a i Nexus telefoni su bili dosta jeftiniji, sad svaki flagship telefon leti, evo G3 je od 2014. god. model i restartovao sam ga samo kad sam vršio update, a N4 sam svakodnevno morao bar jednom restartovati jer do 5.1 nije bio riješen problem sa kamerom.
Realan sam i po mom iskustvu sa oba telefona je da je sve na strani G3, jedino gdje se može diskutovati jeste koji je telefon ljepši, ali to je sve subjektivno.
Čak ni Nexus 5 ne bi pogledao pored G3.

Neko je pominjao da je kamera na sestici bolja nego lolipopu.Jel stvarno tako,i ima li pobolsanja u nocnim fotkama?Moze li neko da okaci neku fotku sa sesticom da vidimo taj kvalitet?

Dobar ovaj MM l,čak se i on brine o mojoj bateriji [emoji16] [emoji16] [emoji2] [emoji2]

946e63167691e3d43aeb620c714b0055.jpg

Bas smara ovo za FB. Ne znam da li je izasao neki novi fail od update-a za FB koji guta bateriju ili je stalno tako...

Sad vec poceo da smara.Malo pa malo izbacuje

46336344836ecf929b3c15b5c7122ea4.jpg

Izgleda ovaj Fejs srce bateriju.

Izabcis preko Chroma precicu fejsa na pocetni ekran i ustedis bateriju i RAM.

Jel moguce izbrisati twrp i kako.slucajno sam instaliro preko aplikacije autorec d855 sa playstora

Zar nema u autorec aplikaciji restore stock opcija?
Uradi restore stock opciju preko iste aplikacije i vratiće se stock recovery.

Poslednja izmena:
Pa nisam planiro ubacivat nista a skinuo onu tvoju aplikaciju i slucajno one lizalice pritsnuo,ja sam jos na 5.0

Na kom si ROM-u? Ako si na LP, možeš vratiti stock recovery pomoću te opcije.

Pa probam da i resetujem telefon.hteo sutra da ga nosim na reklamaciju kad vidim pise twrp,a ne secam se kad sam instaliro to verovatno kad sam skinuo tu aplikaciju.Pa sad kad ga fabricki reset nista mi ne izbrise samo se pojavi onaj twrp na par sekundi pobrise aplikacije ali dokumenta slike i ostalo sve ostalo,a ranije kad odradim reset pobrise mi sve

Ma flesni preko Flash toola istu verziju softvera i nestace ti i root i TWPR.

Ma nemam kompjuter sad probao bih tako,a nema ovog mm da dodje da ga preuzmem,mislim da bi on pobriso sve ovo.

Screenshot_2016-01-15-18-00-29.png
Screenshot_2016-01-15-18-00-21.png
Problem sa restartovanjem je bio zbog loše baterije
Kupio sam orginal lg bateriju i prvi put da sam postigao ovoliko sot.

Jel zna neko jel G3 iz Vipa otkljucan?

Okej. Našao sam unlock code za 5.5$. Hvala u svakom slučaju.

Kakav sam ja suvi genije kada sam tek posle godinu dana imanja telefona provalio da isti odrzava Usb OTG....

Nazad
Vrh Dno