Meni su android system i android os na 14 i 10 % kako da se smanji to :Opa da tako nešto... jedino što može biti problem je to što na ovom tel BBS ne prikazuje kernel wakelocks, probao sam i klasično i preko apija.
@niksha, da nije nešto do wifija kad kažeš svi u firmi? pretpostavljam da ga imate i da ste svi na njemu.
koliko % su ti android system i android OS? kod mene su 8 i 6.
ja sam imao neki drain na kitkatu, telefon uopšte nije išao u sleep, prazan skroz posle factory reseta, reboot ne pomaže, i dalje ogroman awake 😀 sreća pa je to trajalo samo par sati, kad sam flešovao LP vratio se u normalu. inače ono je samo da sedneš i da plačeš.

Sve što piše niksha se i meni dešava. Na KK (10l) je sve radilo dosta dobro i baterija je bila ok. Onda uzimam 4G karticu i da bih imao izbor 4G mreze predjem na LL (20h). Sve radi dobro ali baterija curi katastrofa i to samo kad sam na 3G/4G. Na WiFi ne curi. Znaci mogu ceo dan mogu da izguram na wirelessu a na 3G/4G negde do 17h. Od aplikacija bukvalno samo ovo u atachu.Pogledajte prilog 168156Pogledajte prilog 168157
Na koliko ti je osvetljenje?Meni (LP v20h) svako punjenje izgura u proseku 48h i oko 3h SOT(70% 3G, 30% WiFi), mada je bilo dana kada je izvlacio i 67h i 4.5H SOT-a(Kad sam stalno kuci na WiFi-ju) a Android OS i Android System su uvek na 4. i 5. mestu sa 6-8%... Ako su na prvom ili drugom mestu postoji neki wakelock , nesto sto ga drzi i prazni ti bateriju..
Na koliko ti je osvetljenje?
Poznato je to meni ali je potrošnja na 20h prevelika, na 10l nisam imao taj problem. Ista podešavanja (autobrightness 66%, iste sync opcije, identične aplikacije) i identično korisničko ponašanje ali mi sveukupno baterija traje kraće barem 20%.3G/4G konekcija više troši bateriju nego wifi....bilo je reči o tome...nije to nikakav bag
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?319952-LG-G3&p=4147952#post4147952
POMOC LJUDI?? Naime,nisam obracao paznju na memoriju od kad sam ga uzeo (32gb), ali sad me zabrinjava kad sam video da mi je ostalo 7giga i nesto slobodno.. a nije ni blizu napunjen. Nisam radio nikakav reset ni kad sam ga uzeo, ni kad sam radio update-ove. Da li zbog toga preko 10gb zauzima "nista". Ja kontam da sistem zauzima nesto ali 10gb sigurno ne? pomognite ako znatePa dobro zaboravi airdroid, ovde vidiš lepo detaljno... 3.2 GB aplikacije, kamera 3.6, neki meda 2.7 🙂 dodatni fajlovi za aplikacije 1.8, i ne znam šta je ovo sakriveno od galerije od 4.8, neki private video? 😀
A sta to?@ivicanikolic34 ja sam svojevremeno probao sa htc one x i nije radilo ali za g3 ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari