Šta je novo?

LG G3

Ufffff, posle updatea koji je zavrsio boot loopom, fabricki reset, ponovo update sve proradi ALI, ne mogu da uradim root. Probao sam 1 click root metodu, sve prodje kako treba, nema gresaka, ali Root Checker prijavi da telefon i dalje nije rutovan. Koja je sledeca opcija?

Izborio se pa reko` da podelim info - prodario je root pomocu One click root-a 1.1 koji instalira i Recovery. Zasto samo to radi , ne znam ali je tako.....Probao sam 3 ili 4 nacina ali samo sam ovako uspeo da uradim root.

Jel' probao neko poljakov HD14. Ima li ozbiljnijih bagova?! Narocito me interesuje kamera i kalendar!

pozzz

Ja sam malopre odradio root preko one click roota, instalirao i flešovao twrp, ali ja uopšte nemam aplikaciju Root Checker nego samo SuperSU i AutoRec (od twrpa). Ne znam zašto i ne znam šta je u pitanju, pitanje je sada da li mi je telefon uopšte rutovan?

Poslednja izmena:
Ja sam malopre odradio root preko one click roota, instalirao i flešovao twrp, ali ja uopšte nemam aplikaciju Root Checker nego samo SuperSU i AutoRec (od twrpa). Ne znam zašto i ne znam šta je u pitanju, pitanje je sada da li mi je telefon uopšte rutovan?

U pitanju je da nisi skinuo root checker. Odes na playstore i skini. I samo ime ti kaze, reci ce ti da li si uspesno root-ovao telefon.

Jel' probao neko poljakov HD14. Ima li ozbiljnijih bagova?! Narocito me interesuje kamera i kalendar!

pozzz
Kamera laguje kad se prebacuje sa zadnje na prednju i obrnuto, zoom prilikom snimanja videa isključi aplikaciju (XCAM radi bez greške), kalendar je ok samo neki widgeti ne rade i ima par sitnih gluposti koje ne rade generalno. Verovatno bi to do sad ispeglao, ali izašao v20p u međuvremenu pa će novi verovatno biti na toj bazi. Radi brzo i pouzdano, tastatura zvuči ko stara Olympia

Kamera laguje kad se prebacuje sa zadnje na prednju i obrnuto, zoom prilikom snimanja videa isključi aplikaciju (XCAM radi bez greške), kalendar je ok samo neki widgeti ne rade i ima par sitnih gluposti koje ne rade generalno. Verovatno bi to do sad ispeglao, ali izašao v20p u međuvremenu pa će novi verovatno biti na toj bazi. Radi brzo i pouzdano, tastatura zvuči ko stara Olympia

Hvala na informaciji. Prednju kameru i zumiranje videa i ovako ne koristim a i za vidzete kalendara me briga. Nzm samo da li da sacekam novu verziju jer ako bude novi base morace opet sa full wipe-om a to me bas mrzi.

Jel probao neko ili ima kod sebe Apple sluške da vidi da li rade komande + i -, long press, itd.? Mislim na generaciju od iP5 pa na ovamo, ove novije. Razmisljam da pazarim original jer su mi jako odgovarale svojevremeno na iPhone-u, bubice mi ne odgovaraju ni jedne, jednostavno mi ne prijaju pa bih morao da se odlučim za neke klasicne.

+ i - ne rade sigurno, middle mislim da radi, nemam ih kod sebe trenutno da proverim.

Poslednja izmena:
Ne sviđa mi se 14.0.Sačekajte sledeći koji će biti baziran na v20p.

Ako ti je autorec trazio SU onda imas root.

Da, da, rutovan je, proverio sam preko root checkera. Nego ti pogledaj pm koji sam ti poslao, nesto oko cloudy ROMa, ako ti nije tesko.

Odgovorio sam ti. Trebas rom znaci na internu pa flashati(prije toga factory reset u twrpu)

Ubacio sam malopre cloudyg3 2.2 rom, radi stvarno perfektno. Neuporedivo brze i fluidnije od stocka, stvarno odlicno odradjen. Hvala benderu na pomoci, ipak sam nov u ovome i prvi put sam ubacivao neki ROM. Ako imate neki predlog sta sada da dodam, neke zanimljive stvarcice, neka poboljsanja, slobodno pisite :D

Ubacio sam malopre cloudyg3 2.2 rom, radi stvarno perfektno. Neuporedivo brze i fluidnije od stocka, stvarno odlicno odradjen. Hvala benderu na pomoci, ipak sam nov u ovome i prvi put sam ubacivao neki ROM. Ako imate neki predlog sta sada da dodam, neke zanimljive stvarcice, neka poboljsanja, slobodno pisite :D
I on samo u pocetku radi lepo, posle je isto sve. Nemoj ubacivati nista od dodataka tipa tema neka ili xposed, ne ponasa se lepo.

Ma jok, ostavicu ga ovako kako je, za sada odlicno radi, videcemo kakav ce biti na dalje.

Ma nisam rekao da necu da menjam romove, to je normalno, nego necu nista da dodajem na cloudy dok ga budem koristio. :)

Jel ima neko problema sa gubljenjem wifi signala? Tj. ostane telefon zakacen za wifi, ali pise da nema pristup internetu (kod ikonice u not. baru za wifi signal stoji uzvicnik).
Probao sam da idem u airplane mod i natrag, da brisem wifi mreze i ponovo se konektujem i nista ne pomaze osim reseta. Ne desava se ovo jako cesto, ali zato jako nervira. Na telefonu je sve stock, bez roota.
Gledao sam malo po netu, i vidim da ima jos ljudi sa ovim problemom, ali nigde ne nadjoh neko konkretno resenje.

Jel ima neko problema sa gubljenjem wifi signala? Tj. ostane telefon zakacen za wifi, ali pise da nema pristup internetu (kod ikonice u not. baru za wifi signal stoji uzvicnik).
Probao sam da idem u airplane mod i natrag, da brisem wifi mreze i ponovo se konektujem i nista ne pomaze osim reseta. Ne desava se ovo jako cesto, ali zato jako nervira. Na telefonu je sve stock, bez roota.
Gledao sam malo po netu, i vidim da ima jos ljudi sa ovim problemom, ali nigde ne nadjoh neko konkretno resenje.
Isto mi se dešavalo na G3 i sada slična situacija na Note , moj ruter je neki buđavi od SBB, kažu par ljudi da oni prave problem.

Da li se to desava samo na tvom netu? Stari huawei modemi iz telekoma imaju taj problem i restart tu pomaze. Takodje jos par modema sa kablovakih operatera i neki tp linkovi.

E bas imam TP Link ruter. Nemam pojma da li se jos negde dešava. Nisam probao. Jel moze to nekako da se reši ili moram da menjam ruter?

Nazad
Vrh Dno