jel moguce da tako lose drzi baterija sa lollipopom? cini mi se da su pricali da ce lolipop da popravi stanje baterije u kitkatu. 4.1.2 i dalje ubija sto se tice baterije. kitkat i lollipop rade bas ocajno po tom pitanju... onda ja treba da dubem presrecan sa g pro 2 i 5.0.1... bez dopune baterije, skinut s punjaca, odradjen antutu 3 puta, ostalo surf (dakle sot i uptime skoro isti).
Daj predlog za kernel ili link,kontam da bi trebalo i baterija duze da traje ako se undervojtuje. Ne vjerujem da ce uskoro neki update tako da mogu da se zezam u medjuvremenu i da testiram. Koristi li ko ovde cloudy,bas se slabo pominje,za razliku od G2?nemoj ondemand, nije stabilan. jedini lek za grejanje je undervolt a to ne mozes na stock kernelu.
u principu samo jedan i imaDaj predlog za kernel ili link,kontam da bi trebalo i baterija duze da traje ako se undervojtuje. Ne vjerujem da ce uskoro neki update tako da mogu da se zezam u medjuvremenu i da testiram. Koristi li ko ovde cloudy,bas se slabo pominje,za razliku od G2?
Evo moje misljenje ko god razmislja da li da kupi ovaj telefon,bolje da kupi G2,to je super telefon i prilicno jeftiniji ako vec nema da doda za nesto bolje. Kod mene na zalost bio samo 16GB nexus 5 i G2 a u kesu sam placala,tako da mi je G3 bio limit. Jedino je kamera stvarno bolja u odnosu na G2.
Kamera šije, što se tiče prošlogodišnjih flagship modela, tri najpoznatija brenda, to mu dođe nekako ovako, ne računajući Note 4.
Zadnja - G3 > S5 > M8
Prednja - M8 > G3 > S5
HvalaMora moci. Ako ne na ebayu imas na unlockcode247 itd 6-7 dolara mislim
Hajd napisi sta si menjao od podesavanja. Ja sam stavila ondemandplus i row,undervolt offset -50 i za gpu simple ondemand,ostalo je default.u principu samo jedan i imahttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/kernel-chupachups-kernel-t2943339
Delim tvoje iskustvo.Lollipop ubija bateriju za sada. Meni je na 4.4.2 baterija bila iznad ocekivanja. Cekam novi update ko ozeblo sunce. Ovi na Nexusima stalno neke update dobijaju. Nadam se da ce (neki od) sledecih srediti bateriju i vratiti je bar na ono kako je bila na KK-u.
A tek mi dodatno jede bateriju 4G kartica. Zjbo sam se sto sam je uzeo. Inace Nexus dobio update na 5.1Delim tvoje iskustvo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari