Hvala na odgovoru. Opet ne znam da li da radim jer mi je opet rizik da li ce da ostane sve kako je bilo na lolipop-u. Ako ima ovde u temi neko da trejduje iteme preko steam i da je uradio update na mm pa da mi kaze sta se desilo posle updata u vezi steam guarda.Pa moze, nemoj raditi cse flash nego normal.
NORMAL flash ne brise nista od aplikacija, ni ti podatke.Hvala na odgovoru. Opet ne znam da li da radim jer mi je opet rizik da li ce da ostane sve kako je bilo na lolipop-u. Ako ima ovde u temi neko da trejduje iteme preko steam i da je uradio update na mm pa da mi kaze sta se desilo posle updata u vezi steam guarda.
Ima ovde sve lepo objašnjeno
cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-Tutoriali-ručna-nadogradnja-custom-romovi
Jel ko ima iskustva sa ovim maskama http://m.aliexpress.com/item/2042312343.html i kako da porucim ovo?
Ja imam takvu masku....future armor...
Odlična maska,barem meni
Gde si nabavio?
Ja sam radio preko Flash toola pa sam skinuo sa prvog linka a rekao bih da je sa drugog linka za instalaciju preko TWRPJel moram root verziju da skinem ili mogu i obicnu ? Imam root i twrp trenutno na lolipop-u .
NORMAL flash ne brise nista od aplikacija, ni ti podatke.
Pozz
Potvrdjujem ovo iz licnog primera jer i meni je bio bootlop.Pazi sa tom "rotanom" verzijom sa cafe.mobil.hr. Par strana ispred je neko napisao da je imao problema kad je to flešovao, imao je bootlop.
Pozdrav ljudi. Da li isplati preci sa nexus 4 na g3? Bitna mi je baterija, fluidnost u radu, ekran i podrska na xda. Odmah bih flesovao neki AOSP rom.
Probaj ovako rutovatiuspeo sam da instaliram stock radi lepo, jos samo da prebacim microsd i sim u lg g3
to uputstvo sa tog linka sam citao, pa i komentare malo ispod, neki se zale da su izgubili mogcunost da snime kontakte na sim karticu ili nesto slicno.. i za to okrivljuju tu skriptu za sredjivanje dozvola (persmissions)
da li su to izdvojeni slucajevi ili pravilo?
pokusacu sutra da uradim i permroot
ko zeli neka napise na sta bi trebalo eventualno da obratim paznju da ne krene po zlu
pozz
Bio sam probao i sve lepo odradio ali kada ibstalira dodje do 13% i prekine, a na telefonu se procenti ni ne pomeraju.. Ne znam zasto nece..Pazi sa tom "rotanom" verzijom sa cafe.mobil.hr. Par strana ispred je neko napisao da je imao problema kad je to flešovao, imao je bootlop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari