Meni su android system i android os na 14 i 10 % kako da se smanji to :Opa da tako nešto... jedino što može biti problem je to što na ovom tel BBS ne prikazuje kernel wakelocks, probao sam i klasično i preko apija.
@niksha, da nije nešto do wifija kad kažeš svi u firmi? pretpostavljam da ga imate i da ste svi na njemu.
koliko % su ti android system i android OS? kod mene su 8 i 6.
ja sam imao neki drain na kitkatu, telefon uopšte nije išao u sleep, prazan skroz posle factory reseta, reboot ne pomaže, i dalje ogroman awakesreća pa je to trajalo samo par sati, kad sam flešovao LP vratio se u normalu. inače ono je samo da sedneš i da plačeš.
Sve što piše niksha se i meni dešava. Na KK (10l) je sve radilo dosta dobro i baterija je bila ok. Onda uzimam 4G karticu i da bih imao izbor 4G mreze predjem na LL (20h). Sve radi dobro ali baterija curi katastrofa i to samo kad sam na 3G/4G. Na WiFi ne curi. Znaci mogu ceo dan mogu da izguram na wirelessu a na 3G/4G negde do 17h. Od aplikacija bukvalno samo ovo u atachu.Pogledajte prilog 168156Pogledajte prilog 168157
Na koliko ti je osvetljenje?Meni (LP v20h) svako punjenje izgura u proseku 48h i oko 3h SOT(70% 3G, 30% WiFi), mada je bilo dana kada je izvlacio i 67h i 4.5H SOT-a(Kad sam stalno kuci na WiFi-ju) a Android OS i Android System su uvek na 4. i 5. mestu sa 6-8%... Ako su na prvom ili drugom mestu postoji neki wakelock , nesto sto ga drzi i prazni ti bateriju..
Na koliko ti je osvetljenje?
Poznato je to meni ali je potrošnja na 20h prevelika, na 10l nisam imao taj problem. Ista podešavanja (autobrightness 66%, iste sync opcije, identične aplikacije) i identično korisničko ponašanje ali mi sveukupno baterija traje kraće barem 20%.3G/4G konekcija više troši bateriju nego wifi....bilo je reči o tome...nije to nikakav bag
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?319952-LG-G3&p=4147952#post4147952
Pa dobro zaboravi airdroid, ovde vidiš lepo detaljno... 3.2 GB aplikacije, kamera 3.6, neki meda 2.7dodatni fajlovi za aplikacije 1.8, i ne znam šta je ovo sakriveno od galerije od 4.8, neki private video?
![]()
A sta to?@ivicanikolic34 ja sam svojevremeno probao sa htc one x i nije radilo ali za g3 ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari