Šta je novo?

LG G3

Kako šljaka to u odnosu na lionheart? :)
Ovaj za razliku od njega radi po principu interactive kada se telefon koristi i conservative kada miruje. Mada nije problem ubaciti i njega u kernel :)

f56443f552c2e1923c42d9963364e16a.jpg

Evo ga :)

f42d8f7ed546a9d0a469cec4222b5356.jpg

Poslednja izmena:
G3 i prepaid ne idu zajedno. To je isto ludo kao da skupis para i kupis neki supercar a nemas para da sipas benzina posle... Izvinjavam se na off-u...

Inace ima li neko info za 5.1?

Hahah to me podsetilo na Divcev Porsche Cayenne. Kupio je taj SUV i ugradio mu plin :)

Pozdrav,

Dali problem sa pucanjem plastike kod mikrofona i IR josh uvek postoji na ovom telefonu ? Video sam da je dosta ljudi imalo taj problem.

Ne znam zasto nosi ime MIUI kada je iOS... Nemojte razumeti pogresno, MIUI je lep, samo sto je pogresno ime kod ovog moda :D

Greska

Poslednja izmena:
Ne znam zasto nosi ime MIUI kada je iOS... Nemojte razumeti pogresno, MIUI je lep, samo sto je pogresno ime kod ovog moda :D

To su ga kinezi nazvali tako, oni ga valjda (izvorno) prave od pocetaka, od prvog androida znam za MIUI koje je bio iOS izgleda sa Android opcijama...

Ne, niste me shvatili - znam za MIUI i njegovu istoriju - inspirisan iOS-om, ali ovo sto je ovaj na xda nazvao MIUI ima iOS ikonice umesto MIUI ikonica... Mogao je bar MIUI ikonice da koristi...

Ima li ko da zna kako da resim problem sa Igo navigacijom na G3, tj bezveznim vertikalnim linijama preko karte, ubi se trazeci po forumima nemogu da nadjem resenje?

Zna li neko ima li bilo gde kod nas da se uzme originalni quick circle ? Vip vise ne prodaje, na netu nigde nema.

Ubaci ovo u sys file:
[2d]
use_flat3d=1 ;use 1 for 2560x1600 and 2560x1440

Nisam baš neki ekspert za te stvari pa bih te molio da mi detaljno napišeš kako da to uradim. Gdje se nalazi taj fajl? Predpostavljam da se otvori pomoću notepada ili sl i da se ubaci taj dio?! U koji red se treba ubaciti daj dio?
Mislim da će i drugima značiti.
Hvala!
P.S.
Posjedujem Note 4 i imam isti problem.
Hvala Danilo ;)

Mora da ima negde - eBay?

Ne stavljajte taj red u sys.txt fajl jer se onda javljaju drugi problemi ;)

Sad si me potsetio da je Nitro kupio fals a prodali mu kao original na KP, sta je sa tim do kraja bilo? Nitro je l' si ga tuzio?

Interesuje me da li neko koristi neki custom rom ili ste svi na stocku? Jel probao neko neki aosp rom, kako se pokazao?

Ma svi su isti. Sve je to Cyanogenmod. Od drajvera,framework-a i kernela.

Ja sam na cloudy romu trenutno, probao sam ona res rmx, brz jako ali meni nije bio stabilan. Veceras cu probati bliss. U svakom slucaju, odradi full backup u rec, flesni, probaj i vrati ako ti se ne svidja.

Nazad
Vrh Dno