Šta je novo?

LG G3

imate onu fejsbuk lite aplikacije, isto od fejsbuka..
instalirajte nju umesto fejsbuka i mesendzera...

taj lite facebuk mozda nije onako bogat opcijama, ali za komunikaciju u hodu, dok niste kuci, sasvim je dovoljan.. a i za chat/poruke ne treba mesendzer, sve ide kroz istu palikaciju, brzo lako i jednostavno...

ja ga odavno koristim... cak i sad na lg g3

Dobra je i Folio aplikacija za Facebook. Bogatija po opcijama od Lite aplikacije, ali zna ponekad da zasecka.

Jel se desava nekom kada je na punjacu i kada ga drndate, da malo malo pa prijavi i zavibrira xa je baterija puna, iako se odavno u toku noci napunila? Nije problem u kablu. To je pocelo od kako sam presao na 6.0. Inace sve ostalo radi perfektno.

Nije normalno. Ni jedan telefon ne reaguje na par sekundi, nego se dopuni bez obavestenja, bez zvucnih i ostalih signala.

Ne razumem sa čim imaš problem.
Ujutru uzmeš telefon koji se napunio tokom noći, ne skidaš ga sa punjača, koristiš ga i on ti javlja sa vremena na vreme da je baterija puna?

Dobra je i Folio aplikacija za Facebook. Bogatija po opcijama od Lite aplikacije, ali zna ponekad da zasecka.

imate onu fejsbuk lite aplikacije, isto od fejsbuka..
instalirajte nju umesto fejsbuka i mesendzera...

taj lite facebuk mozda nije onako bogat opcijama, ali za komunikaciju u hodu, dok niste kuci, sasvim je dovoljan.. a i za chat/poruke ne treba mesendzer, sve ide kroz istu palikaciju, brzo lako i jednostavno...

ja ga odavno koristim... cak i sad na lg g3
Probajte Metal :)

Ne razumem sa čim imaš problem.
Ujutru uzmeš telefon koji se napunio tokom noći, ne skidaš ga sa punjača, koristiš ga i on ti javlja sa vremena na vreme da je baterija puna?
Upravo tako, samo se to desava na svakih 15-20 sec. To nikada nisam primetio ni na jednom telefonu, a umem dosta vremena da provedem sa telefonom na punjacu

Ima li Xposed za MM?
I onaj tvikboks?

Sve je to lepo ali nema fejsa u podmenijima kao opcija za deljenje, a ja vecinu stvari upravo tako stavljam.

Meni je baterija postala očajna, prvo sam mislio da je do neke od igrica koje je kćerkica instalirala, ali i nakon vraćanja na fabričke postavke isto mi se dešava.
Danas sam primjetio da mi je za minut (koliko mi traje osvjetljenje displeja) palo 2 procenta baterije.
Telefon je star 2-3 mjeseca tako da ne vjerujem da je do baterije, a vidim i na xda da je sve više prijava za battery drain na 6.0

Dobar je, sve je ok dok telefon ne koristim, čim je displej upaljen procenti lete, osvjetljenje nije na max. nego 50-70

Koliko SoT-a izvlačiš? Instaliraj BBS i vidi da li nešto vuče bateriju. Ako je 70% i više osvetljenje, onda je to normalno.

MM je poceo da baguje mnogo, i meni izbacuje obavestenje da fb mnogo trosi bateriju , gubi zvuk i prekida kada je na punjacu. U toku jednog punjenja sam se iskljuci sa punjaca i ukljici kao da sam izvadio kabal iz struje i opet upalio. Baterija mi je skoro isto kao na lp. Za malo da zaboravim , desava se da secne kad predjem od desktop1 na desktop2 i to vrlo cesto. Ostalo radi sve ok.

Kako ste na kraju rešili one pukotine kod mikrofona? Spada li to pod garanciju?

Da, spada pod garanciju. I ja imam sitne pukotine, ali ne znam šta se tačno menja.

Nabavih ga i ja danas.
Koji je zvanicni changelog za 6.0 ?Ima li potrebe odmah da ubacujem.Fon mi je sa lolipopom verzijom v20t-Eur xx.

Mm je fluidniji, bolji drži u standby i lepši. Vredno je prelaska na MM. Problem je što još uvek nema XCam za MM.

Ma jok,Z2 je primarni dok ne dodje Z5,G3 umesto S5.
Pavlony odakle da skinem free verziju Xcam?Ako imas link moze i na pm.

Nasao sam Xcam Vojkane,thanks ;)

Jesam ja,koristim ga i iskreno receno bas je dobar.Probao sam onaj solid kernel ali mi crpeo bateriju ne znam zasto.
Sa ovim sam se iznenadio :)
837a3db46092eb7f532431e916a5dfa4.jpg

Vrh Dno