Šta je novo?

LG G3

Nema veze sa SIM karticom, drugarica koja ima S4 nije imala LTE(4g) opciju na KK, tek kad je presal na LP dobila je 4G u podesavaljima... Mislim da je to bio slucaj i sa Note 3 ali nisam siguran.

Za 4g vam je potrebna 4g kartica. Moze biti i do kartice, uglavnom se resava u poslovnici, a i do telefona.

Ljudi je l probao neko *#*#4636*#*#?

Ja jsesam na G Flexu. Ne radi. "Connection problem or invalim MMI code".

Zdravo svima neko napisa odavno da ovaj telefon ima puno problema kada je out of the box medjutim u medjuvremenu je izasao android 5.0 kako se sada ponasa?

uploadfromtaptalk1433335452742.png phone infouploadfromtaptalk1433335499964.png i obeležiti kao na slici

Zdravo svima neko napisa odavno da ovaj telefon ima puno problema kada je out of the box medjutim u medjuvremenu je izasao android 5.0 kako se sada ponasa?

radi fluidnije (ali i dalje malo kilavo). ostale gluposti su i dalje tu. mada kad ne moraš sam da izvaljuješ šta i kako nego pokupiš gotova rešenja za 15ak minuta možeš da ga utegneš dosta dobro. obrišeš bloat, ugasiš sharpening, uradiš undervolt, edituješ profile za thermal throttling. možda i promeniš cpu governor. i to je to, korektan telefon sa velikim ekranom i malim okvirima, dobrom kamerom, glasnim zvučnikom i prosečnom baterijom (ili ispodprosečnom za klasu) :)

Dok prosečan korisnik to uradi telefon je već dva puta brikovan.

Pa pisao sam, da imaš tel i da ti stvarno treba napisao bih i opet i okačio šta treba, ovako me samo zezaš pa neću :D

Hvala na odgovorima za 4G.
Telenor 4G je kartica u telefonu.
Android 5.0
v 20i

@Nikola, probao tvojim kodovima, radi, ali samo do prvog sledećeg gašenja telefona. Nakon toga opet isto

Za koje je tržište taj v20i? Verovatno tamo nema 4g i zato nema opcije u romu. Verujem da kada bi stavio npr 20h europe ili koji već beše imao bi je.

Kod mene je postojao LTE i na Kitkatu...

To je samo do software-a, znaci ili ti fon nije D855 ili si imao rom koji nije za evropsko trziste, ne moze neko da ima a neko da nema a isti rom...
Mislim da ako @ducka update-uje na 20h da ce mu se pojaviti LTE, nisam 100% siguran ali mislim da se meni sa njim pojavilo, mozda gresim...

Poslednja izmena:
Koju oznaku ima model od 3gb rama?
Znam da 2gb ima D855.

Isto 855 :)
Nema to veze da li je 2 ili 3gb,oznake se razlikuju po regionu ;-)

Poslednja izmena:
radi fluidnije (ali i dalje malo kilavo). ostale gluposti su i dalje tu. mada kad ne moraš sam da izvaljuješ šta i kako nego pokupiš gotova rešenja za 15ak minuta možeš da ga utegneš dosta dobro. obrišeš bloat, ugasiš sharpening, uradiš undervolt, edituješ profile za thermal throttling. možda i promeniš cpu governor. i to je to, korektan telefon sa velikim ekranom i malim okvirima, dobrom kamerom, glasnim zvučnikom i prosečnom baterijom (ili ispodprosečnom za klasu) :)

Hvala na informaciji znaci ne vredi update :) Treba to sve :smash: pa onda da koristis meni bi znacio da daje malo vise out of the box.

Da li je neko do sada smanjivao rezoluciju na obican FHD i kakve rezultate ste postigli sa baterijom / brzinom?

Čovek kad vas čita mislio bi da je tema o nekom low entry ZTE, pa da je potrebno toliko tweakovanja, a ne o flag ship modelu, gde su razlike u svakodnevnom korišćenju minimalne do neprimetne. ;)

Pazi, ovo je Android, mozes da mu radis sta hoces, nista od ovoga ne mora da se radi i opet ces imati odlican telefon sa baterijom koja izgura dan, ali dobro, bolje kad moze jos da se dotegne, zar ne? Mada npr. ovo smanjivanje rezolucije vidim kao totalnu budal*stinu.

Ma naravno, ne sporim, ali mislim da je sa ovakvim telefonima to samo zamajavanje. Jedino ako neko uživa u tome, onda ok, radi nekakvih šatro poboljšanja nema mnogo smisla...

"ovakvim telefonima", još će da ispadne da je G3 neka aždaja :)

Nazad
Vrh Dno