Šta je novo?

LG G3

Pa ako nema T-Action bilo bi pozeljno da ne cekira njegovo uklanjanje :) Mada se verovatno ne bi nista desilo...

Poslednja izmena:
Lg je priznao gresku sa pucanjem plastike, i menja je u garantnom roku. E sad sto su nasi selje, to je druga stvar

Kontaktirao MOBIS i u vrlo kratkom roku dobio sledeci odgovor:

Poštovani,

U pojedinim situacijama se ovakva pukotina tretira u garanciji. Svakako da bi se obavila bilo kakva servisna intervencija u garantnom roku, potrebno je uz aparat dostaviti validni garantni list.

Pozdrav

Cena zamene bez garancije je oko 20k dinara

"U pojedinim situacijama"?

Znaci mogu ali ne moraju da prihvate garanciju za to a buduci da je ovo Srbija....

A dobro, prvo probati,ne pljuvati unapred. Cak i u slucaju da prave problem,moze se kontaktirati direktno LG

Naravno da ne treba pljuvati unapred, baš zbog toga što je dobio korektan odgovor, a u pojedinim situacijama se ipak odnosi na neku vrstu provere, ***, očekivano, mora da se pravi razlika izmedju nekoga kome se manifestovao fabrički propust, i nekoga koji je to oštećenje izazvao padom, u svakom slučaju, ne treba se sekirati, uvažiće sigurno...

Naravno da ne treba pljuvati unapred, baš zbog toga što je dobio korektan odgovor, a u pojedinim situacijama se ipak odnosi na neku vrstu provere, ***, očekivano, mora da se pravi razlika izmedju nekoga kome se manifestovao fabrički propust, i nekoga koji je to oštećenje izazvao padom, u svakom slučaju, ne treba se sekirati, uvažiće sigurno...
Za ono šta sam očekivao ovo je sjajan odgovor. Takođe, na mailove je odgovoreno u roku od 15 min.

ne radi to na G3 jer LG nije ubacio camera2 API u rom.

sa FV5 i a better camera može da se dobije ekspozicija do 1s kome je tako nešto zanimljivo.

Ako jos nekome smeta ona notifikacija koja se cuje kad se proverava kredit,moze da snimi par sekundi tisine i stavi u /system/media/audio/notifications,promeni permisije,restartuje telefon i pojavice se u izboru za lg notifikacije u sound podesavanjima.

G3 i prepaid ne idu zajedno. To je isto ludo kao da skupis para i kupis neki supercar a nemas para da sipas benzina posle... Izvinjavam se na off-u...

Inace ima li neko info za 5.1?

G3 i prepaid ne idu zajedno. To je isto ludo kao da skupis para i kupis neki supercar a nemas para da sipas benzina posle... Izvinjavam se na off-u...

Inace ima li neko info za 5.1?
Ako je ovo meni bilo namenjeno,jeste prepaid,ali uzimam mesecne internet pakete,tj mobile data bundle,bas sam izracunala oko 1700 dinara izadje 5GB,u Srbiji toga koliko ja znam nema. A mogu vam reci da mi se i sporije trosi,najvise sam primetila kod strimovanja muzike.

A za oko 2400 dobijes oko 500min, ne znam koliko sms, 2GB za internet koji se prenose, 2GB za muziku, deezer, neogranicene socijalne mreze (ne skida mb) i sl. I kako ti je onda to isplativo? Ne zoves nikad nikoga ili?

Probao sam juce resurrection remix rom, 5.1.1. Brz je kao munja, ne moze se porediti sa stockom ali mi se cini malo nestabilan. Nema restarta ali se dešava da pukne tastatura recimo. Jel probao neki bliss ?

Ponasanje telefona nakon 735h uptime-a (31 dan bez restart-a)
Maksimalno opterecenje,ram uvek slobodan 650mb +
Sot uvek negde oko 5.5-6h
Za sada nije stucno. Nadam se i hiljaditom satu :lol:

https://mega.co.nz/#!HsgTRJSI!5zUfwKjjvif-u6ETpv4qIe7nsWrrPyDx0PkBytEX7oY

Kompletan video ^^^^^^^^^^
Šta treba da vidimo ovde? :)
Ugašene su ti animacije i skroluješ levo desno u draweru. Pa šta tu može da štuca? To radi isto tako i na S2. Evo ti scenario za sledeći filmić ako već voliš da snimaš: vrati sve animacije na 1x, u Developer options uključujući profile gpu rendering i stavi na bars, i onda probaj da otvoriš recents i da ga skroluješ gore dole (naravno treba da bude pun kartica a ne da se radi clear pre toga), probaj da spustiš notifikacije i da uđeš u settings odatle, više puta za redom (sa izlaskom na back iz settingsa, ne na home), probaj da uđeš u dialer posle dužeg neulaženja u njega i onda skroluj kroz tabove u njemu levo desno i tako...

^^ Stoji da je ugasio animacije.

Ja takodje volim da snimam, evo jedan filmić sa Z1c, ako je radio screen recording dok se snima 4K video moći će i ovako bezazlen zadatak :D
Sve stock, osim što procesor standardno koristim underclockan na 1.95Ghz i scroll speed/animation speed u Nova launcheru su namešteni na fast, dakle ne na fastest (stock animacije na lizaljki su sporije nego na kitkatu pa volem tako).
Up-time ako je kome bitno je 373 sata.
Delove videa sa privatnim informacijama sam blurovao i to je jedina intervencija na video snimku, to i obaranje njegove originalne veličine sa 98 na 15MB.

Savršen telefon i operativni sistem ne postoje i ko želi uvek može biti nezadovoljan, materijala za to nikada neće nedostajati.
Ja lično sam zadovoljan, ne žalim se ni na brzinu ni na stabilnost, bio sam ubedjen da će Sony nešto krupno zeznuti na 5.0.2 kao njihovoj prvoj verziji L firmwarea , ali za sada bar ne vidim značajnih problema.

Zippyshare/download now

Dosta zavisi i od toga koji telefoni su ranije korišćeni. Kad pređeš sa nexusa ili iphona ti šiljci na grafiku brutalno bodu oči :D

Probao sam juce resurrection remix rom, 5.1.1. Brz je kao munja, ne moze se porediti sa stockom ali mi se cini malo nestabilan. Nema restarta ali se dešava da pukne tastatura recimo. Jel probao neki bliss ?

Ja sam na Bliss-u ima 15tak dana, clean instal, formatirao sam i internal storage prije flasha, minimal gapps...prezadovoljan sam, fluidan, milion opcija za rom i kernel, podesavanje boja i kontrasta, zvuka, sve... Malo underclocka i undervolta i baterija dobra, pojacas malo contrast i boje i drugi telefon... Ne znam meni je stabilan i extra.

Kako vam se ovo svidja?

a8cb9ad7be4204ae181b2b7c4e8e38aa.jpg
5cea3938630b6d4edf9de489ede264c8.jpg
e92815ad5ea69ee8c3aa7137012341df.jpg

Kako šljaka to u odnosu na lionheart? :)

Nazad
Vrh Dno