Šta je novo?

LG G3

pa da tako nešto... jedino što može biti problem je to što na ovom tel BBS ne prikazuje kernel wakelocks, probao sam i klasično i preko apija.

@niksha, da nije nešto do wifija kad kažeš svi u firmi? pretpostavljam da ga imate i da ste svi na njemu.
koliko % su ti android system i android OS? kod mene su 8 i 6.

ja sam imao neki drain na kitkatu, telefon uopšte nije išao u sleep, prazan skroz posle factory reseta, reboot ne pomaže, i dalje ogroman awake :D sreća pa je to trajalo samo par sati, kad sam flešovao LP vratio se u normalu. inače ono je samo da sedneš i da plačeš.

pa da tako nešto... jedino što može biti problem je to što na ovom tel BBS ne prikazuje kernel wakelocks, probao sam i klasično i preko apija.

@niksha, da nije nešto do wifija kad kažeš svi u firmi? pretpostavljam da ga imate i da ste svi na njemu.
koliko % su ti android system i android OS? kod mene su 8 i 6.

ja sam imao neki drain na kitkatu, telefon uopšte nije išao u sleep, prazan skroz posle factory reseta, reboot ne pomaže, i dalje ogroman awake :D sreća pa je to trajalo samo par sati, kad sam flešovao LP vratio se u normalu. inače ono je samo da sedneš i da plačeš.
Meni su android system i android os na 14 i 10 % kako da se smanji to :O

Pa znaš kako, ne mora da znači da je to kod tebe neki problem, zbir je 100%, ako je nešto veće onda je nešto drugo manje :) meni je ekran sad 63%, ako se manje koristi onda ekran potroši procentualno manje a ovo ostalo više... Koliko ti je uptime, sot i koliko % kaže da je otišlo na ekran?

Sve što piše niksha se i meni dešava. Na KK (10l) je sve radilo dosta dobro i baterija je bila ok. Onda uzimam 4G karticu i da bih imao izbor 4G mreze predjem na LL (20h). Sve radi dobro ali baterija curi katastrofa i to samo kad sam na 3G/4G. Na WiFi ne curi. Znaci mogu ceo dan mogu da izguram na wirelessu a na 3G/4G negde do 17h. Od aplikacija bukvalno samo ovo u atachu.uploadfromtaptalk1429344343781.jpguploadfromtaptalk1429344367577.jpg

Poslednja izmena:
Sve što piše niksha se i meni dešava. Na KK (10l) je sve radilo dosta dobro i baterija je bila ok. Onda uzimam 4G karticu i da bih imao izbor 4G mreze predjem na LL (20h). Sve radi dobro ali baterija curi katastrofa i to samo kad sam na 3G/4G. Na WiFi ne curi. Znaci mogu ceo dan mogu da izguram na wirelessu a na 3G/4G negde do 17h. Od aplikacija bukvalno samo ovo u atachu.Pogledajte prilog 168156Pogledajte prilog 168157

3G/4G konekcija više troši bateriju nego wifi....bilo je reči o tome...nije to nikakav bag
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?319952-LG-G3&p=4147952#post4147952

Poslednja izmena:
Meni (LP v20h) svako punjenje izgura u proseku 48h i oko 3h SOT(70% 3G, 30% WiFi), mada je bilo dana kada je izvlacio i 67h i 4.5H SOT-a(Kad sam stalno kuci na WiFi-ju) a Android OS i Android System su uvek na 4. i 5. mestu sa 6-8%... Ako su na prvom ili drugom mestu postoji neki wakelock , nesto sto ga drzi i prazni ti bateriju..

Kod mene jesu drugo i treće mesto sa tih 6-8% ali nema nikakav drain, ispod 1% po satu troši kada je u sleepu.

Ja imam, kao sto rekoh par postova ranije, Android HD 10.3 (modovan stock sa stock kernelom) i nisam primetio nikakvu razliku u potrosnji baterije izmedju KK i LP. Nekad ide brze nekad sporije *bemli ga ako mogu da mu ufatim red ali je generalno OK. Stalno mi je ukljucen WiFi i Data. Samo mi se jednom desilo da mi se bez ikakvog razloga telefon, doslovno, usijao, toliko da sam ga osetio u dzepu da je vreo. Iskljucio i ukljucio ponovo i sve je bilo OK. Potpuno blesavo! :)

Inace drain mi je sa uspavani telefonom ispo 1% na sat.

Poslednja izmena:
Meni (LP v20h) svako punjenje izgura u proseku 48h i oko 3h SOT(70% 3G, 30% WiFi), mada je bilo dana kada je izvlacio i 67h i 4.5H SOT-a(Kad sam stalno kuci na WiFi-ju) a Android OS i Android System su uvek na 4. i 5. mestu sa 6-8%... Ako su na prvom ili drugom mestu postoji neki wakelock , nesto sto ga drzi i prazni ti bateriju..
Na koliko ti je osvetljenje?

Jao ladno antivirusi i puna stranica ikonica na slikama ...
Briši sve te gluposti :)

Poslednja izmena:
Evo jos nekih... Ne moze vise od 5 slika u jednu poruku da se stavi... Mozda bi trebao da kazem na uglavno uvece, pre spavanja, iskljcim net ali i kada ostane ukljucen potrosi procenat dva vise...
I ovo su SS-ovi kad je bas dosta izvukao, nije uvek ovako, ali izvlacim skoro uvek 48h i oko 3h SOT-a

Screenshot_2015-02-16-21-32-30.png Screenshot_2015-02-16-21-32-35.png

Screenshot_2015-02-20-00-16-37.png Screenshot_2015-02-20-00-16-41.png

Poslednja izmena:
Kad izvucis 48h i 3SOTa, koliko imas minuta razgovora? Da li ti je 2g/3g ili samo 3g? Sync i lokacija on ili off?

Uh, razgovor bas nisam pratio, ne bude jako mnogo tu oko pola sata, mozda 45 minuta, zavisi od dana, drzim ga samo na 3g, jako me nerviralo sto mi je kad nije pun 3g signal za vreme razgovora vracao na 2g pa sam ga stavio na WCDMA only i tako mi je skoro od kada imam telefon, sync mi je uvek ukljucen a lokacija mi je na Networks only, bas kada mi treba GPS a retko mi treba onda ga ukljucim.

slika.JPG POMOC LJUDI?? Naime,nisam obracao paznju na memoriju od kad sam ga uzeo (32gb), ali sad me zabrinjava kad sam video da mi je ostalo 7giga i nesto slobodno.. a nije ni blizu napunjen. Nisam radio nikakav reset ni kad sam ga uzeo, ni kad sam radio update-ove. Da li zbog toga preko 10gb zauzima "nista". Ja kontam da sistem zauzima nesto ali 10gb sigurno ne? pomognite ako znate

Screenshot_2015-04-18-15-46-31.jpg evo brate sta kaze.. :D nista ne razumem ovih 10 i nesto giga sto su zauzeti a vide se na airdroid :D

Poslednja izmena:
Pa dobro zaboravi airdroid, ovde vidiš lepo detaljno... 3.2 GB aplikacije, kamera 3.6, neki meda 2.7 :) dodatni fajlovi za aplikacije 1.8, i ne znam šta je ovo sakriveno od galerije od 4.8, neki private video? :D

@ivicanikolic34 ja sam svojevremeno probao sa htc one x i nije radilo ali za g3 ne znam.

Evo od jutros do sada, sve vreme na wifi, dva kratka razgovora, sot se zasniva na Viberu, Chrome-u i Tapatalk-u i aplikacijama za B92 i Blic. Da sam bio na 3G/4G baterija bi mi bila na manje od 10%.uploadfromtaptalk1429367429044.pnguploadfromtaptalk1429367439331.pnguploadfromtaptalk1429367448784.png

Nazad
Vrh Dno