Šta je novo?

LG G3

Lg je priznao gresku sa pucanjem plastike, i menja je u garantnom roku. E sad sto su nasi selje, to je druga stvar

Ko je zvanicni serviser LG mobilnih za Srbiju? Da li je neko imao posla sa njima? Ja cu vrlo rado zvati ili slati mail sa pitanjem oko menjanja kucista samo mi recite ko je zvanicni serviser? Ja sam LG Srbija poslao jedno 5 mailova pre par meseci u vezi nabavke nekih accesoara i nikad nikakav odgovor nisam dobio...Dakle, ko je ovlasceni serviser?

Ko je zvanicni serviser LG mobilnih za Srbiju? Da li je neko imao posla sa njima? Ja cu vrlo rado zvati ili slati mail sa pitanjem oko menjanja kucista samo mi recite ko je zvanicni serviser? Ja sam LG Srbija poslao jedno 5 mailova pre par meseci u vezi nabavke nekih accesoara i nikad nikakav odgovor nisam dobio...Dakle, ko je ovlasceni serviser?

Trebalo bi da je Comtrade...ja sam preko mts-a uzeo telefon i dobio CT garanciju...na kutiji piše i da su oni uvoznici

Ja sam displej menjao u Mobisu, telefon je bio kod njih dva dana.

Možda mts ima ugovro sa CTom a Telenor sa Mobisom pa su i jedni i drugi zvanični serviseri ali za operatere...

Ne znam kakva se garancija tj sa čijim pečatom dobija kada se telefon kupi van operatera...

Help...

Updateovao sam postojeće xposed module i instalirao true silent mode modul i posle reseta sam upao u boot loop...

Prikaže mi aplikacije se ažuriraju i odmah resetuje telefon...

Telefon mi je pod punom enkripcijom...

Šta činiti?

Probaj safe mode... Kad se rebootuje i pojavi se LG logo drži voldown i tako sve dok ne dođeš do desktopa.
Imaš i onaj xposed safe mode, nađi na netu šta pritiskaš dok se uključuje.

Probaj safe mode... Kad se rebootuje i pojavi se LG logo drži voldown i tako sve dok ne dođeš do desktopa.
Imaš i onaj xposed safe mode, nađi na netu šta pritiskaš dok se uključuje.

Probao ali opet ga enkripcija je*e...ne da mi početni ekran zbog enkripcije...

Prebacujem sada backup preko TWRP pa ću da vidim da uradim restore pa javljam rezultate...

@bender

Možda nije xposed u pitanju nego dekripcija telefona se nešto uzje*ala

Hm. Ali jel to radilo do aktivacije modula? E ajd bas pricekaj molim te ako imas vremena. Posto xposed xml fajlove drzi u /data/data/de.(ime od xposed installera), nadji tu i obrisi samo xposed ini.. Probam skrinsotati

/data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/modules.list evo ga...kucaj samo rm /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/modules.list u terminal unutar twrpa

Ne mogu da mountujem data partition iz TWRPa...

Mogu li da uradim full wipe zbog enkripcije iz TWRP?

Imam i LG Backup pa ću ga vratiti to nije problem nego samo zbog enkripcije pitam

Možeš format data, tako se i skida enkripcija. Wipe verovatno ne jer ne može da mountuje.

format data će obrisati data, internal i dalvik, sve je to na data particiji koju tad formatiraš
cache možeš
system ako planiraš posle nešto da flešuješ jer time ostaješ bez roma

***. Da mozes mountati onda bi ovako sredio to. A cek..sto ne napravis flashable zip koji brise taj fajl? Moras moxi mountati enkriptiran ili ne.

Xprivacy i true silent mod su dva poslendnja modula koja sam stavio kada je telefon zakucao...osim toga sam imao amplify,gravity box i tinted status bar samo...
Ništa drugo...

Ko hoce malo da modifikuje telefon a nece xposed moze da proba ovo
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58284162&postcount=2

To je mod sa CrashRom-a, prvo sam procitao pa sam i isprobao radi perfektno na CloudyG3 2.2 romu (koji je 20k) :)
Vrlo je verovatno da ce raditi i na drugim romovima koji imaju root i twrp (i da je verzija LP-a 20h +)... Ali backup je u svakom slucaju pozeljan.

Poslednja izmena:
Uzeo 4g karticu, brzina, nije da mi toliko treba,ali je impresivna :)

Screenshot_2015-05-04-20-56-30.jpg Screenshot_2015-05-04-20-58-08.jpg

Da u NS-u, MTS, konkretno merenje sam uradio u Merkatoru, tamo sam bio kad sam prvi put video 4g znak, danas su mi ukljucili tek tako da ne znam gde ima jos, obraticu paznju i na bateriju i gde sve ima 4g (Po Novom Sadu)...
Ja sam od modova uzeo centralni sat, smanjio nav bar, i povecao sliku za kontakte prilikom poziva. To bojenje notif bara nisam probao, ali sam citao da kao sve radi.

Da u NS-u, MTS, konkretno merenje sam uradio u Merkatoru, tamo sam bio kad sam prvi put video 4g znak, danas su mi ukljucili tek tako da ne znam gde ima jos, obraticu paznju i na bateriju i gde sve ima 4g (Po Novom Sadu)...
Ja sam od modova uzeo centralni sat, smanjio nav bar, i povecao sliku za kontakte prilikom poziva. To bojenje notif bara nisam probao, ali sam citao da kao sve radi.

Odradis dva merenje i odose megabajti :D

Nazad
Vrh Dno