Slažem se sa ixonom i sve sto je napisao, jer je konačno neko rekao to sto treba, ovde dolaze i kukaju ljudi sa problemima i samo takve komentare cete videti. Ja pratim temu vec par meseci kako sam uzeo G3 ali me mrzi da pisem. Pratio sam i pre nego sto sam kupio telefon ali sam gledao i druge sajtove i rivjuove gde niko nije imao nikakvih problema. Te resim da zaobidjem komentare na forumu i "rizikujem". Koliko bih se samo zeznuo da sam po forumu odlučivao jer mi stvarno G3 radi kao zmaj za te pare bolje nema jednostavno. Bukvalno ni jedan od problema ovde pominjanih nemam. Napljuvaste telefon i vidim kako ljudi odustaju od kupovine, za takve imam samo savet da zaobidju forum, jer to bi bilo kao da odete u bolnicu i cudite se kako su svi bolesni. Idite na sajtove gde ljudi rade kompletne testove, ne zalazite toliko duboko da dolazite ovde i citate samo o problemima, jer ponavljam, a neko je vec i rekao, ovde samo takvi i pisu. Za svaki drugi telefon ovde cete samo o problemima i citati.
Citao sam i komentare kako je i Meizu MX4 bolji, ljudi ga na testovima porede sa G2, jedino ovde stručnjaci znaju.
Sto se tice G3 telefon godine, nije sigurno moja baba sa tetkom to odlučila.
Telefon sam dobio kao gotov i završen proizvod, koji treba da radi kao flagship, tako i radi vec par meseci, da kucnem u drvo, ni jedan jedini lag, restart i slicno.
Mogu slobodno i ja video da okacim.