Šta je novo?

LG G3

Gde moze da se nadje taj Android Now HD? Tema na XDA je zatvorena i prvi postovi su obrisani.

Ja imam i taj poslednji,treba da ga bacim na drop,pa ćete dobiti link.To ce nažalost potrajajati zbog naših up-brzina.

Koja je fora da TMobile i Verizon npr imaju za njihove uređaje 5.0.1 a da su u Evropi telefoni i dalje na 5.0 većinom?

Koji je na tvom linku? Ja sam mislio da je 10.3 poslednji zato što se poljak posle toga povukao.Učestvovao sam na poljskom forumu u diskusijama,govorilo se o 10.4 verziji,ali je lik to podelio samo testerima.

Evo ja da dam izvestaj za 4g karticu, sto se baterije tice cini mi se kao da se malo brze trosi ali to mzda ima veze sto mi je sad na auto pa stalno pretrazuje i menja, ranije mi je stajalo samo na WCMDA Only, A 4g signal sam uhvatio kod Merkatora, oko Spensa i kod mene na Limanu 2 ali tek kada izadjem iz zgrade, kuci nemam, mozda je to sve jedan isti repetitor... U centru nemam, ostatak grada sam slabo obilazio a i kad jesam bilo je na kratko i nisam se setio da pogledam... Obraticu paznju sad pa cu javiti ako jos negde uhvatim.

Je li ovo za D855 (sto je sigurno, sigurno)?
b8b33e44a2f8846e42355997fb6c4bd2.jpg

100% nemaš brige

izvinjavam se sto upadam , ali je l ima neko iskustva sa g3s-om tj beatom ? koliko je losija kamera u odnosu na full g3 ?

Je l' se desava nekome kod notifikacija, kad se spusti notification bar, stoji samo ime aplikacije odakle je notifikacija i pored pise "Sadržaj je sakriven"? Normalno otvara i sve, samo ne pise nista dok se ne otvori notifikacija. Ne desava mi se to stalno ali neki put zna.

Evo ja da dam izvestaj za 4g karticu, sto se baterije tice cini mi se kao da se malo brze trosi ali to mzda ima veze sto mi je sad na auto pa stalno pretrazuje i menja, ranije mi je stajalo samo na WCMDA Only, A 4g signal sam uhvatio kod Merkatora, oko Spensa i kod mene na Limanu 2 ali tek kada izadjem iz zgrade, kuci nemam, mozda je to sve jedan isti repetitor... U centru nemam, ostatak grada sam slabo obilazio a i kad jesam bilo je na kratko i nisam se setio da pogledam... Obraticu paznju sad pa cu javiti ako jos negde uhvatim.
Koja mreza? Ja za ova dva dana kolko imam karticu non stop hvatam 4g na razlicitim delovima ns. Mts.

Duz celog bulevara, na limanu i novom naselju imam. Nisam isao do centra, mozda cu danas ici pa ti javim. Pisi na pp ako te nesto zanima da ne idemo ovde u off. :)

Dobio update na D855, rutovan sve stock. Prvi put imam ovu situaciju - sta raditi?

Screenshot_2015-05-15-14-01-33.png

Dstefani,gde si uzeo telefon? Vidim da je novijeg datuma update.

Izgleda da si samo ti dobio taj novi updejt, gde je nama ostalima? :D

pa ovo je 20g... ako imaš 20h to treba da je novije, ne znam samo otkud ovaj datum koji piše

Vidim na xda dosta njih je prijavilo OTA update. Ista verzija koju si ti dobio

Da, da, 20h imam, moguće da je neka greška sa datumom ili slično, dešava se.

Inače zna li se konačno možda kada dobijamo novi updejt sa novim UXom? Jel se kreću bar neke priče uopšte oko toga?

I ja sam danas isto ovaj update dobio, i mislim da jos fluidnije radi, mozda se tripujem, ako je jos neko updateovao neka napise utiske

Sto se tice novog ux-a ja jos nigde nisam procitao ni naznaku da ce G3 dobiti, logicno je da hoce. Sad kad, moguce da ce malo da kilave namerno iz LG-a jer je velika razlika u ceni izmedju G3 i G4, a nema nekog velikog napretka koji pravda tu razliku u ceni, G3 je i dalje best buy i jos da dobije G4 UX, razlika ce biti jos manja izmedju ta dva fona.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno