Ko je zvanicni serviser LG mobilnih za Srbiju? Da li je neko imao posla sa njima? Ja cu vrlo rado zvati ili slati mail sa pitanjem oko menjanja kucista samo mi recite ko je zvanicni serviser? Ja sam LG Srbija poslao jedno 5 mailova pre par meseci u vezi nabavke nekih accesoara i nikad nikakav odgovor nisam dobio...Dakle, ko je ovlasceni serviser?
Jel si odradio backup pre cackanja po sistemu?
Probaj safe mode... Kad se rebootuje i pojavi se LG logo drži voldown i tako sve dok ne dođeš do desktopa.
Imaš i onaj xposed safe mode, nađi na netu šta pritiskaš dok se uključuje.
Možeš format data, tako se i skida enkripcija. Wipe verovatno ne jer ne može da mountuje.
Uzeo 4g karticu, brzina, nije da mi toliko treba,ali je impresivna
Pogledajte prilog 169392 Pogledajte prilog 169393
Da u NS-u, MTS, konkretno merenje sam uradio u Merkatoru, tamo sam bio kad sam prvi put video 4g znak, danas su mi ukljucili tek tako da ne znam gde ima jos, obraticu paznju i na bateriju i gde sve ima 4g (Po Novom Sadu)...
Ja sam od modova uzeo centralni sat, smanjio nav bar, i povecao sliku za kontakte prilikom poziva. To bojenje notif bara nisam probao, ali sam citao da kao sve radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari