Šta je novo?

LG G3

Vise je s5 smece nego g3..g3 16gb sa najnovijom verzijom lollipopa radi odlicno bez lagova itd...a g4 izlazi za 10tak dana..pa ce pasti cena g3...
G4 ti nece pre pocetka juna u Srbiju doci. Salimo se mi. Opet nije realno reci cekaj g4 kad ce biti min 150e skuplji.

Jel se salite to sa mnom da uzasno radi ili ne? Nemojte da me *****avate, srcka ce da me strefi ovde, recite mi iskreno misljenje. :D

Poslednja izmena:
Jel se salite to sa mnom da uzasno radi ili ne? Nemojte da me *****avate, srcka ce da me strefi ovde, recite mi iskreno misljenje. :D
Kupi ga i onda kad te pitaju secka li ti reci ne brate radi savrseno, iako secka. Tako i mi ovde, lazemo sami sebe [emoji1] dobar fon sa dosta potencijala, dosta sam ti rekao, nije savrsen ali zamisli da jeste ;)

Prvo ga probaj minut dva, ako radi lepo, kupuj. Ako ti ne valja, nemoj. Vrlo prosto

Dobar je izbor G3 za svoju cenu, S5 je jednostavno toliko ružan da ga nikada ne bih kupio, iako su jasni segmenti u kojima je puno bolji. Tako da bih ja uzeo G3 da sam na tvom mestu, sada sa LP je koliko, toliko utegnut. A što se tiče priča, sačekaj G4, ma kakav G4, biće skuplji od G3 osetno, nisu uopšte ista kategorija po ceni, da si recimo pitao da li da uzmeš Note 4, onda bi recimo imalo smisla da sačekaš.

Taman jedan hejter nitro otisao sa teme,dosli drugi ljudi da hejtuju. Sta ces,trn u oku

Ko god ima probleme sa baterijom evo kako sam ja telefon doterao po tom pitanju do savrsenstva..

1.Ubacen Android Now HD 10.2 ROM
2.Ubacena Greenify donatorska verzija apk (sa njom mozete da ubacite u hibernaciju i sistemske apk)
3.I po meni najvaznije ubacena Amplify full verzija apk (sa njom mozete da ogranicite koliko se koji wakelock kaci na net i budi telefon)

Evo trenutno sam na 47% baterije sa 3:45 SOT,otprilike 1% mi traje oko 3 min dok surfujem netom.

Naravno morate imati instaliran Xposed(ali vam onda nece raditi vreme na home ekranu...Tako da po mojoj proceni bi trebali da gura oko 5 ipo sati,za noc mi je skinulo oko 1%baterije..

E sad ako nekom treba objasnjenje kako sta da instalira,i koje servise da stopira sa Amplify neka me pita na pm.Uglavnom meni se Sot- preporodio sa ovim tvikovima,pre sam imao oko 4h Sot-a..Da i osvetljenje mi je na 51% sto mi je sasvim ok.

Poslednja izmena:
to bi sa auto osvetljenjem bilo manje od 4 SOT............................

^ V.20h

Ja na 20h vucem preko 5h na 100% auto osvetljenju. 2/3 wifi, 1/3 3g. Root,rec, greenify. Bez onih lag free modova.

mozes onaj one click root sto je kacen ovde, ustedis dosta kucanja

Postavio sam BBS log tamo u temi....

A ovo je ono o čemu pričam.

Nepunih 20 sati rada i svega 2 i po sata SOTa a baterija pri kraju...na stocku sam sa ovim vremenom uspeovao da izguram 3 sata minimum...

Jedino je AIMP bio aktivan

Prilozi

• Screenshot_2015-04-13-08-05-22.png
    Screenshot_2015-04-13-08-05-22.png
    249.7 KB · Pregleda: 215
  • Screenshot_2015-04-13-08-05-32.png
    Screenshot_2015-04-13-08-05-32.png
    206.6 KB · Pregleda: 215
nema nista u onom BBS
aj okaci sad ovde log, tako kako si ga koristio danas. koji cpu governor koristis btw?

Nisam ga mnogo danas koristio zbog BBS loga.

Okacicu log kad ga budem normalno koristio i pre nego sto ga opet stavim na punjac

Nisam governor dirao..sve je na defaultu interactiv

Poslednja izmena:
nema veze, mislio sam da vidim na koliko je radio CPU i sl.

Pa taj V20h ima jedno mesec dana ako ne i vise... Mislio sam da ima nesto novije :)

^ Ne verujem da ce novije biti nesto bar do kraja meseca. Mora G4 da ponese najnoviji software

Slažem se sa ixonom i sve sto je napisao, jer je konačno neko rekao to sto treba, ovde dolaze i kukaju ljudi sa problemima i samo takve komentare cete videti. Ja pratim temu vec par meseci kako sam uzeo G3 ali me mrzi da pisem. Pratio sam i pre nego sto sam kupio telefon ali sam gledao i druge sajtove i rivjuove gde niko nije imao nikakvih problema. Te resim da zaobidjem komentare na forumu i "rizikujem". Koliko bih se samo zeznuo da sam po forumu odlučivao jer mi stvarno G3 radi kao zmaj za te pare bolje nema jednostavno. Bukvalno ni jedan od problema ovde pominjanih nemam. Napljuvaste telefon i vidim kako ljudi odustaju od kupovine, za takve imam samo savet da zaobidju forum, jer to bi bilo kao da odete u bolnicu i cudite se kako su svi bolesni. Idite na sajtove gde ljudi rade kompletne testove, ne zalazite toliko duboko da dolazite ovde i citate samo o problemima, jer ponavljam, a neko je vec i rekao, ovde samo takvi i pisu. Za svaki drugi telefon ovde cete samo o problemima i citati.
Citao sam i komentare kako je i Meizu MX4 bolji, ljudi ga na testovima porede sa G2, jedino ovde stručnjaci znaju.
Sto se tice G3 telefon godine, nije sigurno moja baba sa tetkom to odlučila.
Telefon sam dobio kao gotov i završen proizvod, koji treba da radi kao flagship, tako i radi vec par meseci, da kucnem u drvo, ni jedan jedini lag, restart i slicno.
Mogu slobodno i ja video da okacim.

Koju verziju androida koristis?

Evo o cemu sam pricao..

Stock kernel...

Oko 16h casova na 3G/4G mrezi ostalo na WiFi i 3 sata SOTa sto je na chupachups kernelu bilo skoro nemoguce

Prilozi

• uploadfromtaptalk1429128773681.png
    uploadfromtaptalk1429128773681.png
    250.8 KB · Pregleda: 194
  • uploadfromtaptalk1429128781245.png
    uploadfromtaptalk1429128781245.png
    198.5 KB · Pregleda: 193
pa na onim shotovima u postu #4307 si imao 2:37 za 20h uptime i jos 23% baterije? :)

sad imas 9h duzi uptime, 25 min ekrana vise, i 14% baterije manje, isti vrag :)

****m li ga....sto kaze subjektivni osecaj da mi baterija duze traje na stock kernelu

jel moguce da tako lose drzi baterija sa lollipopom? cini mi se da su pricali da ce lolipop da popravi stanje baterije u kitkatu. 4.1.2 i dalje ubija sto se tice baterije. kitkat i lollipop rade bas ocajno po tom pitanju... onda ja treba da dubem presrecan sa g pro 2 i 5.0.1... bez dopune baterije, skinut s punjaca, odradjen antutu 3 puta, ostalo surf (dakle sot i uptime skoro isti).

Prilozi

• f2c906c2ee112999a8966b586274525b.jpg
    f2c906c2ee112999a8966b586274525b.jpg
    30.3 KB · Pregleda: 183
premnogo trosi ovaj ekran na G3, nevezano za lp ili bilo sta drugo... jednostavno panel kao panel guta struju

Nazad
Vrh Dno