Šta je novo?

LG G3

Kad već pričamo o updateu evo sa XDA thread
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/discussion-lg-g3-android-5-1-lollipop-t3022405

Koliko videh neki su dobili i 5.0.1,neki su dobili update na 20g a mi u Evropi izgleda da ćemo sve to preskočiti i tek posle leta dobiti 5.1.1 mada na ovom linku kaže da možda stiže i za 2 nedelje u šta čisto sumnjam
https://translate.google.com/transl...1-guncellemesi-iki-hafta-icerisinde-gelebilir

Inače koristan link za praćenje updatea
https://twitter.com/lg_firmware

Koliko sam ja cuo izaci ce dva Nexus-a, vece i manje dijagonale a cak se prica da ce ovaj manje dijagonale biti LG opet...

Bice sigurno od lg .. 5.2 incha model nexusa,to jest manja verzija.

Stigao mi je update v20i, ovo mi je prvi put da dobijam ota update otkako sam rootovao telefon, koja je procedura, dal ga pustiti da se update i da li mi se pritom gubi root? Inace sam stock v20h rootovao,twrp itd itd... da li treba neki backup da radim,ako ga update da li ide wipe cache i tako te stvari, ako moze detaljno neko da objasni bio bih veoma zahvalan.Poz :)

Posle update-a moram raditi wipe cache/reset data? ako se izgubi root, opet rootujem i vratim posle twrp normalno? Jer mi je twrp potreban zbog instalacije xposeda
Da potreban je, uradis update, ne moras wipe ali je pozeljno. Ako se izgubi root imas skriptu za root i posle flesnes twrp preko autoreca.

Probah ja jednom. Praznio se do 17h svaki dan ta dva meseca koliko sam izdržao i otišao je po istoj ceni po kojoj je kupljen nov. Ali dobro, barem je cenu zadržao ako ništa drugo.
Ne znam sta si radio da ispraznis neki od iPhone-a tako brzo, ali npr. ako ti je bas stalo da imas bateriju uzmes 6 plus i uzivas. Traje baterija u 3 lepe.

Interesuje me kako ste generalno zadovoljni baterijom, bacite neke screenshot-ove kad stignete.
Ja sam bio totaljno zadovoljan na 4.x a na 5.x nikako. Probao sve restarte, ovo ono, ne pomaze - sam mi drainovao bateriju za 6 sati sto je izgasen. Svi me pljuvali da imam neispravan sto sam znao da nije tacno, i gledao da android os vuce vise od screen. Na kraju pratio forume i video da se desava kod dosta uredjaja. Problem je bio u google now i cim sam ga disable radi baterija super kao pre - jeste da nije najbolji na trzistu, ali je pristojan.

Vrsti stock recovery pa onda update, root ne smeta ali ce se verovatno izgubiti.

Imao sam slicnu situaciju par stranica ranije - fabricki update preko PC-a, sto se tice roota i twrpa sve iz pocetka do Titanium bck-a a onda sve restore i radi sve lagano.

Ako misliš na onu 20i verziju, nisam je ni ja dobio. Ali kolko sam čitao nema ništa specijalno novo.

Izgleda da ćemo mi kao što napisah gore preskočiti sve te sitne update i odmah ići na 5.1

Stavio sam danas malo da probam CM 12.1, ali nije to nikako to. Vraćam se na stock.

http://stockroms.net/file/LGG3/StockROM odavde sam skinuo "D85520i.zip (File size: 981.68 MB Date Uploaded: March 13 2015)"

Je l' cenite da smem ovo da stavljam preko onog LG Flash Tool-a? Imam već v20h skinut al reko kad sam se već igrao i pošto se vraćam da stavim ovaj noviji, tj. v20i. Mislim je l' proveren sajt? Ako nije, dajte neki oficijalni odakle se skidaju stock rom-ovi.

Poslednja izmena:
Hvala puno, ma bezveze sam naleteo na ovaj sajt kad sam tražio na Google-u. Proverih na tom sajtu koji si postavio, piše da je moj d855 za Northern Europe tržište i da je poslednji v20h. Ništa onda, njega već ga imam skinutog, sad ću da flešujem. Hvala još jednom. :)

Poslednja izmena:
Procitah nekoli stranica unaza ali... Ni pretraga mi nije pomogla.
Elem, LG G3 - Update-ovano poslednjim dostupnim update-om. 4G kartica u telefonu, ali nema opcije za LTE u meniju.
Any help?

Elem, LG G3 - Update-ovano poslednjim dostupnim update-om. 4G kartica u telefonu, ali nema opcije za LTE u meniju.
Any help?
Koja kartica tj koji operater ? Ne mora da znaci da je do softvera telefona.

Any help?

Koja je verzija tog poslednjeg dostupnog update-a? Meni se 4g opcija pojavila tek na Lollipop-u i mislim da cak nije na onim prvim verzijama nego tek kasnije, 20i ili 20h.

Mozda ima neka fora iz onog skrivenog menija da se otkljuca ta opcija, sta znam. Imam v20h od kad sam kupio telefon pre mesec dana i imam opciju 2g/3g/4g auto ali do danas nisam otisao po novu karticu da isprobam kako to radi.

Ima veze Stojane.Evo S5 moj nema u stocku 4.4.4 opciju za Lte,a podrzava,a mislim da generalno jos S5 primeraka ima taj bag.

Nije bag, već je tako stavljeno u fw za to tržište :) *#*#4636#*#* probajte preko ovog :)

A znas li za Samsung resenje? :)

Probaj i ti sa ovim :D ako ne radi, naći ćemo :D

Da li se desavalo nekome da mu izbacuje neki error i da restartuje launcher? Ortaku pocelo da se desava od skoro. Odradio je update softwera pre jedno 3 meseca, verovatno ima poslednji, nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno