Šta je novo?

LG G3

Pazi, instaliras kingroot, otvoris ga i rutujes, zatim instaliras Autorec, otvoris sacekas da ti on napravi backup i flesujes TWRP, on ce sam da te ubaci u recovery kad zavrsi.

Nesto sam zabrljao. Nisam uspeo da udjem u twrp revovery preko kombinacije power off i volume minus pa sam preko autorec iz drugog koraka usao u twrp i flesovao beta super su i vec nekoliko minuta mi trepce plavo zelena led kombinacija i stoji mi lg pocetni ekran.Sta da mu radim?

Vrati se u TWRP i flešuj hacer permisivo.zip ili tako nešto pa restartuj.

Ispoštuj proceduru:
Install in Order

1) Install KingRoot - Rooted...
2) Install Autorec MM - Automatic reboot into recovery then finish
3) Enter TWRP (recovery) and Flash Hacer Permisivo.zip- reboot system
4) Install SuperSU since Playstore - No necesary openedSuperSU
5) Reboot into TWRP - Keys PowerOff+Volumen -
6) Install Beta-SuperSu 2.52.zip - Reboot
Finish!!!! Root PERMANENTLY and TWRP 

Poslednja izmena:
Izvadio sam bateriju i opet nece da podigne sistem, sve isto. Jedino da preko flashtool opet ubacim MM?

Pritisneš oba zajedno pa kad se pojavi LG logo pustiš power na trenutak pa pritisneš ponovo? Samo pitam

Hvala, uspeo sam. Nisam znao da treba da se pusti power pa da se opet pritisne. Bar nisam tako radio na Huawei p6. Ubacio sam titanium backup i greenify pa ću da vidim kako se ponaša MM.

Super, ja sam prvi put posle tri godine deinstalirao greenify jer mm stvarno spava kao beba.

A jesi li brisao nešto od ovih njegovih aplikacija, pošto mi stalno izbacuje da je Google plus ili Chrome prestao sa radom? To mi se nije dešavalo na lolipopu

Samo Mcafee i ubacio adaway dok je kingroot radio. Sve radi sem voice mate koji neće da se apdejtuje, ali ga ionako ne koristim. Probaj da pobrišeš to što ne radi pa instaliraj ponovo sa play store.

Pozdrav svima treba mi pomoc, imam problem sa kamerom(mrzelo me da trazim ovde ima previse strana), uglavnom na stock kameri ne mogu da ukljucim blic kada hocu da slikam, a preko xcam-a kada slikam sa blicom on bljesne ali slika bude tamnija,crnja cak crnja nego kad slikam bez blica slike, da li mi moze neko pomoci , u cemu je problem?

Proveri HDR, verovatno ti je ukljucen. Tada ne moze biti ukljucen i blic. Stavi HDR na auto ili na off.

I meni su mnogo tamne fotografije od prelaska na MM.
U osvetljenoj sobi i bez blica ispada kao da je slika nastala uz svetlost svece....

HDR je kod mene na off a blic na auto

I fotografije i snimci su takvi...

Nisam isprobavao druge aplilacije za kameru. Cekam Xcam za MM da vidim da li ce resiti problem

1. Iskljuci antivirus
2. Desni klik, run as administrator

Ili napravis folder 8974 u folderu of lgupa, raspakiras taj codefire exe sa winrarom ili 7zipok, stavis taj dll u 8974 folder, preimnujes dll u lgup_8974.dll ili kako vec pise u imenu fajla
Bender jel se cujes sa xdabbeb jel napravio cameru za AOSP?

Ja sam jos uvek na stok LP/u, i cekam oficijelni MM. Desava mi se da mnogo sporo/po par sekundi/ otvara sms. Mnogo sporije nego na G2 koji sam imao. Neki uzrok/ resenje ?
Nema resenja sem da predjes na poljaka MM. Apsolutno nema nikakve razlike da li ces zvanicno ili ne. Ja sam 5.0 na G2 uzeo od madjara, a posle sam regularno dopune dobijao preko PC suita

Bio je problem u HDR-u a uopste mi on nije pao na pamet, inace hvala puno, radi sada.

Bender jel se cujes sa xdabbeb jel napravio cameru za AOSP?
Cujem se s njim ali vec sam mu 100 puta pricao o tome da sam malo ohladio. Napravit ce on ali ne zeli polovicno nego kako spada. A sad se oženio pa mora bracne duznosti ispunjavati, valjda tako to ide prvih oar mjeseci, moze li netko od ozenjenih potvrditi? :)

Bio sam oženjen pa mogu potvrditi ove navode. Jedino ako dobije neko dete pa će onda imati još manje vremena ☺. Koliko sam video njegov G3 još nije dobio MM pa traži dobrovoljce koji bi testirali Xcam

Jel moze da se uradi update na 6.0 i da ostanu sve aplikacije? Ja bih rado da predjem ali ne mogu jer trejdujem preko steam-a i posle cu opet morati da se povezem preko steam-a i dobicu trejd ban 7 dana jer ce da prepozna telefon kao novi uredjaj ako uradim update.

Jel moze da se uradi update na 6.0 i da ostanu sve aplikacije? Ja bih rado da predjem ali ne mogu jer trejdujem preko steam-a i posle cu opet morati da se povezem preko steam-a i dobicu trejd ban 7 dana jer ce da prepozna telefon kao novi uredjaj ako uradim update.
Pa moze, nemoj raditi cse flash nego normal.

Zelim da flesujem telefon na MM vidim mnogi fale da je bolji, e sad ne razumem se bas mnogo oko toga, telefon mi je rutovan preko super su i nisu ubacivani nikakvi rom-ovi, da li mi neko moze okaciti linkove sta mi je sve potrebno...

Gde naci orginal bateriju za g3?

kako da izvrtim da ponovo instaliram app koje sam kupio, a da rade na mm

Skoro sam uporedjivao lp i mm i fokus je definitivno mnogo losiji na mm. Narocito u slabijem osvetljenju, skoro pa kao da je g2 u pitanju. Ovo je trenutno i najveca mana za mene ali ocekujem da ce da popreve uskoro.

Vrh Dno