djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
Ma svaki ima manu, a da pripada proslogodisnjim azdajama, pripada."ovakvim telefonima", još će da ispadne da je G3 neka aždaja![]()
Ma svaki ima manu, a da pripada proslogodisnjim azdajama, pripada."ovakvim telefonima", još će da ispadne da je G3 neka aždaja![]()
Greje dobro slazem se, meni je to smetalo. I ekran mi nije bio bas vidljiv na suncu. Sa druge strane odlican zvuk i super kamera u situacijama gde nema mnogo svetla. Ali svakako daleko od toga da je napravljen za sms i razgovorAzdaja je izgleda napravljena samo za razgovor i sms...za sve ostalo ljusti bateriju i greje kao mermerni radijator![]()
Ma dobro naravno da nije napravljen samo za osnovne funkcijeAli generalno se ponasa kao "ford senator" 3000 kubika,trosi kao kamion a nece da vuce
![]()
+1 ipak je G3 losa kupovina osobeno onaj sa 2 GB ramZašto misliš da je bolja kupovina od Z2, M8 ili OnePlus One? Svi rade bolje, imaju bolju bateriju, bolje 3D performanse. HTC i Sony imaju i zvučnike okrenute ka tebi. G3 ih dobija u kameri (ne dramatično) i dijagonali ekrana (koji je osim toga prosek) i to je to.
Nego evo kako radi malo doteran sistem u 20 minuta real racing 3. Sasvim prihvatljivo za razliku od stocka koji je throttlovao na 1.7 posle 10ak min browsinga i whatsappa.
Pa neće valjda argument da bude šta tamo neki samozvani baja piskara po netu, nije to zaključak naučnika sa MITa ili harvarda pa da ga gledamo kao svetu kravu... Ja tebe pitam zašto misliš da je G3 bolja kupovina od npr ona 3 modela? nije odgovor valjda "zato što je neko napisao tekst kako je to telefon godine"?
Ma ne, forum na kome samo dolaze ljudi kad imaju problem sa telefonom ce da bude argument.. . Zar stvarno mislis da ti ljudi koji proglašavaju i biraju te telefone godine itd, nemaju veze sa telefonima?Pa neće valjda argument da bude šta tamo neki samozvani baja piskara po netu, nije to zaključak naučnika sa MITa ili harvarda pa da ga gledamo kao svetu kravu... Ja tebe pitam zašto misliš da je G3 bolja kupovina od npr ona 3 modela? nije odgovor valjda "zato što je neko napisao tekst kako je to telefon godine"?
Ma ne, forum na kome samo dolaze ljudi kad imaju problem sa telefonom ce da bude argument.. . Zar stvarno mislis da ti ljudi koji proglašavaju i biraju te telefone godine itd, nemaju veze sa telefonima?
Sve te modele koje si napisao jede kamerom i da, drastično. Mislim M8 i kamera... Z2 i OPO takodje imaju ne malo losiju kameru od G3.
Ja govorim iz svog ugla jer se meni telefon stvarno nikad nije ni restartovao niti sam imao potrebe da ga restartujem. Ni sa performansama nisam nikad imao problem, ama bas ni jedan. I ne mislim da bih dobio nesto kad bih ga menjao za neki od tih modela. Dobio bih eto samo manji displej i losiju kameru. Baterija jeste slabija to se slažem. Ali ne, problem je kad neko pohvali fon koji drugi mazu odmah bude "aaa hvali svog konja, bla, bla". Zar je nemoguce da ljudima stvarno G3 dobro radi? Čak vam je jedan clan snimio i klip gde se vidi da telefon radi glatko isto kao ti modeli koje si napisao. Koliko je bilo članova koji su pljuvali po fonu a nikad ga nisu ni koristili?
Mislim boli me uvo svako koristi sta mu odgovara ja sam uvek mogao da ga prodam i da uzmem neki od tih telefona, sta ce mi kad mi G3 normalno radi. I to sve na lolipop stocku, boli me uvo da mu ubacujem romove i ****** kad nesto kupim volim da me sluzi i da radi za te pare.
Pa slazem se sa tim sta te "baje" kazu u svojim argumentima, mrzi me da prekucavam.
10 linkova, ocigledno je internet pun tih "neznalaca".
Pa eto, više mi znače prednosti koje ima G3 od onih koje imaju drugi telefoni (volim velike ekrane, kamera sa oisom), većinu fabričkih mana sam mu rešio ili ublažio, imam primerak sa telenorovom garancijom i fiskalnim itd. Od aktuelnih telefona su mi zanimljivi jedino note 4 i Nexus 6 a za oba mi treba previše novca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari