Šta je novo?

LG G3

Flesnuh cloudyja sad pa javljam rez. Inace dosta fluidnije radi

i stock lepše radi kada se obriše bloat. ali baš obriše obriše, ja sam radio freeze i posle nekog vremena izvalio da su neke od tih aplikacija svejedno ponovo u memoriji :D onda sam sve to obrisao (jedno 30ak stvari) i mnogo je bolje.

i stock lepše radi kada se obriše bloat. ali baš obriše obriše, ja sam radio freeze i posle nekog vremena izvalio da su neke od tih aplikacija svejedno ponovo u memoriji :D onda sam sve to obrisao (jedno 30ak stvari) i mnogo je bolje.
Ovo je nebo i zemlja :D ne da leti nego sijeeee

Nije baš kako? :) pitao sam koliko ti traje da vidimo u čemu je fora, jer po tvom pisanju deluje mi prilično loše a baterija na ovom tel generalno nije loša. LP sam po sebi nije loš po bateriju sigurno, treba videti zašto kod tebe traje kratko ako je tako...
Nije da lizalica ne trosi bateriju, to joj je cak nacesca zalba na netu, zato sam ti i poslao linkove. Kad sam zvao tehnicku sluzbu u Telenoru, rekli su mi da im se veliki broj ljudi javlja sa istim problemom, da LG zna da postoji problem i da se zato toliko dugo ceka novi update jer pokusavaju to da srede. Ja bas nisam ubedjen da ce se to srediti prvim slesecim update-om. A koliko mi (iki ti kolegama i meni) traje baterija, pa to zavisi. Radnim danima pred kraj radnog dana oko 16h baterija bude na izmedju 15%-20% i telefon ide na punjac.

Znam da si slao linkove ali to su ljudi sa problemima kao i ti, nije LP takav by design što bi se reklo. Pretpostavljam da ste unutra (zbog osvetljenja) i na wifi, vama nešto brutalno skida bateriju ako tako malo ostane na kraju. Jesi li gledao BBS?

Pa dobro zaboravi airdroid, ovde vidiš lepo detaljno... 3.2 GB aplikacije, kamera 3.6, neki meda 2.7 :) dodatni fajlovi za aplikacije 1.8, i ne znam šta je ovo sakriveno od galerije od 4.8, neki private video? :D

i to mu dodje 18gb.. i onih 7..8 to je 25gb.. a gde su jos 7 do 32? :)

inače ako imaš root možeš u tom programu da vidiš i ostale particije, /system je 2 giga, /dev je 1.4, /cache je 600 mb itd...

Znam da si slao linkove ali to su ljudi sa problemima kao i ti, nije LP takav by design što bi se reklo. Pretpostavljam da ste unutra (zbog osvetljenja) i na wifi, vama nešto brutalno skida bateriju ako tako malo ostane na kraju. Jesi li gledao BBS?
Better battery stats? Da, sve standardno, sto moze da se vidi bez rootha. Ne smemo da rutujemo telefone. Zvali smo i LG i Telenor i neke zvanicne i nezvanicne servise, nosili telefone da testiraju i svi kazu da je sve normalno i da je do ove verzije androida. To samo isto nasli na netu. Naravno, zahtevnijibsam korisnik ali baterija na kk traje primetno duze nego na lp. Ovoliko pa i jace mi je trajao kad sam na kk koristio android wear.

Poslednja izmena:
Sredjen je eco icons za lg launcher. Sad bi trebalo da sve radi tj kod mene radi.

Hvala, ali sa ovom verzijom koju sam našao, tako ne ide. Mislio sam da si na drugi način stavio...

A koja je prednost lg launchera,osim ako koristite lg aplikacije,pa zbog widgeta? Ne trolujem,stvarno me zanim[emoji2]

Subjektivni razlozi, izgled i osećaj koji pruža, čak i kada dosadi, i koristim neke druge launchere, često launcher 8 free, koji mi je za promenu baš super, uvek se posle par dana vraćam na stock. Šta više ne razumem druga koji ima p880, 4x, i stalno čačka, menja romove, svaki drugi dan drugi launcher, a nikada stock launcher, ne razumem ga, stock mi je puno bolji od na primer isfurane Nove, počeli su Novu po defaultu svi da koriste.

A po cemu je Nova Launcher "isfuran" (sta god to znacilo)? :)

Ili još bolje, po čemu je stock bolji :)

Pa ako pričamo o onom stocku koji se random reloaduje na giga i po free rama onda verujem :)

Novu možeš da customizuješ na milion i jedan način da ti nikad ne dosadi telefon, može da sakrije sat, gestures, brzina animacija, izgled animacija, izgled drawera, foldera, swipe i tap action na njih, icon packovi, veličina ikonica, subgrid pozicioniranje i resize widgeta... Ma idi

Sve prednosti Nove stoje, kao što rekoh, a na to da je isfurana sam mislio u kontekstu, da je Nova, sinonim za launcher, i da znam puno ljudi kojima je prvi korak u poboljšanju telefona baš Nova, i dodjem u situaciju da u mom okruženju, svi furaju Novu, a većina ne zna ni šta je rutovanje, niti ih zanima, niti su radili.
Napisah i malopre, ne, stock launcher nije bolji, nema puno objektivnih razloga zbog kojih bi bio, razlozi su skroz subjektivni zbog kojih ga ja koristim, i tako će i biti sve dok ne predjem na drugog proizvođača.

Presao juce sa Crash_Rom_V2.1 na CloudyG3_2.2 najvise zbog verzije androida, Crash je bio 20h a Cloudy je 20k i mogu reci da dosta lepse radi, bas sam se iznenadio, sve mi deluje fluidnije, dal je LG tako poboljsao 20k ili je to Cloudy mada sumnjam jer koliko sam video skoro svi oni sto rade sa base romovima stavljaju iste stvari... Jedino mi nedostaje mod koji je postojao za Crash gde si mogao da menjas velicinu nav bara, da stavis centar clock, da ti slika pozivaoca bude skoro preko celog ekrana i tako...

Presao juce sa Crash_Rom_V2.1 na CloudyG3_2.2 najvise zbog verzije androida, Crash je bio 20h a Cloudy je 20k i mogu reci da dosta lepse radi, bas sam se iznenadio, sve mi deluje fluidnije, dal je LG tako poboljsao 20k ili je to Cloudy mada sumnjam jer koliko sam video skoro svi oni sto rade sa base romovima stavljaju iste stvari... Jedino mi nedostaje mod koji je postojao za Crash gde si mogao da menjas velicinu nav bara, da stavis centar clock, da ti slika pozivaoca bude skoro preko celog ekrana i tako...
I meni se cini da lepse radi, evo danas bas testiram bateriju pa cemo videti kako se ponasa. Steta sto ne radi lolopop theme na ovoj verziji.

Nazad
Vrh Dno