SmartHD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.01.2013
- Poena
- 180
Jel zna neko jel G3 iz Vipa otkljucan?
Ja sam uzeo G3 32GB u Vipu pre nekih 2 meseca i moj je bio otkljucan
Jel zna neko jel G3 iz Vipa otkljucan?
Dobra je i Folio aplikacija za Facebook. Bogatija po opcijama od Lite aplikacije, ali zna ponekad da zasecka.
Probajte Metalimate onu fejsbuk lite aplikacije, isto od fejsbuka..
instalirajte nju umesto fejsbuka i mesendzera...
taj lite facebuk mozda nije onako bogat opcijama, ali za komunikaciju u hodu, dok niste kuci, sasvim je dovoljan.. a i za chat/poruke ne treba mesendzer, sve ide kroz istu palikaciju, brzo lako i jednostavno...
ja ga odavno koristim... cak i sad na lg g3
Probajte Metal![]()
Upravo tako, samo se to desava na svakih 15-20 sec. To nikada nisam primetio ni na jednom telefonu, a umem dosta vremena da provedem sa telefonom na punjacuNe razumem sa čim imaš problem.
Ujutru uzmeš telefon koji se napunio tokom noći, ne skidaš ga sa punjača, koristiš ga i on ti javlja sa vremena na vreme da je baterija puna?
Još jedan glas za metalodlična app
Nije valjda da si presao sa Z2?Nabavih ga i ja danas.
Koji je zvanicni changelog za 6.0 ?Ima li potrebe odmah da ubacujem.Fon mi je sa lolipopom verzijom v20t-Eur xx.
Jesam ja,koristim ga i iskreno receno bas je dobar.Probao sam onaj solid kernel ali mi crpeo bateriju ne znam zasto.Jel probao neko flykernel
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/d855-flykernel-t3290982
Ipak se stanje popravilo nakon vraćanja na fabrički postavke, za SOT još ne znam ali ne vjerujem da mogu prebaciti 3.5hKoliko SoT-a izvlačiš? Instaliraj BBS i vidi da li nešto vuče bateriju. Ako je 70% i više osvetljenje, onda je to normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari