Šta je novo?

LG G3

jel moguce da tako lose drzi baterija sa lollipopom? cini mi se da su pricali da ce lolipop da popravi stanje baterije u kitkatu. 4.1.2 i dalje ubija sto se tice baterije. kitkat i lollipop rade bas ocajno po tom pitanju... onda ja treba da dubem presrecan sa g pro 2 i 5.0.1... bez dopune baterije, skinut s punjaca, odradjen antutu 3 puta, ostalo surf (dakle sot i uptime skoro isti).

Lollipop ubija bateriju za sada. Meni je na 4.4.2 baterija bila iznad ocekivanja. Cekam novi update ko ozeblo sunce. Ovi na Nexusima stalno neke update dobijaju. Nadam se da ce (neki od) sledecih srediti bateriju i vratiti je bar na ono kako je bila na KK-u.

Poslednja izmena:
Ja sam na stock lizalici,prebacujem nesto preko bt i updatujem aplikacije i telefon je vruc,ne znam sta bi bilo igricu neku da igram a baterija mi isto traje kao na starom samsungu koji je imao duplo slabiju bateriju.. Ima li neko predlog za cpu podesavanja za stock kernel? Ja sam pokusala da smanjim max cpu na 2Ghz za ondemand al mi odmah secka mx player kad pusta full hd video.

nemoj ondemand, nije stabilan. jedini lek za grejanje je undervolt a to ne mozes na stock kernelu.

nemoj ondemand, nije stabilan. jedini lek za grejanje je undervolt a to ne mozes na stock kernelu.
Daj predlog za kernel ili link,kontam da bi trebalo i baterija duze da traje ako se undervojtuje. Ne vjerujem da ce uskoro neki update tako da mogu da se zezam u medjuvremenu i da testiram. Koristi li ko ovde cloudy,bas se slabo pominje,za razliku od G2?
Evo moje misljenje ko god razmislja da li da kupi ovaj telefon,bolje da kupi G2,to je super telefon i prilicno jeftiniji ako vec nema da doda za nesto bolje. Kod mene na zalost bio samo 16GB nexus 5 i G2 a u kesu sam placala,tako da mi je G3 bio limit. Jedino je kamera stvarno bolja u odnosu na G2.

Kamera šije, što se tiče prošlogodišnjih flagship modela, tri najpoznatija brenda, to mu dođe nekako ovako, ne računajući Note 4.
Zadnja - G3 > S5 > M8
Prednja - M8 > G3 > S5

Daj predlog za kernel ili link,kontam da bi trebalo i baterija duze da traje ako se undervojtuje. Ne vjerujem da ce uskoro neki update tako da mogu da se zezam u medjuvremenu i da testiram. Koristi li ko ovde cloudy,bas se slabo pominje,za razliku od G2?
Evo moje misljenje ko god razmislja da li da kupi ovaj telefon,bolje da kupi G2,to je super telefon i prilicno jeftiniji ako vec nema da doda za nesto bolje. Kod mene na zalost bio samo 16GB nexus 5 i G2 a u kesu sam placala,tako da mi je G3 bio limit. Jedino je kamera stvarno bolja u odnosu na G2.
u principu samo jedan i ima :) http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/kernel-chupachups-kernel-t2943339

Kamera šije, što se tiče prošlogodišnjih flagship modela, tri najpoznatija brenda, to mu dođe nekako ovako, ne računajući Note 4.
Zadnja - G3 > S5 > M8
Prednja - M8 > G3 > S5

Moze link nekog testa gde kamera G3>S5? Mislio sam da su tu negde ili da je S5 malo bolji. Onda G3 dolazi u obzir sto se mene tice.

Jesu tu negde preko dana, čim malo zafali svetla G3 ga ubija + imaš xdabbebovu aplikaciju kojom možeš da podešavaš obradu fotki po tvom ukusu.

Ljudi,hitno mi treba odgovor. Ako je zakljucan iz telenora telefon, jel se moze otkljucati kodovima sa ebay? Vidim da ih ima za nekoliko funti,sto je odlicno

Jedino sto onda automatski gubis garanciju jer pretpostavljam da telefon jos nije isplaćen cim je zaključan

Otkljucavanje kodom se ne gubi garancija

Prijatelju tehnicki ne. Ali oni imaju drugaciju zamisao: "kod je ISTI ali ga nisi kupio kod NAS" :)

Zar nije ranije bilo price da Telenor zakljucava telefone samo nekom njima znanim kodovima?

Kroz maglu se secam da su ljudi kupovali kodove ali nisu radili odnosno nisu uspeli da ih otkljucaju ako su telefoni bili uzeti preko Telenora

Moj telefon je bio sa Telenora, preko sajta unlockcode247.com sam ga za 5.5$ prosle nedelje otkljucao. Stigao mi je kod na mail 30-ak minuta nakon placanja. Registrujes se na sajt lepo i preko PayPal-a platis. :)

Poslednja izmena:
Uzeo sam kod na ebay,stigao za minut. Poslao prodavcu,otkljucao ga uspesno. Idem sad da ga uzmem. 32gb verzija,nov :)

I taj ondemandplus mi se restartovao :D

Pravo da ti kažem sad sam vratio sve stock. Počeo je telefon da mi se zapucava (prestane da reaguje bilo dok ga koristim bilo dok je u sleepu i cpu se zakuca na max pretpostavljam jer se ugreje dok je tako zakucan) pa sam uradio CSE flash stocka. Tako da ako ti kažem možda ću te zeznuti...

Ono što sam primetio je da njegov interactive radi ubij bože sporo, 25k ima u antutu, kao S3 :D ima neko podešavanje za njega is_grid koje kad staviš na 0 onda radi normalno ali možda mi je zato zabadao? :) tek mi je kasnije to palo na pamet. Na stocku je is_grid 1. Ondemandplus, intellidemand su mi se restartovali, intelliactive je bio najbrži ali je posle par dana (?!) i on počeo da pravi reboot i to jednom u sat vremena recimo :)

Možda da probaš intellimm npr... Za IO sam stavio cfq, prepisao sa S5 :D možda i on baguje.
za gpu isti vrag simple_ondemand i onaj stock, nisam video razliku.

Što se uv tiče obično onu freq od 300 možeš još koji korak da spustiš u odnosu na ostale.

A mozda si me vec zeznuo[emoji12] Videcu kako se ponasa,a napravila sam backup za svaki slucaj[emoji4]

Razmišljao sam i o tome ali mislim da nisam, jer em sam vraćao stock kernel i i dalje je zapucavalo (a i na njemu sam stavljao ona podešavanja gore), em bi se žalili u temi da kernel jednostavno ne radi... Tako da ipak mislim da nije do kernela kao kernela nego do nekog mog čačkanja :)

Evo guram Resurrection Remix 5.3.9 vec 4-5 dana i mogu reci da sam prezadovoljan, sve leti, nema bagova, bar ja nisam primjetio, ljepsi je nego stock, baterija otprilike ista ako ne i bolja, nisam dirao nista oko kernela, kamera jeste malo losija ali nista strasno. Vidim da ovde ljudi slabo spominju CM 12 i njegove derivate, jel' ima nesto sto ja ne znam, jel' ima nesto stetno u koristenju istih. Ovo je bolje od stock-a barem duplo, kao da sam kupio novi tel. :).

Verujem da je tako, kada god sam koristio CM ili AOSP romove telefoni su radili duplo brze ali je uglavno jeo bateriju vise, kamera je losije radila i imao sam problem sa reprodukcijom nekih videa, uglavnom je radio samo software decoding... Ne znam koliko je to na tom romu ispeglano.

U svakom slucaju je osvezenje da se cuje novo iskustvo u temi i da neko koristi nesto drugo osim stock roma, cak ima vrlo malo ljudi koji koriste custom romove na stock bazi...

Poslednja izmena:
Ja koristim Android HD od oktobra prosle godine i super je po svakom pitanju. To je modovani stock ROM (trenutno je verzija v20i).
pozzz

Lollipop ubija bateriju za sada. Meni je na 4.4.2 baterija bila iznad ocekivanja. Cekam novi update ko ozeblo sunce. Ovi na Nexusima stalno neke update dobijaju. Nadam se da ce (neki od) sledecih srediti bateriju i vratiti je bar na ono kako je bila na KK-u.
Delim tvoje iskustvo. :(

Pa dobro. Sa updejtima niko ne moze da se poredi sa nexusom. Ceka se neki nexus sa dobrom baterijom i max 5.5 inca displejom ove godine.
Mozes da izdrzis do okt i onda promenis tabor :)

Nazad
Vrh Dno