Bio bi uskracen za g3![]()
Meni je od hardwarea mnogo bitnije da imam stabilan sistem sa kontinuiranom i zvanicnom podrskom jer ja telefone nemam naviku da cesto menjam, a kod androida kontinuirana i zvanicna podrska nije slucaj osim kada je Nexus serija u pitanju.
Ovako se isto pricalo za G2, pa eno telefon ne kasni uopste za ostalima, ima odlicnu dev zajednicu, a eto lg ga napravio ... G3 ce dobiti poboljsanja odmah nakon izlaska g4. A sve ovo kao da sam vec video samo problem oko kamere i g2. Jos uvek je najpopularniji telefon, a bilo je dosta bojkota.Oni ce biti updateovani 18 meseci a I6 dok ne izadje I7 pa i nako toga...
Ako se secam i 3Gs je tek sad izgubio podrsku a kad je telefon izasao...
O tome pricam...i 18 meseci je malo za podrsku po meni...to nije ni 2 godine cele i onda opet moram da jurim drugi telefon...
Kad sam otvarao temu otvarao sam je nakon citanja iskustva sa pomenutim telefonima..OPO nisam uzimao jedino u razmatranje a svaki drugi sam manje vise probao i izbor se sveo na Z2 vs G3...
Na kraju kao sto neko rece u toj temi sta ti srce kaze a srce rece G3...
Nisam se pokajao da kazem odmah niti cu ali da sam zbog budzeta i specifikacija mogao da uvrstim i N6 u razmatranja definitivno bi uzeo N6...
Kada bi i android nastavio da dobija update kao i iOS ja ne bih G3 menjao naredne 3-4 godine
Nisam fan iphonea jer je po meni precenjen ali me jedino ta softverska podrska vuce na njihovu stranu
Htc je m7 podržao (tj. Idalje ima podršku, najavili 5.1),a on je izašao kad? Marta 2013te.Oni ce biti updateovani 18 meseci a I6 dok ne izadje I7 pa i nako toga...
Ako se secam i 3Gs je tek sad izgubio podrsku a kad je telefon izasao...
O tome pricam...i 18 meseci je malo za podrsku po meni...to nije ni 2 godine cele i onda opet moram da jurim drugi telefon...
Kad sam otvarao temu otvarao sam je nakon citanja iskustva sa pomenutim telefonima..OPO nisam uzimao jedino u razmatranje a svaki drugi sam manje vise probao i izbor se sveo na Z2 vs G3...
Na kraju kao sto neko rece u toj temi sta ti srce kaze a srce rece G3...
Nisam se pokajao da kazem odmah niti cu ali da sam zbog budzeta i specifikacija mogao da uvrstim i N6 u razmatranja definitivno bi uzeo N6...
Kada bi i android nastavio da dobija update kao i iOS ja ne bih G3 menjao naredne 3-4 godine
Nisam fan iphonea jer je po meni precenjen ali me jedino ta softverska podrska vuce na njihovu stranu
@ stoned..po meni ke svaki eplov mobitel isti kao prethodnik. Hvale ga specifikacijama itd a uopce nije ni bitno, to je ajfon i prodat ce se. Onako. Iphone 1, 2 ,3, 3gs nisu imali flash na kameri pa kad je 4ka uvela "inovaciju!" onda je bilo wooooow![]()
@ NightCrawler^ apple ima da apdejtuje nekoliko telefona a android proizvodjaci pravo brdo modela, to su dve razlicite filozofije uredjaja i android segment vise ispasta zbog hiperprodukcije.
Htc je m7 podržao (tj. Idalje ima podršku, najavili 5.1),a on je izašao kad? Marta 2013te.dakle pune dve godine.
Kao što hsv reče, m8 je pun pogodak za tebe, minus kamera, koja opet ima fina manuelna podešavanja, gde se može dooosta izvući. Makro slike sa up kamerom su možda i najbolje![]()
@NightCrawler
Koliko misliš da ćeš da zadržiš trenutni telefon, a koliko onaj posle njega?
i ide im, ne znam zbog čega, pogotovo sada, kada su razlike mizerne, imam G2, a juče sam čačkao S6, razlika u ceni je nebo i zemlja, a u praksi, pa za par minuta čačkanja, fluidnost, otvaranje pojedinih aplikacija, galerija i pregled fotografija, oštrina ekrana, pa recimo ništa ne oduševi na S6, ne kao ranije, kada su izlazili revolucionarni telefoni, sve je to sada blaga evolucija. Eto, G2 sa LP bez problema se nosi sa najnovijim flagship telefonima po mnogo kriterijuma, ne zaostaje mnogo, a 2013. je izašao, prosto nema potrebe da se menja, a što pišem ovo, pa zato što nema teorije da ga nosim par godina. Jednostavno ga ne vidim kao telefon koji bi nosio kao što ti pišeš, četiri godine, tako da mi je argument, loša podrška, malo čudan, jer velika većina, evo konkretno G3 neće nositi toliki period da oseti nedostatak podrške, a i telefoni su već danas toliko utegnuti, da sw promena neće doneti ne znam kolika poboljšanja, hw je limit, a i on je prejak na današnjim flagship telefonima.
Ukratko, ne mogu da zamislim danas nekoga, ko prati ovaj forum, a ima G3, da mu argument da ne kupi G4, bude, bre svidja mi se, uzeo bih ga, samo kada bi podrška bila bolja, a ne posle tri godine, da saznam da nemam više podršku, a hteo sam četiri godine da ga držim.
Na zapadu ljudi automobile menjaju na tri godine.
Pa mi ovde jedva čekamo novi update sistema, aplikacija, pa neki custom rom i sve to zbog dosade, i želje za promenom, možeš da zamislis koliko brzo nekome ko stalni nešto čačka, flesuje, dosadi telefon.
A i4 izašao 2010 i do aprila 2014 je imao softverske nadogradnje....ne znam da li je ili će dobiti i ovaj novi 8.0.1 update ili koji već...
Znači 4 godine podrške...
Kada android bude mogao time da se "pohvali" biće druga priča....
na pocetku paljenja mi je automatski odmah updejtovao LL 5.0,
steta. Moj savet ti je da sad uzmes i power bank jer ce ti trebati. Meni nema teorije da izgura dan od kad je na 5.0
Ne znam kako ga koristiš ali ja lagano izguram 24-26h na 3G/4G mreži,brightness na 40-50%,SOT uvek negde oko 3 satasteta. Moj savet ti je da sad uzmes i power bank jer ce ti trebati. Meni nema teorije da izgura dan od kad je na 5.0
kakvo korišćenje, koliko ti traje baterija? osvetljenje 3g šta od aplikacija itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari